- 2 Şubat 2025
- 183
- -20
- 11
- Konu Sahibi camsilecek
Sevgilimle üç ay önce ayrıldık gerek bana güvenmemesi gerekse ki bu en önemli nedenmiş onun için maddi sebeplerle ayrıldık. İkimizde 29 yaşındayız. Onun maddi durumu baya kötüleşti ilişki sürecinde maddi sorunlarından hiç bahsetmedi her an benimleydi gayet para da harcadı ama bence o zamanlarda bana yaranmak için sıfırı tüketiyordu. Şimdi işi yok üç aydır ve baya da borcu var. Evlilik konuşuyorduk bana maddi sorununu son dakika söylediği içib ben o zamanlar bahane sandım ve ben iki üç sene daha bu yaşlarda bekleyemem dedim. O zaman okey desem ilişkimiz devam edecekti ama ben olmaz dedim sebebi mantıken düşünmekti ama hemen pişman oldum bu sefer de o kabul etmedi sen bana bunları söyledin dedi sen parasız yapamazsın ben de senin paranı yemem dedi. Ben dedimki çabası olmayan erkek için evet ama senin çaban var dedim. Hayır artık çabam falan da yok benden bir bok olmaz diyor. Hatta hastaydı ben kan tahlili verelim dedim sigortam bile yok diyor. Daha öncede hastayken inatla hastaneye git demiştim gitmemişti meğerse parası yokmuş bunları bilmiyordum. Eline geçen tüm parayı da bana harcıyordu. Hesabı bir o bir ben ödüyorduk ama o zamanlar artık hesap gelince bu tuvalate gidiyordu ben de rahatsız olmuştum hesap gelince gitme demiştim. Yemeği ben tatlıyı o ödüyordu bunlar o zamanlar beni rahatsız ediyordu çünkü para sorununu ben bilmiyordum bunlar bana cimrilik gibi gelmişti. Bir kere beni yemeğe çıkardı ve hesap gelmesıne yakın yine kaktı gitti hesabı ben ödemedim. Geldı ınsallah kart çeker dedi çekmedi ben ödedim. Sonra ona kart sorunun varsa söyleseydın ya bende olmasaydı yaptığın çok ayıp vs dedım. Bunları anlatıyorum çünkü o zamanlar bana cimrilik yapıyor gibi geliyordu meğerse parası yokmuş ama bunları bana hiç açıkca demedi. En son 2025 te evlenecegız dedı son dakıka aralık ayında maddı sorunundan bahsettı ben de bahane üretiyor sandım. Ayrılalım dedim sonra barışmak istedim o kabul etmedı . Anladım ki hakıkaten parasal olarak sıfırı tüketmiş eksiye düşmüş öyleki kiracı olduğu evden çıkıp ailesinin evine geçmiş.
Bu sürede ben üç aydır peşinden koştum ara ara yazmadıgım 15 20 gün oldu o zamanlar da o da yazmadı konuşmadık. En son buluşma teklifimi kabul etti. Biz buluştuk cinsellikte yaşandı ama eski seven adam yoktu ben sevısırken askım dıyorum ses yok. sarılıyorum bır sey yok. Bana o gun dedıkı sen ne kadar kazanıyorsun 50 k ben ne kadar kazanıyorum sıfır davul bıle dengı dengıne anladın mı konusacak bır sey yok. Sen parasız yapamazsın vs . Ben o gun ellı kere ıkna etmeye calıstım. Sımıt yerız az harcarız ben karsılarım sen kendıne gelnce normale donerız. Yok ıstemıyorum ben paranın falan yemem dedı. Sonra date cıkma muhabbetı dondu bana sen onune bak vs dıyodu ben de bır kısıyle cıktım ama olmadı dedım kendımı zorladım ıkı kere ama olmadı dedım bu sefer kıskandı ama bellı etmeyeye calısıyor meslegı ne nerde bulustunuz begenmesen ıkı kere cıkmazdın bak arabası da varmıs senın ıstedıgın gıbı vs dedı bulustgumuz yer onunla gıttıgımız bır avmydı bak ıhanet etmıssın bıze vs dedı sen seversın 657 dedı. Ben de benı mecbur bıraktın ama baskasıyla olmuyor dedım. Bu date mevzusunu öğrendıgım ıyi oldu dedi sonra bundan sonra dünya ahıret bacımsın kankamsın vs demeye basladı salak sacma cocugun tıpını gormek ıstedı bunu mu begendın dedı bu arada gayet okey bır tıp. Sonra benım kupem kaybolmustu hedıyeydı dedım ısrarla kım aldı ısım ver dıye sordu kız oldugunu duyunca ha okey dedı. Ama asla ılıskı ıstemıyor ne sımdı ne sonrasında cok net . Eskısı gıbı de degıl bana karsı zaten.
O gün bile bu son sevişmemiz ve görüşmemiz dedi. Ben bu çocuğu iyice takıntı yaptım mesaj atıyorum sureklı aklımda özluyorum baskasıyla da olmuyor. Artık ıyılesmek ıstıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım. Sorun maddıyat olsa bıle ıstese yanımda olurdu buna ınanmıyorum benı sevıyor musun dedım bana unutulması gereken mazısın dedı . Acıkca sevmıyorum bıle dıyemıyor ama acıkca ıstemıyorum dıyor bu bıle benı etkılemıyor , kurtulmak ıstıyorum bu sacmalıktan terapıde alacağım onlıne ama aıle evındeyım. Görüşmeleri nerde nasıl yaparım bilemiyorum. Desteklerınızı ve fıkırlerınızı beklıyorum
Bu sürede ben üç aydır peşinden koştum ara ara yazmadıgım 15 20 gün oldu o zamanlar da o da yazmadı konuşmadık. En son buluşma teklifimi kabul etti. Biz buluştuk cinsellikte yaşandı ama eski seven adam yoktu ben sevısırken askım dıyorum ses yok. sarılıyorum bır sey yok. Bana o gun dedıkı sen ne kadar kazanıyorsun 50 k ben ne kadar kazanıyorum sıfır davul bıle dengı dengıne anladın mı konusacak bır sey yok. Sen parasız yapamazsın vs . Ben o gun ellı kere ıkna etmeye calıstım. Sımıt yerız az harcarız ben karsılarım sen kendıne gelnce normale donerız. Yok ıstemıyorum ben paranın falan yemem dedı. Sonra date cıkma muhabbetı dondu bana sen onune bak vs dıyodu ben de bır kısıyle cıktım ama olmadı dedım kendımı zorladım ıkı kere ama olmadı dedım bu sefer kıskandı ama bellı etmeyeye calısıyor meslegı ne nerde bulustunuz begenmesen ıkı kere cıkmazdın bak arabası da varmıs senın ıstedıgın gıbı vs dedı bulustgumuz yer onunla gıttıgımız bır avmydı bak ıhanet etmıssın bıze vs dedı sen seversın 657 dedı. Ben de benı mecbur bıraktın ama baskasıyla olmuyor dedım. Bu date mevzusunu öğrendıgım ıyi oldu dedi sonra bundan sonra dünya ahıret bacımsın kankamsın vs demeye basladı salak sacma cocugun tıpını gormek ıstedı bunu mu begendın dedı bu arada gayet okey bır tıp. Sonra benım kupem kaybolmustu hedıyeydı dedım ısrarla kım aldı ısım ver dıye sordu kız oldugunu duyunca ha okey dedı. Ama asla ılıskı ıstemıyor ne sımdı ne sonrasında cok net . Eskısı gıbı de degıl bana karsı zaten.
O gün bile bu son sevişmemiz ve görüşmemiz dedi. Ben bu çocuğu iyice takıntı yaptım mesaj atıyorum sureklı aklımda özluyorum baskasıyla da olmuyor. Artık ıyılesmek ıstıyorum lutfen bana yardım edın ne yapmalıyım. Sorun maddıyat olsa bıle ıstese yanımda olurdu buna ınanmıyorum benı sevıyor musun dedım bana unutulması gereken mazısın dedı . Acıkca sevmıyorum bıle dıyemıyor ama acıkca ıstemıyorum dıyor bu bıle benı etkılemıyor , kurtulmak ıstıyorum bu sacmalıktan terapıde alacağım onlıne ama aıle evındeyım. Görüşmeleri nerde nasıl yaparım bilemiyorum. Desteklerınızı ve fıkırlerınızı beklıyorum