Eski sevgilimi nasıl unutacağım? Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Ben erkeklerin değer verip saklama huyu olduğuna inanmıyorum. O nedenle kendini kandırmayı bırak. Her terkediliş biraz egomuzu zedeler kabullenmek zor olur. Olmayacak insanlara olmayacak anlamlar yükleriz. Aslında kazanmak istediğimiz o kişi değil kırılan egomuzdur.

Ben gidiyorum demeyi göze alıp giden emin ol yarın yine gidecektir. Ve kimsenin hayatı kimseye bağlı olmamalı. Eğer sen kendi kendine mutlu olamıyorsan yanında olan insanı da mutlu edemezsin. Stalk yapmayı bırak. Dünkü güneşle bugünkü çamaşırları kurutamazsın. Geçmişi düşünmeyi bırak.

Ortada net bir umursamazlık var. Aşka sevgiye ve saygıya en zıt kelime umursamazlıktır. Yok sayılmaktır. Varlığının ve yokluğunun bir olmasıdır. İnsanları kaybedebilirsin herkes birilerini kaybeder, ama kendine olan saygını bu şekilde kaybetme derim.

Kendisi değişik biri. Eski sevgililerini bırakıyor fakat periyodik aralıklarla onlarla iletişim kuruyor. Sanırım hafif narsist. Tabii ben o eskilerden biri olmayacağım. Eğer öyle bir şey yaparsa tekrar kabul etmekten korkuyorum aksine böyle bir şey istemiyorum. Dediğim gibi şu an bunu düşünmeye gerek yok. Kendimi iyileştireceğim. Henüz tam bitirebilmiş değilim.

Gerçekten hoşlanabileceğiniz bir insan hayatınıza girdiği anda esamesi kalmıyor emin olun.Bu süre zarfında kendinizi oyalayon düşğnmemeye çalışın.

Bende şuan unutmaya çalışıyorum içimdeki umut ışığı olmasına rağmen. Aslında verilebilecek bir tavsiye yok bence. Zaman geçecek acı çekeceksin ama gün gelecek alışacaksın sadece.

Ne kadar sürede atlattınız?
O zamanki ex'ime dair duygu durumum galiba 3ayda geçti. Çünkü o zamanlar üç ay sonra birine karşı bir seylee hissettiğimi hatirliyordum. Gerçi bizimki uzak mesafe ilişkisi olduğundan da atlatmasi kolay olmuş olabilir.
En son yaşadığım ilişkimsi şeyden örnek vereyim, sürekli gel git yapan biriydi. Ne zaman heh unuttum dedim geri geldi. 1 sene oldu hayatıma biri girmeyeli. Ama ona karşı hislerim ayrıldıktan 8 ay sonra söndü diyebilirim. Tabi bu kadar uzun sürmesinin sebebi onun gel-gitleri. Yoksa maksimum 3ayda atlatirdim.

Aklına sana yaptigikotu davranışları getir

Bana kalırsa bunun çalışan belli bir formülü yok. Belli bir zaman geçecek ve bir bakacaksınız ki unutmuşsunuz. Bu kadar.

Mühim olan o süreçte kendinizi mümkün olduğunca az yipratmaniz. Anılardan, onu hatırlatabilecek müziklerden vs. uzak durmaya çalışın. Umarım çok mutlu olursunuz...

Aklına sana yaptigikotu davranışları getir
İlişkimiz kötü değildi beni üzen de bu niye durduk yere bitti. Terk etmeden önceki son günlerde anlaşıyorduk. Yaşadığımız iyi günler bu kadar yakınken kötülerini düşünemiyorum. Bence en iyisi onun hakında hiçbir şey düşünmemek. Bazen aklıma geliyor ama bastırıyorum.

Bende şuan unutmaya çalışıyorum içimdeki umut ışığı olmasına rağmen. Aslında verilebilecek bir tavsiye yok bence. Zaman geçecek acı çekeceksin ama gün gelecek alışacaksın sadece.
Bazı durumlarda tamamen unutmak imkansız oluyor gerçekten bağlandıysan ama kesinlikle alışıyorsun ve hayata dönüyorsun

Eski sevgilini nasıl unutursun sana bir kaç tavsiye verebilirim. Öncelikle ondan uzun bir süre eski sevgili diye bahsetme onu kategorize etme. Bir yere yerleştirme. Hayatından çıkarmışsın, artık onununla paylaşacağın bir şeyin yok. Geçmişinede yerleştirmemiş olursun. Yokmuş gibi, hiç olmamış gibi kendini kandır hatta. ( inan ilk başta bu kabak tadı versede bünye bir süre sonra buna alışıyor ve gerçekten hiç olmamış gibi hissediyor insan) Sana büyük hataları olmuş olabilir, ona kızıyor olabilirsin fakat yaşarken öldürürsen onu, illaki için soğur, aslında ona en büyük ceza bu. O kadar anı biriktirdiniz ama düşünsene yıllar sonra eskiden birlikte yaptığınız şeylerden ilişkinize şahitlik etmiş bir arkadaşınız bahsettiğinde ‘aaa o gün o da mı vardı ya beynim silmiş tamamen’ diyebileceksin ve gülüşeceksiniz. Birini yok saymak, değersizleştirmek en güzel ceza. Bundan haberi olmasa bile. Senin olduğun yerde o yok, olamıyor bir hayal et, sen değerlisin, varsın o anıların içinde geçmişe bakınca ama o değil. İşte gülüp geçeceğin şeyler haline evrilecek zamanla. Şu an için ise yapman gereken şey kafanı dağıtmak. Onunlayken yapamadığın ne varsa yap, boş kalmamaya çalış ve sürekli kafanı başka şeylerle oyala, kendini geliştir. İlgisi ve sevgisi doğru gelen kim varsa ve sana iyi geliyorsa sık görüş. Bir süre dert dinlemeye, anlatmaya ara ver. Neşeni koru, eğlence odaklı ol. Slow şarkı bile dinleme seni yerinden kaldırıp dans ettirecek parçaları tercih et. İlla ayrılık temalı şarkı dinlemek istersen bunlarıda hareketli tempoya sahip, güçlü hissettiren şarkıları seç. İnsanlara iltifat et, iltifat almaya bak. Özgüvenini sarsmasına izin verme. Kendine olumsuz telkinler verme. Emin ol seni ondan daha çok sevecek birisi çıkar karşına, ondan iyiside çıkar, yakışıklısıda çıkar. Onu bulan, bunuda bulur yani güven kendine. Beynine söz geçirebilmek istiyorsan kalbinden daha yorgun olmalı bunu unutma. Sürekli bir uğraşın olmalı, yoksada bulmalısın. Kendini kaybeden gibi hissetme ayrılığın yükü sadece sana ait değil, o da kaybetti. Pişman olmasını dileme, bırak olmasın. Sende olma. Mutsuz olmasını isteme, sende olma. Hayatına başkaları girebilir ( biliyorum bunu duymak kulağa hoş gelmiyor sana şu an ) Fakat sende ömür boyu yalnız olmayacaksın biliyorsun. Senin hakkınsa, onunda hakkı bu neticede. Deneyimlemen gereken tecrübeleri hayat sana karşına bu kişiyi çıkartarak edinmeni sağlamış ve hayatından çıkan kişinin sana bir şeyler katabileceği süre bu kadarmış. Aynı şekilde sende ona bir şeyler kattın. kimse ayrılmak için birlikte bir ilişkiye başlamıyor. her ilişki ömürlük olmuyor. Madem artık hayatında yok, ona zamanında verdiğin sevgiyide kendine verirsin boşa gitmemiş olur diyeceklerim bu kadar biraz uzun oldu ama umarım okursun :)

tüm kızları takipten çıkmış diyorsunuz. tabi ki de biri var cık cık etmiş çocuğa o çıkarttırmış işte.. bariz ortada herşey

Sözde çok aşık olduğum arkasınsan ağladığım üzüldüğüm adamın soyadını hatırlayamıyorum. Valla günlerdir düşünüyorum yok. Yani gün geliyor adını bile unutuyorsun

Sen onu unutamazsin bence.Cunku unutmak istemiyorsun. Saplanti olacak sende yakinda ben soyleyim..

Büyük bir ihtimalle birden bire terk eden her erkek gibi siz sessiz kaldikca o bir süre sonra sizi yoklamaya baslayacak. Ama iste geri döndügünde siz ne yapicaksiniz?

Asla öyle biri değil. Ben başka bir şey olduğunu düşünüyorum ama beni ilgilendirmez artık.
tabiki ilgilendirmez neyse ne sebebi sanane. şuan geçmeyecek gibi geliyor ama 3 ay iletişime geçme sonra bizi güncelle diyeceğim ama hakkında yazmaya bile üşeneceksin merak etme herkes yaşıyor aynı şeyleri:)

Sen onu unutamazsin bence.Cunku unutmak istemiyorsun. Saplanti olacak sende yakinda ben soyleyim..
Şimdi amacım acımı dindirmek. Acım dindikçe unutmaya başlarım. Beni terk etse de nefret edemiyorum ondan sevdim çünkü bir kere. Katlanacağım mecbur. İlerde karşıma biri çıkar mı bilmiyorum.

Büyük bir ihtimalle birden bire terk eden her erkek gibi siz sessiz kaldikca o bir süre sonra sizi yoklamaya baslayacak. Ama iste geri döndügünde siz ne yapicaksiniz?
Çok kararlıydı. Her yerden engelledi. Hayatımda yerin yok dedi. Bütün bunlardan sonra canı pahasına da olsa dönmez. Dönmesin zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…