eski sevgilim

Zaten diyordu son zamanlarda aynada kendime bakacak vaktim yok vs diye. Haklısın bu aralar ilgilenemiyorum farkındayım vs de diyordu son zamanlar.

Canım gözünde onu iyi biri olarak görüp tekrar dönmek istiyorsun ama sana saygısızlık yapmış. Seni görmezden gelmiş. Adamakıllı ayrılma gereği bile duymamış bi insanla neden tekrar birlikte olacaksın ki. Geri dönüp özür bile dilememiş. Yüzsüz yüzsüz bi de durumlara bakıyor.

Evet yaptığı tabi ki saygısızlık yani normal bir şekilde de ayrılabilirdi neden yaptı yani bunu anlamadım gitti. Çevremdekilerin de şaşırdığı mesela bakması onlarda şaşırıyor bir anlam tabi ki ifade etmiyor ama hem öyle yapmış hem de bakıyor.

Kendime açık kapı mı bırakmak istedi napti anlamadım yani.

Kendine açık kapı bıraktıysa da 4 ay oldu dönmez miydi bu zamana kadar dönerdi bence.
Ee sevgilisi var demek ki ayrılmayı bekliyor. Kimin aklından ne hinlikler geçer bilemezsin. İstersen yaz bi ağzını ara. Kaç zaman oldu konuşamadık falan de sen bilirsin. Belki sana kırılmıştır olabilir bi sebepten o da olabilir.

Arkadaşla karşılaştım yemek yiyeceğiz dediği arkadaşı potansiyel yeni sevgilisi olabilir mi o iş olduysa sizi anında
şutlamış gibi geldi bana.

Bunu da bana bir arkadaşım demişti bir şeye kırılmış kızmış olabilir diye çünkü eski sevgilim gerçekten kızdığında susuyordu zaten kendi de diyordu ben sinirlenirsem susarım diye onunda yapısı öyleydi. Çabuk sinirlenir çabuk unuturdu. Mesela buna mı sinirlendin bile derdim içimden ama susardı öyle mi oldu acaba diye de geçirdim bir şeye mi kızdı vs diye. Ama kizacagi bir şey de yoktu son konuşmamız iyiydi yani bir şey de olmamıştı. Ben yazamam ona.

Örneğin gün içinde 5 dakika göreyim diye çok arardı vakti olunca aslında ilgiliydide.

Polisler çok çapkın olur. Çok cesursunuz. Polisi herkes elinde tutamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…