- 12 Şubat 2025
- 136
- 13
- 13
- Konu Sahibi galatasarsy56
-
Yok hediye için demiyorum genel olarak ilgisinden sıkıntı yoktu ilgileniyordu. Ama iki dakika bile ayırıp bir ayrılık mesajı dahi atmadı.Nesi iyiydi mesela, iki dakika bile ayıramaması mı? En son "hayatım" diye mesaj atıp şak diye ghostlaması mı? Hediye falan aldı diye iyi diyorsan, deme.
Şu an göremiyorsun ama büyük bir saçmalıktan kurtulmuşsun.
Kova burcu erkekleri genel olarak red flag benceYok hediye için demiyorum genel olarak ilgisinden sıkıntı yoktu ilgileniyordu. Ama iki dakika bile ayırıp bir ayrılık mesajı dahi atmadı.
Kabul edip etmemek değil aslında ama sadece ayrılık konuşması yapmaması dediğiniz gibi saygısızlık oldu bana. Yoksa ayrılabilir yani daha sonra konustuklarim oldu onu beklemiyorum tabi ki ama bir konuşmaya layık görmedi bir de tanışıyoruz şimdi olmasa bile daha sonra belki karşılaşacağız bir yerde.Kova burcu erkekleri genel olarak red flag bence
1 yıllık ilişkiyi insan gibi bitirmemiş saygısız herif, bu bile asla güvenmemen için yeterli.
Gelse kabul edecek gibisin, 4 ay az bir zaman değil, bekleyerek üzülerek geçmiş, gelse güvenilecek tarafı yok, kendine bu kötülüğü yapma.
Oraya takılıp kalmışsın, insanları duymuyorsun şu an, pek diyecek bi şey yok, umarım kırılıp dökülmeden anlarsın.Kabul edip etmemek değil aslında ama sadece ayrılık konuşması yapmaması dediğiniz gibi saygısızlık oldu bana. Yoksa ayrılabilir yani daha sonra konustuklarim oldu onu beklemiyorum tabi ki ama bir konuşmaya layık görmedi bir de tanışıyoruz şimdi olmasa bile daha sonra belki karşılaşacağız bir yerde.
Dediğim gibi önüne bakıyorum onu zaten beklemiyorum kaç ay oldu zaten görmüyorum da uzak olduğu için.Oraya takılıp kalmışsın, insanları duymuyorsun şu an, pek diyecek bi şey yok, umarım kırılıp dökülmeden anlarsın.
Numarasını da sil, görmesin seni, beklemiyorum desen de hikayelerine bakıp bakmadığını kontrol etmen, buraya konu açman vs beklentide olduğunu gösteriyor. Suç değil, tamam ama böyle birini bekleme diyoruz işte.Dediğim gibi önüne bakıyorum onu zaten beklemiyorum kaç ay oldu zaten görmüyorum da uzak olduğu için.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Hikayeyi denemek için yapmıştım bakacak mi diye bakmışti. Evet silmeyi düşünüyorum ben de .Numarasını da sil, görmesin seni, beklemiyorum desen de hikayelerine bakıp bakmadığını kontrol etmen, buraya konu açman vs beklentide olduğunu gösteriyor. Suç değil, tamam ama böyle birini bekleme diyoruz işte.
4 ay geçti yani artık atmamın anlamı yok attığımla da kalabilirim o yüzden atmayacağım.Boyle kendinizi yiyeceginize bir mesaj atip sorun neden boyle yaptigini, bahanesi neymis cok merak ettim ben de.
4 ay geçtiği için bu unutamamış bile diye. Düşünüp ego bile yapabilir o yüzden atmamak daha iyi.Boyle kendinizi yiyeceginize bir mesaj atip sorun neden boyle yaptigini, bahanesi neymis cok merak ettim ben de.
Ben olsam hem boyle yaptin, hem durumlarima bakiyorsun, neden, derdin ne diye sorardim?4 ay geçtiği için bu unutamamış bile diye. Düşünüp ego bile yapabilir o yüzden atmamak daha iyi.
Evet doğru sorulabilir ama bu ona adım atmam demek oluyor o yüzden. Yani hem öyle yapıp hem duruma bakması zaten beni çok şaşırmıştı.Ben olsam hem boyle yaptin, hem durumlarima bakiyorsun, neden, derdin ne diye sorardim?
Muhtemelen aşağılık kompleksi var. Kesin teşhis değil tabii.aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum bu eski sevgilim sen bana bakmazsın diye düşünmüştüm demişti aslında oda çok yakışıklı yani neden bunu dedi sizce özgüvensizliğinden mi?
Yok soramam 4 ay geçti.4 ay geçmiş bir iletişim kurmamışsınız oturup onu dedi bunu dedi kafanızda döndürüp kendinizi yoracağınıza arayıp sorun.
Çünkü direkt bunu demişti aslında oda çok yakışıklı birisi gerçekten. Hatta senin hayatında biri vardır reddedersin diye de düşündüm bile demişti.Muhtemelen aşağılık kompleksi var. Kesin teşhis değil tabii.
Daha sonrasında bir şey yazmaması vs bu özgüvensizliğinden olabilir miMuhtemelen aşağılık kompleksi var. Kesin teşhis değil tabii.
Peki izlenimimi şöyle özetliyim;Yok soramam 4 ay geçti.
Hiç alakası yok.Daha sonrasında bir şey yazmaması vs bu özgüvensizliğinden olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?