- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
bana bak senin ağzını yırtarım sensiz şizofren
ay inanmıyorum ya bu nedir yahu
bu nasıl seviye nasıl söz iki nickle saldırı ha dur sen mune gelsin de gör sen yırtmayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bak senin ağzını yırtarım sensiz şizofren
ay inanmıyorum ya bu nedir yahu
bu nasıl seviye nasıl söz iki nickle saldırı ha dur sen mune gelsin de gör sen yırtmayı
Eşini aldattın sevgilini aldattın ve biz önyargılıyız?ben cidden anlamıyorum uburadaki bayanlardaki önyargıları.... bu kadar mı önyargılısınız??? söylüyeyim çocuğa kürtaj yaptırdım o şekilde boşandık. kocamı aldattığım kişiylede nişanlandık çünkü seviyordum sonra soğudum. bu mu yargıladığınız şeyler allah aşkına insanlıktan çıkmışsınız bende derdimi anlatıyorum.... yazıkalr olsun bayanlar....
ben cidden anlamıyorum uburadaki bayanlardaki önyargıları.... bu kadar mı önyargılısınız??? söylüyeyim çocuğa kürtaj yaptırdım o şekilde boşandık. kocamı aldattığım kişiylede nişanlandık çünkü seviyordum sonra soğudum. bu mu yargıladığınız şeyler allah aşkına insanlıktan çıkmışsınız bende derdimi anlatıyorum.... yazıkalr olsun bayanlar....
Bu cümle sana ait değil mi?arkadaşlar sevgilimmle nişanlandığımız süre itibariyle ondan önceki eski sevgilimle buluştuk onu seviyordum ve tekrar birleşme kararı aldığımda, nişanlıma ayrılacağımı söledim.
Gerçekten kocan dışında kimseyi aldatmadın mı? bizde ne sanmıştık pardon o zaman çok kötü davrandık sana. Hey Allahım yakocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık.....
kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık.....
kocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık..... ondada pişman oldummmm. kimseden ayrılmadan başkasıyla birlikte olmadım..
2. üyelik hemen tespit ediliyor haberin olsunkocam dışında kimseyi aldatmadım diyorummmmmmmmmmmm anlamıyor musunuz? ayrıldıktan sonra nişanldık..... ondada pişman oldummmm. kimseden ayrılmadan başkasıyla birlikte olmadım..
bana ait eski sevgilim yani aşık olduğum adamla buluştuk.... buluşunca illa sevişmek mi lazım sizin lugatınızda konuştuk sadece daha sonra ona tekrar aşık oldugumu hissedince nişanlımdan ayrıldım yani aldatma yokk!!!!!Bu cümle sana ait değil mi?
Aldatmak sadece sevişmekle mi oluyor?bana ait eski sevgilim yani aşık olduğum adamla buluştuk.... buluşunca illa sevişmek mi lazım sizin lugatınızda konuştuk sadece daha sonra ona tekrar aşık oldugumu hissedince nişanlımdan ayrıldım yani aldatma yokk!!!!!