Eski sevgilim ne yaparsa yapsın bir şekilde affetmek istiyorum🥲

Evet yaa. Konudan bağımsız, şu sitede yorum yapabilmek için en az a2 Türkçe şart olmalı

Bence yoluna devam et onsuz yoksa cok pisman olursun ilerde.

Seven birisi aldatmaz, bence bu kadar basit. Gene de siz kendinizi başka şeylere ikna etmek istedikten sonra her şekil edersiniz. Umarım kendinize verdiğiniz değer artar da böylelerinden uzak durup size seven saygı duyan kişilere şans verirsiniz. Böyle de uzun süre yalnız kalınıyor gerçi, kendimden biliyorum.

Ne kadar çirkin bi yorum. Beyin al demek sana düşmez.
Eski sevgilisi ne yaparsa yapsın affeden birinin kendine özsaygısı yoktur. Kendine olan özsaygısını yitirmiş birine verebilecek max tavsiye beyin almasıdır. Hiç bir kadın ömrünü öyle erkeklere harcamamalı. Ha çirkin bir yorum evet ama konu sahibini kendine getirir eminim.

Insallah kendine getirir ama bazilari herseyi affediyo ve geri donuyo. Ask konusu olunca artik mantikli dusunemiyorlar. Hayirlisi olsun insallah.

nasıl kadınlığınıza kızlığınıza bu olayları yedirtiyorsunuz . Hiç mi kadınlık gururunuz yok. Erkekleri bukadar şımartan sizin gibiler yüzünden . Onlarında bi tarafı kalkıyor . Bu sefer diğer kızlarada aynısını yapmaya çalışıyorlar. Gururluyum demişsin ama asla değilsin . Erkeklerin bu tarz tehditkar ve cringe olması sizin gibiler yüzünden. Çünkü aldatsa dövse tehdit etse keko olsa sizin daha çok hoşunuza gidiyor. Sürekli affettiğiniz için onlar kendinde bir kusur aramıyor . Ha demekki ben hatasızım zannediyorlar bu sadece erkek için geçerli değil tüm insanlar için geçerli . Benim babam anneme tokat attığında . Annem ise Gücün kadınamı yetiyor diyerek babamın sırtında sandalye kırmıştı ( ince ahşap sandalyeler) babam ogünden beri anneme bir kere bile vurmadı hep özür diledi . Mesele karşılık vermesi değildi . Asıl mesele gururlu olduğu için kendine tokatı yedirememesi ve bidaha yapmasına izin vermemesiydi . Ama senin gibi yapsaydı. Ay çok seviyorum kocamdır deseydi . Babam şiddete devam ederdi. Hiç birimiz 4/4 lük değiliz hepimizin hatası olmuştur . Ama bukadarda çocuksu hislerle devam edersen ilerde iki çocukla baba evine döndüğünde ben nerde hata yaptım deme. Senden sadece üç yaş büyüğüm ama bu dediklerim kulağına küpe olsun . Amacım seni aşşağılamak değil ama bu tarz erkekler aşırı derecede sinirimi bozuyor . Ve kadınlar bile bile neden bu erkeklerin peşinde oluyorlar onada ayrı sinir oluyorum

Yardımcı olacak bısey yok
Kendıne kendın yardım edeceksın
Benım mantıgım her zaman bellidir
'CIVI CIVIYI SOKER' size uyar uymaz bilemem

Benım cıvılerı hep söktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…