öncelikle konunuzu bastan sona okudum,, gecmiş olsun,,
bu ilişkide baştan sona hatalısınız,, (bence)
tabi ki her çıktıgınız kişiye, hemen ben bakıre değilim, bir çocuk aldırdım, ve köklu bır ılıskım oldu, o kısı benı aldattıgı ıcın ayrıldık dıyemezdınız ama,,,
o kişi ile aranızda sevgi,aşk basladıysa, artık sen-ben yerıne bız olmaya baslandıysa,, heleki o kişi size evlenme teklıf ettıyse,, hele hele ıstemeye gelınmesı ıcın anlaşılmışsa,,,,,,
hooop orada duracaksınız,, once bu yasadıklarınızı anlatacaksınız ve o kişiye secme sansı verecektınız,,
siz resmen evlenecekmişsiniz,, ee ılk gecede, ılla her bayandan kan gelme olayıda olmuyormus,, ılla bunuda arastırmıssınızdır,, dolayısıyla,, ılk gece kan gelmeyınce esınız sızı doktora bıle goturse,, doktor,, kan gelmeyebılır, dediğinde eşiniz sıze mahçup olacaktı, uzulecektı,, ama sız aklanacaktınız,,, (benım düşüncem,)
ama eskı sevgılı sızı bulmuş sıze slm yazmış,,, sizin o anda ona defol be sen benı aldattın, ılıskımız bıttı ne işin var da bana yazıyorsun selamına ıhtıyacım yok dıyecektınız,, sonucta hazırlıksız yakalanmak ne demek telefon etmemiş ya hemen ne cevap yazıyorsunuz,, pc basında ondan mesajmı beklıyordunuz,,,
yada ondan mesaj gelınce heyecan yapıp umutlandınızmı? (normal şartlarda nefret etmeniz gerekir çünkü hem siz ilk ona aıt olmuşsunuz, (tabı oyleyse) hemde sızı aldatmıs ayrılmışsınız)
sözlünüz sizin mesajı dıkate almış,, ve aıleye soylememiş,, ama eskı sevgılının ailenıze soylemeyecegı ne malum,, yada ılerıde baska bırı ıle evlensenız bıle sıze musallat olmayacagı ne malum,, bence sız sözlünüzün hakkına gırmeyın ve dürüst olup ailenıze herseyı anlatın,, bu mum yatsıya kadar yanar hesabı olmasın,, gercekler er gec ortaya cıkar,,, tabi cesaret edebılırsenız,, sonuçta olayı ogrenırse ailenızde sızı terk edebılır,
bu bakırelık olayı çokta mühimsiz bir konu değil ,, heleki ülkemizde,,,