Brişeyler yapın bence de altta kalmayın, size yaşattıklarına karşılık olarak.
Mahkemeyse mahkemeye verin ailesine de rezil edin hatta eğer ilerde bir kızı kandırırsa, kız arkadaşına, evlenecekse kızın ailesine aynen size yaptığı gibi yazın ne mal olduğunu...
Ben olsam bunları yapardım hatta daha fazlasını
Bu arada nişanlınızı baba evine bu kadar rahat rus bir kızla gelebiliyor onunla beraber olabiliyorsa, geçmişte de bunu defalarca yaptığını gösterir.
O da pek masum değil ve eliza testine daha çok ihtiyacı var gibi geldi bana..çok eşlilik bakımından
Ailesi de genişmiş yani, abim eve rus kız getirmeye kalksaydı cinayet çıkardı...
Elimden geldiğince uğraşacağım onunla. Ama malum eğer kadınsan, pislikle uğraştığında sen daha çok kirleniyorsun
Bir süre kendi ailesi de ulaşamamıştı sözlüme. Ki beni bile aramışlardı.
Ne kadar genişler bilmiyorum, zaten uzun uzadıya aynı ortamda kalıp tanışma şansımız hiç olmadı.
Ama babası, sözlümün yazlığa yanlız dönmediğini anlatırken "bişi diyemedik" demişti.
Başka ne isteyebilirdim ki ondan?Üzülsen başkasına anlatma aşkım demezdin ki resmen tamam git ama kimseye anlatma demişsin. Dürüst olsaydın da kollarında sen olsaydın bu da tecrübe oldu artık.
Bunlar iftira, bunlar gerçek dedim, konuşalım dedim, neredeysen söyle geleceğim dedim... cevap gelmedi.
Bu derece Köprüleri atmışken, ondan isteyebileceğim ve reddedilmeyeceğim tek iyilik oydu.
Son düzenleme: