Eski sevgilim, eski sevgilimi aramış

Erkeklik gururu diyelim...senin onu arzulamanı ve ona gitmeni bekliyor...
Evet sordu beni hiç mi arzulamıyorsun diye.
Çocuğa bu yaptığından dolayı demedigimi bırakmadım. Artık bu şeyden vazgeçmiştir herhalde? Kim kendisine kompleksli şişko diyen birinin onu arzulamasini bekler ki?

Evet sordu beni hiç mi arzulamıyorsun diye.
Çocuğa bu yaptığından dolayı demedigimi bırakmadım. Artık bu şeyden vazgeçmiştir herhalde? Kim kendisine kompleksli şişko diyen birinin onu arzulamasini bekler ki?
Öyle deme...belkide senin için "kedi uzanamadığı cigere pis dermiş" diye düşünüyor....kendini ulaşılmaz görüyor olabilir

B bütün bunları yaparken İ efendi efendi köşesinden izliyor mu? Şu İ, annesinin yemin ettirdiği kişi olabilir mi? Şayet oysa şaşırmayacağım tepkisizliğe.
Ikisini de şutlayın hayatınızdan bence.
Evet I annesinin yemin ettirdiği kişi.

Imkansız.
Zekam(ya da kafamin entrikaya basmasi)ve ailem beni kurtarır :)
Kime ne yapıp yapmayacağımı iyi bilirim. Bunlar sümsük tipler.

el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanar mış... bunlar sümsük tipler olabilir ama senin halin tavrın çok fena tiplere çarpmaya müsait... öyle bir gün gelir ki sülalenin bile esamesi okunmaz ... benden sana hemcins tavsiyesi ateşe yürüme

el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyo- sanar mış... bunlar sümsük tipler olabilir ama senin halin tavrın çok fena tiplere çarpmaya müsait... öyle bir gün gelir ki sülalenin bile esamesi okunmaz ... benden sana hemcins tavsiyesi ateşe yürüme
Tekinsiz tiplere bulaşmadım hiç.

X