Ben 3 üniversite bitirdim ve 26 yaşında evlendim sizin gibi bilip bilmeden yorum yazan kişinin kişiliğine saldırmayacak kadar eğitimliyim. Ve reşit olmadan cinsel ilişki yaşayan kız çocuğu evet çok büyük sorumluluğa girer hamile kalabilir sonra gidip kürtajla falan uğraşır veya babasız bir çocuk dünyaya getirir. Yani öyle bir anlatmışsınız ki evlilik çok kötü çok berbat bir şey gibi? Evet sorumluluğu var ama evli olmadan yürütülen ilişkilerde sorumluluk yok mu? Çeker giderim hesabına mı millet ilişki yaşıyor? Bir de reşit olmayan birinin evlenmesine karşıyım ama gidip cinsel ilişki yaşamasına da şiddetle karşıyım. Burada genç bir arkadaşın gidip üniversitese okuyup kütüphanelerde ne bileyim arkadaşlarıyla birlikte cafede falan oturması gerekirken- belki de lise öğrencisi bilemiyorum- çıplak fotoğraflardan bahsediyor ve siz bunu normal karşılıylrsunuz tamam
siz çocuğunuzu böyle yetiştirin özgür olsun ama maalesef ki sizin gibilerle aynı ülkede yaşıyoruz umarım hiçbir zaman karşılaşmayız sizin gibi insanlarla karşılaşmak istemem siz de muhtemelen, benim gibi gençleri sapkınlıklardan, sağlıksız ilişkilerden korumaya çalışan kişilerle karşılaşmak istemezsiniz. İyi günler.