- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
-
Hanimlar Merhaba,
Ne olur bana bir akil verin
Eski sevgilimle ayni yerde calisiyoru
Toplam 5 ay ciktik
Bir sabah gunaydin askim dedi
3 saat sonra beni kaybetmekten hic korkmuyor musun diye sorunca? Ayrilalim yapamiyoruz dedi.
Ki o hafta askim cnm muhabbetleri yapmamiza ragmen
Ayrilmadan 1 ay once de, gelebilirsin kahve icmeye bizim eve diyince, vericen mi demisti
Ben anlamadim
Ilk defa birinden bu sekil cumle duyunca
Sonuc ayrildik ama ben yinr yanlis anlamayim dedim safca bu sozunu.
Kendisi 83 dogumlu ve 78 dogumlu bir kadinla. ayrildik 1 ay gecmisti ben hala sinirle ayrildi diye dusunuyordum . Bir oglen arasi onlari bir grupla birlikte pastanede otururken gordum. Bir bakisi vardi kiza keserek hoslaniyordu kiz da O da.
Kadin 39 yasinda cocuk 34.
Ben 32.
Kadin mudur ben ise uzmanim. Malum adam da mudur yardimcisi. Unvana cok takilir kendinden asagi unvandakilerle konusmaz. Birimindeki erkeklerin hicbiri ile molaya vs cikmaz. Nadir cikar.
Kadin bira da rahat.
Herkesin yasantisina saygim var.
Daha once biz sevgili iken o kadinla molada sigara ictigini gordum. O kim dedim? Amann gibi bir agiz hareketi yapti. Umrumda deil salla gibisinden.
Simdi sevgili?
Ya amaci ne ? Her molada, yemekte, oglen arasinda birlikte gorusuyorlar.
Benle gorunmek istemezdi.
Bir kere bizi biri gordu elimi birakip gitti hemen. Ben bozuldum. Cunku hep bizi isyerinden biri disarda gorse elini hic birakmam muhabbeti yapiyordu. Tam 1 ay sonra biri gordu ve beyimiz birakti.
Servisime bile binmezdi laf olur diye.
Uzuldugum bana deil ona mi deger veriyor? Cunku benle gorunmek istemedi? Amaci cinsellik mi?
Benle ne yapmak istedi?
Kafam cok karisik ve uzgunum.
32 yaşındasın aklını başına toplamalısın o adamdan sana hayır gelmez.
Onları gördüğün zaman görmemezlikten gel,karşılaşmamaya çalış.
Olay sadece cinsellik olmayabilir. Kadınla 5 yas varmış aralarında. Neden olmasın evlenebilirler bile.Ortalıkta el ele gözgözeyse hatta bence aşıktır ona. Seninle görülmek istememiş belli ki sana değer falan vermemiş.duruma fazla anlam yükleme bence kabul et kadın onun için önemli.
Olay sadece cinsellik olmayabilir. Kadınla 5 yas varmış aralarında. Neden olmasın evlenebilirler bile.Ortalıkta el ele gözgözeyse hatta bence aşıktır ona. Seninle görülmek istememiş belli ki sana değer falan vermemiş.duruma fazla anlam yükleme bence kabul et kadın onun için önemli.
Fikirleri değişti demek ki,bir kadınla çıkması için bazı erkeklerin aşık olması gerekmiyor,bilmiyorum anlatabildim mi ?Onume bakiyorum inanin
Spor yapiorum fit oldum herkes nasil zayifladin diyo bankada
Hobilerim projelerim var
Ama oyle bir adam o kadin hakkinda da aman diyip agzini bir tuhaf hareket yapmisti ogun, simdi gercekten asiklar mi? Ben sizlerden yorum istiyorum?
Ben bakire oldumu ima ettigim halde iste o lafina anlam veremedim
Fikirleri değişti demek ki,bir kadınla çıkması için bazı erkeklerin aşık olması gerekmiyor,bilmiyorum anlatabildim mi ?
Başlarda öyle düşünmüş sonrasında duyguları değişmiş de olabilir.Kadin yatak arkadasi mi diyorsunuz
Tamam eski sevgilinin uçkuruna düşkün birisi olabilir ve kadınlarla ilişkisi cinsellliğe dayalıda olabilir ama kadınla gizli gizlide birlikte olurdu. 5 ay sizi herkesten saklamış istedeydi onuda saklardı. Yine söylüyorum bence aşık ve değer veriyor o kadına. İnanmak istediğiniz yada duymak istediklerinizi söylemediğim için kusura bakmayın ama bence gerçek bu.
Tamam eski sevgilinin uçkuruna düşkün birisi olabilir ve kadınlarla ilişkisi cinsellliğe dayalıda olabilir ama kadınla gizli gizlide birlikte olurdu. 5 ay sizi herkesten saklamış istedeydi onuda saklardı. Yine söylüyorum bence aşık ve değer veriyor o kadına. İnanmak istediğiniz yada duymak istediklerinizi söylemediğim için kusura bakmayın ama bence gerçek bu.
3İnsan kaç yaşında olursa olsun konu aşk olunca aklını sağlıklı kullanamıyor gerçekten. Neden bunu koca kadınsın aklını başına al şeklinde yorumluyorsunuz anlam veremiyorum.
İlk olarak söylemek istediğim şu ; bence böyle bir adamdan erkenden kurtulduğunuz için şükretmelisiniz. Ben cinsel birliktelik vs. bu tarz şeylere saygı duyan bir yapıya sahibim netice de herkesin hayatı, yaşam tarzı kendine lakin olayın çirkinliği ''vericen mi?'' ve ilk baş başa kaldığınızda aklına sadece bunu cinsel fırsata çevirmek istemiş olması. Diğer kadına gelince bu yaşta olduğunluğa sahip bir adamda aşkın ön planda olduğunu düşünmeyenlerdenim. Elbette değer veriyor olabilir, seviyor da olabilir sonuç olarak içini açıp bakamadığımız için kesin hüküm vermemiz doğru olmaz. Sadece siz kendinizi ona değer veriyor ama bana değer vermiyor diye düşünerek üzmeyin derim ben. Unutmayın siz değerlisiniz.
rica ederim,lütfen.3
Canim benim saol Allah razi olsun
Konu su hanimlar?
Bu adam arar diye telini 4 ay silmedim
Ve flassss beni rehberine YENIDEN EKLEMIS
VE O KADINLA DOLASMASINA RAGMEN
WHATSAP PROFIL RESMINE KANDIL GUNU BAKIM DEDIM BENDE CIKIO EKLEMIS .HEMEN SILDIM
KAFAM BUNA KARISIK
AMACI NE ALLAHIM YA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?