- 16 Ekim 2016
- 204
- 16
- 13
- 37
- Konu Sahibi berfuaydogan88
Hanimlar Merhaba,
Ne olur bana bir akil verin
Eski sevgilimle ayni yerde calisiyoru
Toplam 5 ay ciktik
Bir sabah gunaydin askim dedi
3 saat sonra beni kaybetmekten hic korkmuyor musun diye sorunca? Ayrilalim yapamiyoruz dedi.
Ki o hafta askim cnm muhabbetleri yapmamiza ragmen
Ayrilmadan 1 ay once de, gelebilirsin kahve icmeye bizim eve diyince, vericen mi demisti
Ben anlamadim
Ilk defa birinden bu sekil cumle duyunca
Sonuc ayrildik ama ben yinr yanlis anlamayim dedim safca bu sozunu.
Kendisi 83 dogumlu ve 78 dogumlu bir kadinla. ayrildik 1 ay gecmisti ben hala sinirle ayrildi diye dusunuyordum . Bir oglen arasi onlari bir grupla birlikte pastanede otururken gordum. Bir bakisi vardi kiza keserek hoslaniyordu kiz da O da.
Kadin 39 yasinda cocuk 34.
Ben 32.
Kadin mudur ben ise uzmanim. Malum adam da mudur yardimcisi. Unvana cok takilir kendinden asagi unvandakilerle konusmaz. Birimindeki erkeklerin hicbiri ile molaya vs cikmaz. Nadir cikar.
Kadin bira da rahat.
Herkesin yasantisina saygim var.
Daha once biz sevgili iken o kadinla molada sigara ictigini gordum. O kim dedim? Amann gibi bir agiz hareketi yapti. Umrumda deil salla gibisinden.
Simdi sevgili?
Ya amaci ne ? Her molada, yemekte, oglen arasinda birlikte gorusuyorlar.
Benle gorunmek istemezdi.
Bir kere bizi biri gordu elimi birakip gitti hemen. Ben bozuldum. Cunku hep bizi isyerinden biri disarda gorse elini hic birakmam muhabbeti yapiyordu. Tam 1 ay sonra biri gordu ve beyimiz birakti.
Servisime bile binmezdi laf olur diye.
Uzuldugum bana deil ona mi deger veriyor? Cunku benle gorunmek istemedi? Amaci cinsellik mi?
Benle ne yapmak istedi?
Kafam cok karisik ve uzgunum.
Ne olur bana bir akil verin
Eski sevgilimle ayni yerde calisiyoru
Toplam 5 ay ciktik
Bir sabah gunaydin askim dedi
3 saat sonra beni kaybetmekten hic korkmuyor musun diye sorunca? Ayrilalim yapamiyoruz dedi.
Ki o hafta askim cnm muhabbetleri yapmamiza ragmen
Ayrilmadan 1 ay once de, gelebilirsin kahve icmeye bizim eve diyince, vericen mi demisti
Ben anlamadim
Ilk defa birinden bu sekil cumle duyunca
Sonuc ayrildik ama ben yinr yanlis anlamayim dedim safca bu sozunu.
Kendisi 83 dogumlu ve 78 dogumlu bir kadinla. ayrildik 1 ay gecmisti ben hala sinirle ayrildi diye dusunuyordum . Bir oglen arasi onlari bir grupla birlikte pastanede otururken gordum. Bir bakisi vardi kiza keserek hoslaniyordu kiz da O da.
Kadin 39 yasinda cocuk 34.
Ben 32.
Kadin mudur ben ise uzmanim. Malum adam da mudur yardimcisi. Unvana cok takilir kendinden asagi unvandakilerle konusmaz. Birimindeki erkeklerin hicbiri ile molaya vs cikmaz. Nadir cikar.
Kadin bira da rahat.
Herkesin yasantisina saygim var.
Daha once biz sevgili iken o kadinla molada sigara ictigini gordum. O kim dedim? Amann gibi bir agiz hareketi yapti. Umrumda deil salla gibisinden.
Simdi sevgili?
Ya amaci ne ? Her molada, yemekte, oglen arasinda birlikte gorusuyorlar.
Benle gorunmek istemezdi.
Bir kere bizi biri gordu elimi birakip gitti hemen. Ben bozuldum. Cunku hep bizi isyerinden biri disarda gorse elini hic birakmam muhabbeti yapiyordu. Tam 1 ay sonra biri gordu ve beyimiz birakti.
Servisime bile binmezdi laf olur diye.
Uzuldugum bana deil ona mi deger veriyor? Cunku benle gorunmek istemedi? Amaci cinsellik mi?
Benle ne yapmak istedi?
Kafam cok karisik ve uzgunum.