Tam olarak ne yazmış ki?İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak ne yazmış ki?İnanın attığı mail hiç öyle bir mail değildi, hatta neden bilmiyorum sanki ölümü yakınmış da helallik istiyor gibiydi
Hemen o moda girmez zaten. Siz cevap yazarsanız, sonra konu konuyu açar ve ben seni unutamadım, evlendim ama mutlu olamadıma döner konu.Yok cevap vermem de aranıyor gibi de değildi mail
Tam olarak ne yazmış ki?
Canı sıkılmış,heycan aramış şansını da sende denemiş. Numarasını sil engelle.Selam,
Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
Rüyalara yapacak birşey yok. Benimkiler de renklidir lise hazırlık platonigini bile görürüm bazen ama orada kalmadigima eminim ..
Sevgili konu sahibi, hiç sallama. Cevap da verme. Salla gitsin....
Aranıyor pislik , karşılıklı iki kelam sonra uzayan muhabbetler hal hatır sorma,sonra evlilik sıkıntıları yatış sex kapanış.6 yıl sonra msj atınca kim bu yasa demeliydiniz.Herseyini silip müthiş bir başlangıç yapmalıydınız hayata, Bıraktığı yerde bulamamaliydi sizi......Selam,
Şu an çok tuhaf hissediyorum. Eski sevgilim tam 6 yıl sonra mail attı. 6 yıl önce yine burada konular açmıştım. Evlilik teklifi alıp, 1 ay sonra terk edilmiştim. Üstüne o 4 ay içinde hayatına birini alıp şak diye evlenmişti. Atlatmam hiç kolay olmamıştı. Son bir defa daha görüşemediğimiz için içimde hep son bir kez görmek ukte kalmıştı. Aramızdaki tüm iletişim her şey bıçak gibi kesilmişti ve ayrılınca ikimizde hiçbir şey yazmadık birbirimize. Bu sene onu sürekli rüyamda görüyorum, sürekli. Daha 2 gün önce rüyamda gördüm. Mesaj atıyordu, hatta sabah gerçek miydi diye telefonumu kontrol ettim. Bugün mesaj atıp, benden helallik istemiş 6 yıl sonra. Dönmedim mesaja, helal etmediğim için. Bu dünyadan göçüp gitmeden inşallah hakkını helal edersin yazmış. Amacı ne? 6 yıl sonra?
at bakayim ona gore yorumlayayimYa mailde bcc koymuş. Belki eşini de eklemiştir maile. Çünkü geröekten asla aranıyor maili gibi değildi. Dmden atayım isterseniz
Özelden atar mısın? Bakayım.Ya mailde bcc koymuş. Belki eşini de eklemiştir maile. Çünkü geröekten asla aranıyor maili gibi değildi. Dmden atayım isterseniz
Ya mailde bcc koymuş. Belki eşini de eklemiştir maile. Çünkü geröekten asla aranıyor maili gibi değildi. Dmden atayım isterseniz
İlettim şimdiiat bakayim ona gore yorumlayayim
Kopyala yapiştir yapsana mesaji ss atmana ne gerek var
İlettim şimdiÖzelden atar mısın? Bakayım.
Yani mailin içeriğini görmeden yorum yapmak zor ; ancak yine de her ne olursa olsun cevap dahi verilmemeli. Bu o insanı daha da düşündürür. Su akıp yolunu bulur, içiniz rahat olsun. Niye cevap vermedim diye sakın düşünmeyin