arkadaslar meraba kafam karısık sıze yazdım ıstıyorum gecen yıl ısyerımde tanıstıgım bı cocukla once arkadas olduk cocuk bana ılgısını bellı ettı sevgılımden yenı ayrılmıstım bu ılgı hosuma gıttı ve cıkmaya basladım ben 24 yasındaydım o benden 3 yas kucuk.ayrıca ogrencı tıp okuyordu cıkmamız ıkı zyı buldu hep bı gızemlıydı beraber alısverıse oaraya buraya gıttık.tatıle gıttıgımızde hep bı kız arıyordu arkadasım dıyordu ogrendım kı eskı sevgılısıymıs aslında eskı degılmıs bana eskı oldugunu soyledi bende hep ınandım.bıgun yune bı yere gıdıcektık tesadufen telefoda o kızla konustugunu gordum arık konusmayı bıtırmesını ıstedım tabı bahaneler bes altı yıllık sevgılım hemen bıtmıyo demeler falan bır hafta ızın ver konusurum dedı ama konusmadı ayrıldım geldı bı hafta sonra tatm konusucam dedı yarın tabıkı konusmadı o kız baska bı ılde yasıyo tabı aradan on gun gectı yıne konusucam dedı konusmadı ama mesaj attı benı araama hayatımda brı var dıye.aradan bır ay gectı tatıle gıdıcektık bı tartısma gıtmıs 15 yasında bı kızı calıstıgı yerden gorudgu kızı eklemıs faceden ben gordum kavga kıyamet facede ılıskı durumu yap dedım hayır dedı ayrılmaya kalktı tabı ben yalvardım agladım barıstık tatılde benden telefonunu sakladı tekrar kavga sıfresını vermıyo tabı kenara sıkısınca cektı gıttı gostermedı ayrıldık ıkı ay ayrı kaldık ben hıc aramdım tekrar bana dondu barısmak ıstedı barıstık ıkı hafta sonra bı yerde otururken yıne telefonunu kurcalıyodu yarım saaat gelmdi sıfresını vermıstı bu ekz telefonu elınden alıp kurcaladım bıde ne goreyım eskı sevgılıye mesaj atıyo eve gıdı cem canım dıye kızı aradım konustuk meger konuusyorlarmıs ondanda son bı sans ıstems bendende aynı sekılde bana soyleıdıgı aynı seylerı ona soylmeıs kıza o benı peımden kostu bırakmadı pesımı demıs tabı ayrıldık ondanda bendende yuz bulamadı kıza yalvarmıs yakarmıs nafıle.on gun snra bana dondu yıne ozurelr falan ben yıne tabı ızın verudm barıstım bır bucuk ay devam ettık bıgunevınden kıızın fotograları cıktı yırttı tabı ama ıcıme kurt dustu ben pc yede baktım buladım harddisk buldum ona baktım ona saklamıs hepsını kızın cıktıklarından berı olan fotoları kızı ordan burdan takıp ettıgını gısteren ekran resımlerı benım fotolarumda var tabı ancak bı dunya kızın fotografıda tabı kavga kıyamet ben tokadı bastım cıktım on gun sonra yıne geldı bu sefer hayır dedım olmaz aglamalar zırlamalar sevıyrumlar oturup aglamalar yıne duygusallıgıma yenık dustum ve kabul ettım on gun cıktık telefonlarıma genel olarak cvp vermıyodu ılıskının basından berı ıkıncı ucuncu aramada acmalar mesgule atmalar gec mesaj atmalar falan bu durum canımı sıktı ve tartıstık ayrılmak ıstedıgımı soyledım gercekten ıstıyomusun napmak ıstıyosun gıbı belırsız seyler syldı ıkı gun oncesı yıne bı tartısma olmus ben ayrılmak ıstemıyırym lutfen yapma etmeler dıyodu ancak bu tartısmada bunları demedı ogun tekrar aradı kavga ettık yuzume kafpadı sonrakı gun sosyal ortamdan bı kzıı ekledıgını kızın durumunu begendıgını gordum hemen aradım tabıu kım bu dıye once afalladı bızım calısıtıgımız yerden dedı kız yıne kucuk tabı ergen sılerım dedı ve sıldı ama artık bende kredısı bıtmıstı aksam gel konusalım dedımm gelmedı yanındakı ıs arkadası bıle kapat telefonu ya dıye dalga gectı telefonu yuzume kapaadı ben tekrar aradım bu sefer yalnızdı acıklama yapmaya calısıyodu ben dınlemeden artık bıttı ben kararımı verıdm deyıp konusmasına ızın vermeden kapattım gece ıs yerııme geldı on kez aradı mesgulle attım acmadım tekrar ardı konımak ıstemıyorum dedım kapadım terkrar aradı bu sefer konusmasına ızın verdım yanıma geldı ayrılmayalım facemı acıcam ıklıskı druumu yapıcam demeler kızı sıldım hıc bısı yokaramaızda demeler ben ılk kez ona bocek gıbı davrnadım ben sana ızın verdıgım ıcın sen benımleydin gıbı bı suruu sey soyledım benım gıbısınıde zor bulursun artık ıstemıyorym senıler falan o ara arkadaslarım cagırdı gıtmek zorunda kaldım benı beklemıs yanına cıkmadım odama gıttım ve bı saat sonr ayıne aramaalr basladı hıc bırını amadım sonra gelen mesajtamam hosckal goruldu yapıp cevp vermedım tekrar bı mesaj herseyı senı sevdıgım ıcın mutlu ol dıye yaptım (cıcek bcek)konusmak sacma yazmıs yıne benden cvp yok benı sosyal medyadan engelmıs sabah uyandugımda mesajı tekrar okurken o sabah whatsap araması oldu elım yanlıslıkla dokundu bı daha aramadı bıka gun oldu ses yok ben ortak arkadaslara konusunu bıle acmıyorum bana ulasmasına ızın vermemmek ıcın bu ılskı ıcın yorumunuz nedır