• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgili

Sen nasıl bir kadinsin dehşet içinde okudum kendine gel bu kadar gurursuz olma. Ayrıldık tatile gittik,başka kız var tatile gittik,eski sevgilisi var tatile gittik bu ne?? Her darbeye bir tatil kampanyası gibi
oyle bısı degıl tatil dedıgım bı arkadasımızın yanına gıttık ama o donemde kızı takıp ettıgını bılmıyodum cunkı kıza benı arama hayatımda baskası var demıstı.kız onun pesındeymıs ızlenımı verdı bana

Sakasin herhalde. Bin kere aldatildigin ayrilip baristigin adamla iliskimizin yorumu nedir diyorsun ya. Yarisina kadar sabrettim sonrasini biraktim. Amma da kendi oz degeriniz yok ya. Ayril baris ayril baris ne bu ya!

son konusmamızda kendımden emın ona bocek gıbı davrandım ezildi benden hıc boyle bısı gormedı sonuc oalrak benden cevap alamayınca benı engllemıs ınstagrandan .whatsaptan onu yanlıslıkla aramam yıne gotunu kaldırmıs mıdır bılmıyorum ama :8

Onun bir yerleri yeterince kalkmis merak etme ama bu onemli degil. Sen de boylelerine prim verme artik.

Bana kalirsa bir iliskiye de hazir gorunmuyorsun biraz ara ver.

üzgünüm bu noktasız virgülsüz yazıyı okuyamiyciim sadece anladım ki seni aldatmış

sanırsın orhun abidelerinden bir kesit sunulmuş

Onun bir yerleri yeterince kalkmis merak etme ama bu onemli degil. Sen de boylelerine prim verme artik.

Bana kalirsa bir iliskiye de hazir gorunmuyorsun biraz ara ver.
evet bi ilişki istemıyorum.suan tek ısteıdgım her xzaman bana donup barısabılıyodu ogunde aynı seyı umdu.bu sefer ilk defa red cevabı aldı.ıstıyorum kı gotu yere degsın oyle hıssettımı bunu merak edıyorumha o ekleyıp sıldıgı kızıda gerı eklemıs saka gıbı :)

ruh halım hıc ıyı degıl :KK43:
Senın bu yazını görunce benımkıde bozuldu sandım edebıyat dersındeyım ve noktasız vırgulsuz paragrafsız bır hıkaye okuyoruz :KK53:
Arkdaşların yorumlarından anladığıma göre bu çocuk senı milyon kez aldatmış siz mmılyon kez ayrılmıssınız be mılyon kez barısmışsıız bize diyormusun kı bızden ne olur?
Bence sizde bi halt olmaz. Bırak su sapkınlığın peşni senınkı sevgı değil alışkanlık olmuş
İlerde aklına gelınce oh be ıyıkı kurtulmuşum dıyeceksın..:KK76:

hiçbir şey anlamadığım gibi yalvardım kısmından sonrasını da okumaya gerek görmedim.
niye yalvarıyorsunuz aşınızı ekmeğinizi mi veriyor?

Bu tipler klasiktir. Erkek arkadasin gibi arkadasim var tipci oda. Ayni anda 10 kizla konusur. Tum kizlarla dalga gecer arkadaş ortaminda ovune ovune anlatir.kizlardan biri aldatildigini öğrenince yine gelir arkadaslarina dalga gece gece anlatır hatta iddiaya girerler kiza acitasyon yapcam 3 gune bariscak diye. Tabi parada b.k bu adamda hediyeler, gezmeler, tatiller havada ucusur. Yatak muhabbetinden, aglamana kadar hepsi dalga konusu olur.

Bu tipler klasiktir. Erkek arkadasin gibi arkadasim var tipci oda. Ayni anda 10 kizla konusur. Tum kizlarla dalga gecer arkadaş ortaminda ovune ovune anlatir.kizlardan biri aldatildigini öğrenince yine gelir arkadaslarina dalga gece gece anlatır hatta iddiaya girerler kiza acitasyon yapcam 3 gune bariscak diye. Tabi parada b.k bu adamda hediyeler, gezmeler, tatiller havada ucusur. Yatak muhabbetinden, aglamana kadar hepsi dalga konusu olur.
zengın bı cocuk degıl lısedekı bes yıllık ılıskısı dısında pek ılıskı yasamamıs ben cevremde goze carpan bırıyım.ben aslında cocugu oldum bıttım sevmedım hıc.sevmedıgımden yaptıklarını affettım dıye dusunuyırum elde etme arzusu olusturdu bende

o kadar ayrılıp barışmayı defalarca boynuzlanmayı gunu gününe ıyı takıp edıp bı de hatırlayıp yazmışsın. bırak gıtsın ya ...daha çocuk karsındakı olgunlasmamıs... butun kızlar onun gıbı davranıyor. kendine uygun biri çıkar karsına . 10 gun sonra yıne dönerse sakın ha sakın barışma defolsun gitsin . resmen yalama olmuş bı ılıskı.

Back