- 19 Mayıs 2020
- 46.352
- 207.341
-
- Konu Sahibi gokyuzukadar
Seni o kızdan takip ediyor. Sanma ki seviyor. Sen eldeki bulgursun, ama arada pirinç de istiyor canı.Yok zaten artik kendi hesabindan bulamaz çünkü bende hala engelli.. ben onunkini bulabiliyorum sadece. Ama dun hikaye paylaşmıştım ve yakın kız arkadasi bakmis hikayeme anlamadim nedenini
Ay cani batsin onun ya madem gitti adam gibi gitsin hala ugrasmasi cok sacmaSeni o kızdan takip ediyor. Sanma ki seviyor. Sen eldeki bulgursun, ama arada pirinç de istiyor canı.
Başka adamlarla kıyas yapmak için fazla erken davranmış seninki. Altı üstü sevgilisiniz, iki çocuğunun babası gibi laflar ediyor. Ağzına terlikle vurulası.İlk sevgilimdi.. o da her zaman ‘bak ben bir erkek icin cok iyiyim, Dusunceliyim, millet neler neler yapiyor’ gibi ornekler gosteriyordu. Cunku etrafinda hep yabancı arkadaslari vardı (arap, bulgar, suriyeli) ve pek sevgililerine deger vermiyordu yani yalan soylemek vs. Bende hic bir erkek 4/4 luk degildir diyip agir laflarini gormezden geliyordum. Zaten o da ozur diliyince affetmesi daha kolay oluyordu..
Zaten sevse donerdi 1 ay icinde .. simdi de dönmüyor sadece aklimi karistirmaya calisiyor yaniO kişi seni sevmiyor yedekte durmani istiyor onun için sende yoluna bak bırak herşeyden önce kendini sev
Sen engellersen o yazamaz sanaYok bende zaten engelli, hic kaldirmadim engelini o kaldirdi
Yani artıları vardi elbette dedigim gibi çok romantikti, kadin ruhunu anliyodu yani ne istedigimizi biliyordu. Ve cok zekiydi bu yuzden de ozguvenliBaşka adamlarla kıyas yapmak için fazla erken davranmış seninki. Altı üstü sevgilisiniz, iki çocuğunun babası gibi laflar ediyor. Ağzına terlikle vurulası.
Bazen unuttum onu diyorum yoluma bakicam artik, ama aniden bisey oluyo aklima geliyor sonra en basa donuyorum..O yaşlarda anlattığının çoğuna benzer şeyler yaşadım bende. Net olup hiç bir şekilde onu düşünmeden takip etmeden yoluna devam etmelisin.
Engellemesemde yazmaz. Benden bekliyodur yada bak engelini kaldirdim o kadar umrumda degilsin demeye calisiyo da olabilir..Sen engellersen o yazamaz sana
Zaten yakışıklı değildi sadece uzun boyu vardi. Onun dışında kim bizi görse yakistirmiyordu. Bunun kendi de farkindaydi, kiloluydu mesela en basindan ama ben hic bir zaman bunlari sorun etmedim hatta aksine kilo vermek istiyorsan sagligin icin ver yoksa ben seni bu halde de seviyorum diyordum.Ay ben kötü oluyorum. Kusacam galiba.
Hernedense boşver daha çok gençsin ve önünde uzun yol var, onu bekliyosun ve üzülüyorsun ama inan o hayatına bakıyor,Engellemesemde yazmaz. Benden bekliyodur yada bak engelini kaldirdim o kadar umrumda degilsin demeye calisiyo da olabilir..
Evet bunun farkindayim. Benimde onume bakmam lazim ama bunun icin zaman gerekli sanirim cunku ilk oldugu icin unutmak daha zorHernedense boşver daha çok gençsin ve önünde uzun yol var, onu bekliyosun ve üzülüyorsun ama inan o hayatına bakıyor,
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin :) o kadar haklisiniz ki dediklerinizde keske hemen uyguluyabilsem hayatimda.. bana hic deger vermedi diyemem, cunku o da cok fedakarlik yapti, o da sevdi, yeri geldi benimle agladi. Bu yuzden zor kabulleniyorum zaten artik beni sevmedigini.. ve sanirim kendime deger vermiyorum. Bir baskasi bunu benim yerime yapinca da ona çabucak baglandim. Simdiyse o bunu yapmiyor hatta beni degersiz goruyor.Sevgim ne kadar büyükse acın da o kadar büyük olur.
Tabi ki üzüleceksin.
Uzxulmeyen taraf zaten sevgiyi de yaşamamıştır.
Zaman herseyin ilacı.
Lütfen ortak tanıdıkları da engelle.
İnsta biografi vb laf atan kaf dolan cümle paylaşma.
Yok ol.
Tek kelime ile ortalıktan yok ol.
Mümkünse tatile falan tel bak uçuşlar açıldı.
Tebdili mekan oh.
Bundan seneler önce bir otele tatile gitmiştik. Küçük bir otel. Uyduruk. Bı havuzu var kıytırık.
Bı çift vardı. Genç. Sevgili. Gurbetçi.
Kız fıstık gibi. Sarı saçlı, fiziği güzel.
Oğlan da afedersin b.k gibi. Şişman suratsız.
O kadar mutsuzdu ki kız.
Çocuk onu kullanıyordu besbelli. Kız seviyordu.
Oğlan ise kız üzülmüş uzulmemis umrunda değildi.
Orada kaldığımız 7 gün otelden adımını atmadilar disati. Çocuk yeyim.iceyim s.keyim kızı defedeyim derdindeydi. Kızla konuştuk, tekne gezisi yapın, su plaja gidin vb. Dedi diyorum çıkmıyor ki.
Kız için çok üzülmustum. Benim de kızım var. Yakında o da sever aşık olur.
Böyle erkeklerin elinde oyuncak olmalarına çok üzülüyorum. Hepimiz geçtik bu yollardan. Ama şunu bil ki biten bir ilişkiden bir daha hayır gelmiyor. Sadece uzatmaları oynuyorsun. Güven gitmiş, sevgi şüpheli.
Kendini bil. Gençsin güzelsin. Bugünler geçecek ve seni bu kadar üzen biri için değmez zaman harcamaya. Acilen planını yap yolunu belirle ve uygula. Sakın geri de bakma bile. İsterse kapında köle olsun.
Normal şeyler bunlar. Burdaki çoğu kişi yaşamıştır. Geçecek elbet. Bana böyle dediklerinde geçmez işte aşkından ölüyorum falan filan derdim. İnsanlar tecrübeli olduğu için farkındalar. Sen de ilerde gerçekten salakmıșım deyip kendine güleceksin emin ol. Ama şu an düşünme bişeylerle odaklan onu düşünecek vaktin olmasınBazen unuttum onu diyorum yoluma bakicam artik, ama aniden bisey oluyo aklima geliyor sonra en basa donuyorum..
instagramda karsilikli engellemeden sonra geri engeli acma gibi bi durum yoktu. Yeni güncellemeyle olmuş sanırım :)Karsilikli engellemyi kaldirma nasil oluyo p hep vardi