- 14 Mart 2020
- 143
- 34
- 24
-
- Konu Sahibi gokyuzukadar
İçinizde onu seven biri yokmuş gibi davranın geçer gider, ben gerçekten sevmediğinizi sadece onun sürekli karşınıza çıkıp aklınızı karıştırdığını düşünüyorum gerçi. Durduk yere laf sokmaya çalışan ve sizin özgüveninizi düşürmeye çalışan insanlar zaman harcamaya değmez.
cok dengesizdi yani yerine gore cok iyi yerine cok kırıcı olabiliyordu. Zaten ikizler burcu ordan anlayabilirsinizçok ağır laflar ediyordu susuyordum ama çok merhametliydi derken o merhameti size olmuş olmamalı değil mi ?
merhametli ve seven insan sevdiğinin kalbini kıracak laf etmez.
Yok bende zaten engelli, hic kaldirmadim engelini o kaldirdiSen niye engellemiyosun? Sana negatif enerji hakkını neden veriyorsun?
Tesekkur ederim yorumunuz icin beni güldürdünüz :) gercekten de haklisiniz sanirimBalımcım sen acele etme kendine dünyadaki en iyi erkek oydu muamelesi yapma. Belçikadaki bütün türkler kaba kültürsüz değildir,Türkiyedekilerinde olmadığı gibisen istediğin gibi birini dünyanın her yerinde bulabilirsin bırak şu sarı saçlı çingeneyi
Engelini kaldırıp nasıl laf sokabiliyor?Yok bende zaten engelli, hic kaldirmadim engelini o kaldirdi
İnstagramda yeni ozellik gelmis yani karşılıklı engellesek bile artik açılabiliyor. O da instagram biosuna yazmis ‘yazik bir daha bu kadar sevilmeyeceksin’ diye sanirim benim sevgilim var sandigi icin.. sonra zaten sildiEngelini kaldırıp nasıl laf sokabiliyor?
Evet doğru bildiniz ilk sevgilimdi.. cok tecrübesiz oldugum icin bende hata yapiyordum (ustune dusmek, kiskanmak gibi)Yaşınız 20 ve ilk tanıdığınız erkek o galiba.
Merak etmeyin. Daha çok insan tanıyacaksınız.
Kullanıcı adını değiştirsen bulur mu peki?İnstagramda yeni ozellik gelmis yani karşılıklı engellesek bile artik açılabiliyor. O da instagram biosuna yazmis ‘yazik bir daha bu kadar sevilmeyeceksin’ diye sanirim benim sevgilim var sandigi icin.. sonra zaten sildi
Yok zaten artik kendi hesabindan bulamaz çünkü bende hala engelli.. ben onunkini bulabiliyorum sadece. Ama dun hikaye paylaşmıştım ve yakın kız arkadasi bakmis hikayeme anlamadim nedeniniKullanıcı adını değiştirsen bulur mu peki?
Ben olsaydım ortak arkadaş olduğuna bakmadan arkadaşlarını da engellerdim. Kıza da demiştir:"Baksana ne paylaşmış". Kız da yetiştirmiş. Söylemişsin yazında "anlamadım,başta iyi bir insandı". İnsanlar baştan iyi oluyor zaten. Sonra kokusu çıkıyor. O yüzden çiftler ayrılıyor.Yok zaten artik kendi hesabindan bulamaz çünkü bende hala engelli.. ben onunkini bulabiliyorum sadece. Ama dun hikaye paylaşmıştım ve yakın kız arkadasi bakmis hikayeme anlamadim nedenini
cok dengesizdi yani yerine gore cok iyi yerine cok kırıcı olabiliyordu. Zaten ikizler burcu ordan anlayabilirsiniz
İlk sevgilimdi.. o da her zaman ‘bak ben bir erkek icin cok iyiyim, Dusunceliyim, millet neler neler yapiyor’ gibi ornekler gosteriyordu. Cunku etrafinda hep yabancı arkadaslari vardı (arap, bulgar, suriyeli) ve pek sevgililerine deger vermiyordu yani yalan soylemek vs. Bende hic bir erkek 4/4 luk degildir diyip agir laflarini gormezden geliyordum. Zaten o da ozur diliyince affetmesi daha kolay oluyordu..çok ağır laflar ediyordu susuyordum ama çok merhametliydi derken o merhameti size olmuş olmamalı değil mi ?
O yüzden onu stalklamayı bırakıp hayatınıza bakın.Evet doğru bildiniz ilk sevgilimdi.. cok tecrübesiz oldugum icin bende hata yapiyordum (ustune dusmek, kiskanmak gibi)
İsin icinde ailesi de var daha.. basta hepsi beni istemis kabullenmisken sonradan ‘ailem de seni istemiyor’ diye bir bahane sundu. Bilmiyorum doğru duzgun aciklama bile yapmadigi icin aklimda cok soru işareti var. O kadar yeminler eden sozler veren insan 1 gunde nasil degisir..Ben olsaydım ortak arkadaş olduğuna bakmadan arkadaşlarını da engellerdim. Kıza da demiştir:"Baksana ne paylaşmış". Kız da yetiştirmiş. Söylemişsin yazında "anlamadım,başta iyi bir insandı". İnsanlar baştan iyi oluyor zaten. Sonra kokusu çıkıyor. O yüzden çiftler ayrılıyor.
Hem çok ağır laflar edip hem nasıl merhametli oluyorçok ağır laflar ediyordu susuyordum ama çok merhametliydi derken o merhameti size olmuş olmamalı değil mi ?
Zaten dönersem en cok annemi uzerim. Beni terk ettigi dönemde annemin ameliyatı vardı ve ben uzuntumu belli edemedim icimde yasadim annem uzulmesin diye ama o biliyordu ne kadar kotu oldugumu.. o da ben uzuluyorum diye uzuldu.. yani asla donemem onaaslında sadece ikizler burcu olmasından anlayamayız ama o ayrı bir konu :)
bence sadece sizin başkasıyla olduğunuzu sanıp paniklemiş. gerçek bir sevgi beslemiyor. ben olsam böyle birine dönmem.
Farkirlere yardim etmesi, daha doğrusu yardima ihtiyaci olan her insana elinden geldiginde yardim etmesi gibi seyler..Hem çok ağır laflar edip hem nasıl merhametli oluyor
İlk sevgilimdi.. o da her zaman ‘bak ben bir erkek icin cok iyiyim, Dusunceliyim, millet neler neler yapiyor’ gibi ornekler gosteriyordu. Cunku etrafinda hep yabancı arkadaslari vardı (arap, bulgar, suriyeli) ve pek sevgililerine deger vermiyordu yani yalan soylemek vs. Bende hic bir erkek 4/4 luk degildir diyip agir laflarini gormezden geliyordum. Zaten o da ozur diliyince affetmesi daha kolay oluyordu..