Eski sevgili

Son zamanlarda midemi bu kadar rahatsız eden başka bir konu okumadım.
Adam 5 yıllık sevgilisini bırakmış, ikisini de sevgili oldukları dönemde tanıyordum demeniz olayın çirkinliğini gösteriyor zaten. Kız sadece beddua ettiyse iyi yani.
Hadi bu kadar bedduaya rağmen kızı ezip geçip evlendiniz, e ablacım sen adamın kıymetini de bilememişsin ki. Hayatı adamın burnunda getirmişsin. Eski konularınıza dair yorumları okuyunca şok oldum yaptıklarınıza.
Kızın canı ne kadar yanmışsa Osmanlı gibi çökmüşsünüz yeminle.
Darısı tüm beddua tayfanın beddualarının başına :confused:

Vala sizin yüzünüzden başka hesap açıp yazacam he:KK12: :) şaka tabi.burda beni bilenler daha doğru yorum yapar kanımca:KK66:

Testesteronum mu fazla acaba :) kadın gibi hissetmiyorum artik kendimi,çok uzaklastik.yaklasamiyorum.zaten.cocuklarimizin masalllahi var hiç bırakmıyorlar rahat.oda hep onlarla oynuyor yatana kadar.sonra gidiyor uyuyor.
sizden umudu kesmis. cocuklar buyusun oyun zamanlari gecsin, adam da gidecek.

2 yıllık ilişkisi yeni bitmişti biz tanıştığımızda. Kadının hep evlilik için baskı yaptığını, kıyafetine, arkadaşlarına, gittiği yerlere her şeye karıştığını anlatmıştı. Unuttuğuna, sevmediğine çok eminim. Allah bozmasın bana karşı olan duygularıda belli. Sen olmasaydın ben evlenemezdim der hep. Allah senden razı olsun der.

Benim eski sevgilimde aynen arkamdan böyle atıp tutuyormuş bir kaç kız bana yazıp hakkında bilgi almak istemişti hatta sevgili olmaya çalıştığı kızlara sürekli beni anlatıyormuş evlilik baskısı yapmışım ondan ayrılmışız güya :) kızın teki ben facede sizin resimlerinizi görünce aslında hep yalan söylediğini anladım demişti çok çirkin yüreğide çirkin bir adam çünkü kızlara beni gösterip bakın ben bunu tavladım zamanında ne kadar da özel bir erkeğim demeye getiriyordu birden aynı cümleleri duyunca oha dedim noluyor ama benim eski sevgili hala bekar :))))))))))

Benim eski sevgilimde aynen arkamdan böyle atıp tutuyormuş bir kaç kız bana yazıp hakkında bilgi almak istemişti hatta sevgili olmaya çalıştığı kızlara sürekli beni anlatıyormuş evlilik baskısı yapmışım ondan ayrılmışız güya :) kızın teki ben facede sizin resimlerinizi görünce aslında hep yalan söylediğini anladım demişti çok çirkin yüreğide çirkin bir adam çünkü kızlara beni gösterip bakın ben bunu tavladım zamanında ne kadar da özel bir erkeğim demeye getiriyordu birden aynı cümleleri duyunca oha dedim noluyor ama benim eski sevgili hala bekar :))))))))))
Eşimin doğru söylediğine eminim, çünkü biz beraberken de 2-2,5 yıl kadar daha rahatsız etti. Ayrıca daha önce attığı mesajlarına denk geldim.

Sizden bahsediyor olamam çünkü eşim hakkında bilgi almak için kıza mesaj atacak kimse olmadı. O kızdan sonra ben oldum ve evlendik 🙂

Eşimin doğru söylediğine eminim, çünkü biz beraberken de 2-2,5 yıl kadar daha rahatsız etti. Ayrıca daha önce attığı mesajlarına denk geldim.

Sizden bahsediyor olamam çünkü eşim hakkında bilgi almak için kıza mesaj atacak kimse olmadı. O kızdan sonra ben oldum ve evlendik 🙂
benim eski sevgili bekar zaten onla kimsenin evleneceğini sanmam :) ama aynı cümleler tabi durum tam tersi o beni sürekli takip edip rahatsız ediyordu genelde hep kız hatalıdır ya erkeklere göre hepsi kendini mükemmel görüyor ve kelime dağarcıkları bir yere kadar hal böyle olunca da konuştuları konular bile aynı işte :)

X