Eski sevgili

Vala sizin yüzünüzden başka hesap açıp yazacam he:KK12: :) şaka tabi.burda beni bilenler daha doğru yorum yapar kanımca:KK66:

Testesteronum mu fazla acaba :) kadın gibi hissetmiyorum artik kendimi,çok uzaklastik.yaklasamiyorum.zaten.cocuklarimizin masalllahi var hiç bırakmıyorlar rahat.oda hep onlarla oynuyor yatana kadar.sonra gidiyor uyuyor.
:eğlence:
Yani sen yaklaşmazsan adam çocuklarla oynamayı tercih eder tabii ki.
Sen eşini sevmiyorsun

7 yıllık evlisiniz mutsuzluğunuzun nedenini eski sevgilide değilde, kendi ilişkinizde arasanız daha iyi sonuç alırsınız.

O kadar yorum yapıldı öncesinde hiç mi ilerleme kaydedemediniz esinizle?
İçimden gelmiyor.hic bir şey yapmadım.yataklar hala ayrı.ben hala buzdolabı.bakimsiz vs.

Senin için eşime sordum. Düşünmez dedi. Ama sorunu kendinde arasın dedi.

Benim de 5 yıl önce bir sevgilim vardı sonradan başkasıyla evlendi. Sonradan çok ulaşmaya çalıştı ben her seferinde "mutlu ol" beni rahat bırak dedim kimsenin günahına girmek istemedim ama bana yakın olmaya çalışması beni hala sevmesinden değildi sadece klasik mutsuz erkek arayışı işte. Siz de dikkat edin eski sevgilisini unutmuş olsa bile başka birileriyle tanışmaya kalkmasın.

Konularını da kapatmış insanlar anlayamıyor tabii.
Diyorum adam çocukların büyümesini bekliyor.
uzun zamandır merak ediyordum ben de bu üyeyi bayağıdır yok burda diye.konu sahibi bariz bir şekilde kocasını sevmiyordu ki zaten.adamda peygamber sabrı var hatta.ama katılıyorum bence de çocukların büyümesini bekliyor adamcağız.az çekmedi.

Yine konu nereye geldi.ben başka bir konu acmistim oysa :KK12: :KK12:
başka konu açsan ne fark eder.senin sorunun hep aynı.adamı sevmiyorsun, adama hayatı zindan ediyorsun.adam da çok net çocuklar büyüsün diye bekliyor.sen her seferinde aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun.neden konu açtığını da anlamıyorum ki kendinden zerre bir değişim yok, denilenleri yapmıyorsun, tavsiyeleri dinlemiyorsun, evde adama aynısın.e amacın ne?

Gittim.olmadi faydası.
Bak canim. Insan olarak cok değerlisin. Sevmeye de sevilmeye de layıksın.
Kadın gibi hissetmiyorum diyorsun ya bir kadın doğum uzmanına git. Cinsellik yaşamazsan kadın gibi hissetmemen normal. Problemini anlat. Belki gerçekten hormonal bir sıkıntı vardır. Ben de pko var mesela. Hormonlarım degisince aklıma cinsellik hiç gelmiyor ama ilaçlarımı kullandigim zaman normale dönüyor.

Neden bu konuya takıldın ki
Adı üstünde senden önce zaten
Konuyu eşim benden memnun değil diyip açabilirdin
Neden senden memnun değil

Bak canim. Insan olarak cok değerlisin. Sevmeye de sevilmeye de layıksın.
Kadın gibi hissetmiyorum diyorsun ya bir kadın doğum uzmanına git. Cinsellik yaşamazsan kadın gibi hissetmemen normal. Problemini anlat. Belki gerçekten hormonal bir sıkıntı vardır. Ben de pko var mesela. Hormonlarım degisince aklıma cinsellik hiç gelmiyor ama ilaçlarımı kullandigim zaman normale dönüyor.
2 tane doğum yaptım.rutin kontrollerine giderim hiç bir slklntl yok o bağlamda.icgusel birşey yada kocamı istemiyorum gerçektende.

X