Eski sevgili

Merhabalar kızlar,merak ettiğim bir şey var.icinizde evli olan yada uzun ilişki yaşamış olan vardır.erkekler eski sevgililerini unuturlar mi sizce? Uzun bir ilişkiyse bu mesela benim eşim benden önce 5 yıllık bir ilişkisini bitirmişti.simdi benden memnun değil.acaba dusunuyormudur onu keşke onla evlenseydim vs.gibilerinden.merak ettim.belki kocası anlatan vardır...
neden ayrılmışlar o kızla ? bi de sizinle severek mi evlendi?

Böyle uzun ilişkiden sonra evlenenler nedense pişman oluyor
Sebebi ilişkiden sıkılıyor bunalıyor zaten evli gibi oluyor bir süre sonra
Pat diye evleniyor aşık olduğunu sanıo
Sonrada eskiyi özlüyor
Ben hep bunu gördüm
Her seçim bir vazgeçiştir
Eşin bu yolu seçmiş
Senle mutlu olmaya baksın
O kız da başkasıyla

Biz 7 yıli doldurduk evliligimizde.sorun , sıkıntı çok yaşadık.suan çok uzagiz birbirimize.surekli dusunmuyorum.ozaman paranoyak olurum.bazen aklıma geliyor acaba pismanmi benimle evlendigine onla evlenseydi daha mutlu olabilirmiydi diye.cunku kızı o bıraktı.ben tanıyordum ikisinide.kiz bağır çağır ağla yakar yok benimki istemedi.kizda birsuru beddua etti.dile kolay oda 5 yılını vermiş evlenicez diye düşünmüş kadın tabi anlıyorum.onuda.
Seninki Demet Şener olayına dönmüş
Kusura bakma acıyamadım
Kimsenin ahını almıcan hayatta
Eşin layığını bulmuş
O kız da mutlu olmuştur umarım

Evet beni çok sevdi.surekli ayrılırdı eşim ondan ben kızı tanıyorum.bisluktan diyor tekrar dönerdi.bi nevi beni çok sevdi onun için bıraktı onu.ama bitmişti zaten ilişkileri.herseyi bahane Edip onu aramazdi.
ozaman boşuna kafanıza takıyosunuz, sizi sevip sizi tercih etmiş..

Ah sana yine yazacağım ama fayda etmeyecek.
Karısı bakımlı ilgili olan erkekler bile aldstırken seninkisi sana evine bağlı. Allahtan belanı mı istiyorsun?
Lütfen lütfen artık kendine gel ya yazık adama.

Onlar 5 yıl bir ayrılık bir barışık devam etmişler.ayni yerde yaşadıkları ve eşim bekar yalnız yaşadığı için ozamanlar kızla slk slk gorusurlerdi.zamaninda esimde sevmiş olmaliki 5 yıl bir şekilde onla birlikte olmuş.hernekadar itiraz etsede ben sevmedim hiç desede inanmıyorum ona.kizda ayrıldıkları zaman beddua etti ona umarım mutlu olamazsın iki yakan bir ararya gelmez fln diye.illa onu düşünmek değilde acaba bilunkizin bedduası tuttu mu diye düşünüyor da olabilir.

Onlar 5 yıl bir ayrılık bir barışık devam etmişler.ayni yerde yaşadıkları ve eşim bekar yalnız yaşadığı için ozamanlar kızla slk slk gorusurlerdi.zamaninda esimde sevmiş olmaliki 5 yıl bir şekilde onla birlikte olmuş.hernekadar itiraz etsede ben sevmedim hiç desede inanmıyorum ona.kizda ayrıldıkları zaman beddua etti ona umarım mutlu olamazsın iki yakan bir ararya gelmez fln diye.illa onu düşünmek değilde acaba bilunkizin bedduası tuttu mu diye düşünüyor da olabilir.
Bu arada o kız benden her konuda iyiydi.sadece benim.yasim daha küçüktü.ama o kız akıllı güzel caliskan konuşmasını bilen kendine güvenen vs.onu kiskanirdi eşim.beni hiç kıskanmadı mesela..

Merhabalar kızlar,merak ettiğim bir şey var.icinizde evli olan yada uzun ilişki yaşamış olan vardır.erkekler eski sevgililerini unuturlar mi sizce? Uzun bir ilişkiyse bu mesela benim eşim benden önce 5 yıllık bir ilişkisini bitirmişti.simdi benden memnun değil.acaba dusunuyormudur onu keşke onla evlenseydim vs.gibilerinden.merak ettim.belki kocası anlatan vardır...
Kadınlar pek unutmuyor ama erkekler çok çabuk unutuyor.

madem emin değildi kızdan, madem size gelecek kadar azdı kıza sevgisi, 5 yıl neden çıkmış kızla? kıza yazık etmiş bence.. oyalamış..

Bu arada o kız benden her konuda iyiydi.sadece benim.yasim daha küçüktü.ama o kız akıllı güzel caliskan konuşmasını bilen kendine güvenen vs.onu kiskanirdi eşim.beni hiç kıskanmadı mesela..
o kız eşinizden büyük müydü.. ama bakın eşiniz sizi seçmiş demek ki sizin artılarınız daha çok..

o kız eşinizden büyük müydü.. ama bakın eşiniz sizi seçmiş demek ki sizin artılarınız daha çok..
Yok hayır eşimden 3 yaş küçüktü.bense 10 yaş küçüğüm.ozaman bende artinolarak gördüğü şeylerin şimdi olmadığını söylüyor.cok seviyordu beni.ne oldu bilmem bukadar uzaklastik evet çok yanlışım oldu ama o konuşmak yerine bir şey yokmuş gibi olmayı tercih etti.konusunca da genelde benden dert yandı.kimse aynı kalmaz değişir.biz çok zit karakterlerdeyiz.huc bir konuda anlaşamıyoruz.bana normal gelen şeyler ona anormal geliyor.vs vs

Yok hayır eşimden 3 yaş küçüktü.bense 10 yaş küçüğüm.ozaman bende artinolarak gördüğü şeylerin şimdi olmadığını söylüyor.cok seviyordu beni.ne oldu bilmem bukadar uzaklastik evet çok yanlışım oldu ama o konuşmak yerine bir şey yokmuş gibi olmayı tercih etti.konusunca da genelde benden dert yandı.kimse aynı kalmaz değişir.biz çok zit karakterlerdeyiz.huc bir konuda anlaşamıyoruz.bana normal gelen şeyler ona anormal geliyor.vs vs
sende artı olarak gördüğü şeyler nelerdi peki? şimdi neden göremiyomuş?

X