Eski sevgili

su_ltan89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
509
203
Merhabalar kızlar,merak ettiğim bir şey var.icinizde evli olan yada uzun ilişki yaşamış olan vardır.erkekler eski sevgililerini unuturlar mi sizce? Uzun bir ilişkiyse bu mesela benim eşim benden önce 5 yıllık bir ilişkisini bitirmişti.simdi benden memnun değil.acaba dusunuyormudur onu keşke onla evlenseydim vs.gibilerinden.merak ettim.belki kocası anlatan vardır...

Yani hafizasindan silinmemistir ama aşık da diyemeyiz genelde yeni birini bulunca unutuyorlar sizden neden memnun değil kaç yıllık evlisiniz acaba aklında eski sevgilisi mi kaldı diye düşüne düşüne kendinizi çok uzersiniz

evet bazen ben bayan olarak diyorum mesela ama eşimin yüzünden...

Herkes hatırlar diye bir kaide yok bence...

2 yıllık ilişkisi yeni bitmişti biz tanıştığımızda. Kadının hep evlilik için baskı yaptığını, kıyafetine, arkadaşlarına, gittiği yerlere her şeye karıştığını anlatmıştı. Unuttuğuna, sevmediğine çok eminim. Allah bozmasın bana karşı olan duygularıda belli. Sen olmasaydın ben evlenemezdim der hep. Allah senden razı olsun der.

Neden ayrıldığına bağlı bence. Eğer ondan soğuyacak bir şey yaşadıysa onu özlemeyi bırak hatırlasa sinirlenir kendi kendine.

Neden böyle dedin.sanki tanıyorsun beni
Tanımaz mıyım seni?
Adam senin için börekler alıyordu da seviyorsun diye de bir gram sıcak davranmıyordun adama.
Küçücük adımına adam koskoca adım atıyordu.
Ama sende yine aynı soğukluk.
Çocukların büyümesini bekliyor kocan haberin olsun.

Şahsen tanıdığım bir arkadaşım var. Bir kız ile çok uzun süreli bir ilişkileri oldu ama öyle tam anlamı ile adı konmadı biri ülkenin bir ucu diğeri başka bir ucu. Ortalama on yıllık bir arkadaş/sevgili arası geldiler gittiler. Sonra erkek bu iş olmayacak diyip en sonunda ailesinin istediği biri ile evlendi hatta çocukları bile oldu ama hala kavuşamadığı aynı kıza sevgisi devam ediyor. Onların ki tamamen imkansızlıktı evlenselerde kız erkeğin aile kültüründe yapamazdı diye vazgeçti oğlan yani olay tamamen bitsin kız başkası ile mutlu olsun diye. Ne oldu evlendiği kişiye yazık

Aranızdaki sorun ne? Onu bilmek lazım.

Biz 7 yıli doldurduk evliligimizde.sorun , sıkıntı çok yaşadık.suan çok uzagiz birbirimize.surekli dusunmuyorum.ozaman paranoyak olurum.bazen aklıma geliyor acaba pismanmi benimle evlendigine onla evlenseydi daha mutlu olabilirmiydi diye.cunku kızı o bıraktı.ben tanıyordum ikisinide.kiz bağır çağır ağla yakar yok benimki istemedi.kizda birsuru beddua etti.dile kolay oda 5 yılını vermiş evlenicez diye düşünmüş kadın tabi anlıyorum.onuda.

Üzüldüm gercekten belki arada aklına geliyor olabilir olmayadabilir eşinizi siz tanıyorsunuz inşallah mutlu olursunuz .

Vala sizin yüzünüzden başka hesap açıp yazacam he :) şaka tabi.burda beni bilenler daha doğru yorum yapar kanımca
Aranızdaki sorun ne? Onu bilmek lazım.

Tatlım sana bir sürü tavsiye verdik. Eşinle aranı niye ısıtmıyorsun?
Testesteronum mu fazla acaba :) kadın gibi hissetmiyorum artik kendimi,çok uzaklastik.yaklasamiyorum.zaten.cocuklarimizin masalllahi var hiç bırakmıyorlar rahat.oda hep onlarla oynuyor yatana kadar.sonra gidiyor uyuyor.

Bence insan yarım kalmış her şeyin sonunu merak eder. Acaba olsa nasıl olurdu diye içinden geçirir.

Yani sen yaklaşmazsan adam çocuklarla oynamayı tercih eder tabii ki.
Sen eşini sevmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…