Neden böyle dedin.sanki tanıyorsun beniYani sevgili sultancım sen adama buzdolabı olup bir de peşinde pervane olduğunda değer bilmezsen adam eskiyi unutamaz tabii ki.
Tanımaz mıyım seni?Neden böyle dedin.sanki tanıyorsun beni
Merhabalar kızlar,merak ettiğim bir şey var.icinizde evli olan yada uzun ilişki yaşamış olan vardır.erkekler eski sevgililerini unuturlar mi sizce? Uzun bir ilişkiyse bu mesela benim eşim benden önce 5 yıllık bir ilişkisini bitirmişti.simdi benden memnun değil.acaba dusunuyormudur onu keşke onla evlenseydim vs.gibilerinden.merak ettim.belki kocası anlatan vardır...
Biz 7 yıli doldurduk evliligimizde.sorun , sıkıntı çok yaşadık.suan çok uzagiz birbirimize.surekli dusunmuyorum.ozaman paranoyak olurum.bazen aklıma geliyor acaba pismanmi benimle evlendigine onla evlenseydi daha mutlu olabilirmiydi diye.cunku kızı o bıraktı.ben tanıyordum ikisinide.kiz bağır çağır ağla yakar yok benimki istemedi.kizda birsuru beddua etti.dile kolay oda 5 yılını vermiş evlenicez diye düşünmüş kadın tabi anlıyorum.onuda.Yani hafizasindan silinmemistir ama aşık da diyemeyiz genelde yeni birini bulunca unutuyorlar sizden neden memnun değil kaç yıllık evlisiniz acaba aklında eski sevgilisi mi kaldı diye düşüne düşüne kendinizi çok uzersiniz
Üzüldüm gercekten belki arada aklına geliyor olabilir olmayadabilir eşinizi siz tanıyorsunuz inşallah mutlu olursunuz .Biz 7 yıli doldurduk evliligimizde.sorun , sıkıntı çok yaşadık.suan çok uzagiz birbirimize.surekli dusunmuyorum.ozaman paranoyak olurum.bazen aklıma geliyor acaba pismanmi benimle evlendigine onla evlenseydi daha mutlu olabilirmiydi diye.cunku kızı o bıraktı.ben tanıyordum ikisinide.kiz bağır çağır ağla yakar yok benimki istemedi.kizda birsuru beddua etti.dile kolay oda 5 yılını vermiş evlenicez diye düşünmüş kadın tabi anlıyorum.onuda.
Konularını da kapatmış insanlar anlayamıyor tabii.Tatlım sana bir sürü tavsiye verdik. Eşinle aranı niye ısıtmıyorsun?
Vala sizin yüzünüzden başka hesap açıp yazacam heTanımaz mıyım seni?
Adam senin için börekler alıyordu da seviyorsun diye de bir gram sıcak davranmıyordun adama.
Küçücük adımına adam koskoca adım atıyordu.
Ama sende yine aynı soğukluk.
Çocukların büyümesini bekliyor kocan haberin olsun.
Aranızdaki sorun ne? Onu bilmek lazım.
Testesteronum mu fazla acaba :) kadın gibi hissetmiyorum artik kendimi,çok uzaklastik.yaklasamiyorum.zaten.cocuklarimizin masalllahi var hiç bırakmıyorlar rahat.oda hep onlarla oynuyor yatana kadar.sonra gidiyor uyuyor.Tatlım sana bir sürü tavsiye verdik. Eşinle aranı niye ısıtmıyorsun?
Bence insan yarım kalmış her şeyin sonunu merak eder. Acaba olsa nasıl olurdu diye içinden geçirir.Merhabalar kızlar,merak ettiğim bir şey var.icinizde evli olan yada uzun ilişki yaşamış olan vardır.erkekler eski sevgililerini unuturlar mi sizce? Uzun bir ilişkiyse bu mesela benim eşim benden önce 5 yıllık bir ilişkisini bitirmişti.simdi benden memnun değil.acaba dusunuyormudur onu keşke onla evlenseydim vs.gibilerinden.merak ettim.belki kocası anlatan vardır...
Yani sen yaklaşmazsan adam çocuklarla oynamayı tercih eder tabii ki.Vala sizin yüzünüzden başka hesap açıp yazacam he:) şaka tabi.burda beni bilenler daha doğru yorum yapar kanımca
Testesteronum mu fazla acaba :) kadın gibi hissetmiyorum artik kendimi,çok uzaklastik.yaklasamiyorum.zaten.cocuklarimizin masalllahi var hiç bırakmıyorlar rahat.oda hep onlarla oynuyor yatana kadar.sonra gidiyor uyuyor.