Eski sevgili+ Rahatsızlık

Ne yapmalıyım?

• Ailene geç de olsa anlat ne olacaksa olsun

OY: 6 25,0%
  • Savcılığa git

OY: 3 12,5%
  • Hiçbir şey yapmadan bekle bakalım ne istiyor adam? Kokusu çıkar.

OY: 1 4,2%
  • Numaranı değiştir!

OY: 14 58,3%

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

divankusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
1.965
2.269
29
Hayırlı akşamlar hanımlar, eski sevgilim beni rahatsız ediyor sizinle bu konuyu paylaşmak istiyorum. Ama lütfen çok acımasızca yargılamayın çünkü bazı şeyler gerçekten cahilliğime geldi kabul ediyorum.
Lise zamanımdan beri tanıyorum bu adamı. O zamanlar flört etmeye başladık. Askere gitmişti o zaman, biz konuşmaya devam ettik. Ben bu adamın biraz tekinsiz biri olduğunu farkettim (ayrıntılara girmek istemiyorum pek, serseri tipli diyeyim.) ve hemen ayrıldım. Tekinsiz serseri kişilerle işim olmazdı ayrılmak en iyisiydi bence.Ayrılık sebebi olarak da bizim hayata bakış açılarımız farklı bu ilişkimiz çok ilerlemeden bitsin gbisinden bir konuşma yaptım. Daha sonra askerlik psikolojisi mi diyeyim ayrılığı hazmedemedi mi diyeyim sindiremedi ve beni o zamanlar aylarca tehdit etmişti. Sana şunu yapıcam bunu yapıcam vs. şeyler. Sonra hiçbir şey yapmadı bana, sonradan evlendiğini duydum. Herhalde askerden geldi ailesi de başkasını buldu peşimi bıraktı zannediyorum. Ama gerçekten çok korkmuştum adamdan. O dönem aileme söyleyemedim. Tepkilerini bilemediğim için çekindim onlardan. Aslında korkulacak bir şey yoktu. Benim suçum yoktu ki, adamın güvenilmez olduğunu nereden bilecektim? Ama işte o dönem kafam çalışmadı. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da keşke o dönem anneme her şeyi bir bir anlatsaymışım.
2-3 gün önce watsapp dan aramış mesaj fln atmış sonradan gördüm. Adama beni artık arama istemiyorum bırak peşimi dedim. Bir şeyler geveledi ağzında lafı tıkayıp kapattım sohbeti ve engelledim şu an. Kızlar bu adam ne istiyor yıllar sonra? Ruh sağlığı bozuklar her şeyi yapabilir Ya evimi annemi babamı bulup bir saçmalık yaparsa? sizce aileme anlatayım mı ne yapayım? Numaramı mı değiştireyim? Bu arada adam adresimi ana baba bilgilerimi falan bilmiyor.

annene anlat eski sevgilim aradı vs. çok detay vermeden, aramaya devam ederse o zaman bişeyler düşünürsün.Hemen felaket senaryoları yazmana gerek yok.

Ailene anlat ama fazla detay verme sapık de evli oldugunu soylediği halde peşime takıldı de ardından numaranı değiştir halen devam ederse ailenle savcılığa git şikayet et ve bekle olanları seyret

Geçmiş flörtleşmeniz çok normal,ailenize anlatın bence,ne diyebilirler ki o kadar zaman sonra ?

Hayırlı akşamlar hanımlar, eski sevgilim beni rahatsız ediyor sizinle bu konuyu paylaşmak istiyorum. Ama lütfen çok acımasızca yargılamayın çünkü bazı şeyler gerçekten cahilliğime geldi kabul ediyorum.
Lise zamanımdan beri tanıyorum bu adamı. O zamanlar flört etmeye başladık. Askere gitmişti o zaman, biz konuşmaya devam ettik. Ben bu adamın biraz tekinsiz biri olduğunu farkettim (ayrıntılara girmek istemiyorum pek, serseri tipli diyeyim.) ve hemen ayrıldım. Tekinsiz serseri kişilerle işim olmazdı ayrılmak en iyisiydi bence.Ayrılık sebebi olarak da bizim hayata bakış açılarımız farklı bu ilişkimiz çok ilerlemeden bitsin gbisinden bir konuşma yaptım. Daha sonra askerlik psikolojisi mi diyeyim ayrılığı hazmedemedi mi diyeyim sindiremedi ve beni o zamanlar aylarca tehdit etmişti. Sana şunu yapıcam bunu yapıcam vs. şeyler. Sonra hiçbir şey yapmadı bana, sonradan evlendiğini duydum. Herhalde askerden geldi ailesi de başkasını buldu peşimi bıraktı zannediyorum. Ama gerçekten çok korkmuştum adamdan. O dönem aileme söyleyemedim. Tepkilerini bilemediğim için çekindim onlardan. Aslında korkulacak bir şey yoktu. Benim suçum yoktu ki, adamın güvenilmez olduğunu nereden bilecektim? Ama işte o dönem kafam çalışmadı. Şimdi geriye dönüp bakıyorum da keşke o dönem anneme her şeyi bir bir anlatsaymışım.
2-3 gün önce watsapp dan aramış mesaj fln atmış sonradan gördüm. Adama beni artık arama istemiyorum bırak peşimi dedim. Bir şeyler geveledi ağzında lafı tıkayıp kapattım sohbeti ve engelledim şu an. Kızlar bu adam ne istiyor yıllar sonra? Ruh sağlığı bozuklar her şeyi yapabilir Ya evimi annemi babamı bulup bir saçmalık yaparsa? sizce aileme anlatayım mı ne yapayım? Numaramı mı değiştireyim? Bu arada adam adresimi ana baba bilgilerimi falan bilmiyor.
Ev adresinizi bilmiyorsa eger. Sosyal medya hesaplarinizi kapatin. Telefon numaranizi degistirin. Degistirirkende 118 bilinmeyen numaralara kapattirin. Yeni numaranizi hayatta bulamaz.

Ailenize anlatın tabi, haberleri olsun hem kendiniz için hem onlar için. Tedbirli olmaktan zarar gelmez.

Hicbir seyini bilmiyormus zaten keske onceden nonu degistirseydin ama simdi hemen degistir.Boyle serserilerden her sey beklenir.

Arkadaşlar tabii aradan yıllar geçmiş bu saatten sonra ne yapabilir? Anca uzaktan havlar. Ama ister istemez de ürküyor insan. Bunların akıl ve ruh sağlığı uygun olmayan adamlar. Peki sizce bu adam evmi adresimi bulabilir mi? Böyle bir ihtimal var mıdır? Bulamaz diye düşünüyorum yabancılara bir insanın adresi madresi verilmez basit değil o kadar. Ama ne bileyim yıllar sonra çıkıyor mesaj atıyor. İnsanın aklına her türlü şey gelebiliyor.

Numarani degistir Nnene anlat korkma hic bir halt edemez.farkli sekild eulasirsada ben evlendim de umidini kessin.

Numaranı değiştir seçeneğini işaretledim ama bence şimdilik aileyi durduk yere korkutmanın gereği yok. Herif evliymiş zaten, karısıyla arası bozuksa boşluktan yoklamıştır belki. "Karına söyleyeceğim" desen bile geri basabilir de bence direkt numarasını engelleyin, değiştirmeyin bile. Başka şekillerde ulaşmaya çalışırsa ailenize haber verin ona da savcılığa şikayet edeceğinizi söylersiniz.

Bukadar zaman neden değiştirmedin numaranı ?

Tehdit edip korktupun dönemlerde değiltirmeliydin.

Müşteri hizmetlerini ara yeni hat almadan numara değişikliği yapılıyo hemen yap onu

Düz yoklama yaptığını düşünüyorum üstelemeyecektir. Basitçe ulaşamasın ulaşma yollarını kes yeter.

Önüne çıkar tehdit mehdit ederse karısına söylemekle tehdit edersin. İşe yaramazsa savcılığa. Numara da değişebilirsin tabi.

numaranı değiştir, annene anlat.

ayrıca acımasızca yargılanacak bişey yok burda.

Hayır yok. Yan yana çekilmiş bile yok ilişki kısa sürdü zaten

o zaman sosyal hesaplarına dikkat et. o olabilecek insanları engelle. numaranı mümkünse değiştir. yine ulaşırsa karına söylerim diye tehdit et ve savcılığa git.

ailene eski sevgilim falan deme. saplantılı bir manyak. yıllar önce de asılmıştı bana sonra evlendiğini duydum kurtuldum şimdi gene bulmuş beni de.
Allah evlatlarımızı aklı başında yetiştirmeyi nasip etsin inş. bu ne ya! insanlar çıldırmış artık sapkınlık yani bu.

X