Evet aslında bunları daha evvelki mesajlarda konuştuk. Ama benim dönmesini isteme gibi bir durumum da yok ki. Sonuç olarak evliliğe bağlandı konu evet evliliğimin üstünde daha bağlayıcı daha dolu dolu anılar biriktirmem gerektiğine bunun için de zaman ve daha çok emek gerektiğine karar verdim. Zaman ne gösterir bilemem şu an evliliğim için daha çok çabalıyorum kaliteli zaman için çok twşekkürlerKonuyu eski sevgilinizden açmışsınız ama asıl mesele şu ki evliliğinizde mutlu falan değilsiniz.
Eşinizin yokluğunda yalnızsınız, daha kötüsü bu uyumsuzluk haliyle eşinizin varlığında da yalnızsınız.
Sizin eski sevgilimi özlüyorum dediginiz durum aslında bugününde mutsuz insanın geçmişine sığınmasından başka bi şey değil.
Kısacası önce sorunu doğru tespit ederseniz sonra çözümünü sağlıklı bi şekilde arayabilirsiniz.
Yorumunuz için twşekkürler evet zaman gerekiyordu ama Hayır geri dönmezdim. Çok sağolunKeşke evlenmek için sevgili döneminin 3.cü yılını doldurmasını bekleseydiniz.O kadar yıllık ilişkiden çıkmışsınız hemen unutamazsınız.Uzun ilişkiden çıkmış biriyle sevgili olamazdım herhalde.Eski sevgiliniz yeşil ışık yaksa muhtemelen ona geri dönersiniz.Hakkınızda hayırlısını diliyorum.
Merhaba arkadaşlar evliyim ve eski sevgilimle alakalı içimi dökmek istiyorum lütfen ön yargılı olanlar okumasın.
2010-2015 tarihlerinde lisenin son sınıfında en yakın sınıf arkadaşım ile duygusal yakınlaşmamız oldu ve sevgililik dönemimiz başladı lise de 4 yıl. Etti 9 yıl. Yediğimiz içtiğimiz güldüğümüz ağladığımız ayrı gitmiyordu. Karakterlerimiz de çok benzediği için çok iyi anlaşıyorduk. Yani belli bir müddet böyle gitti ikimiz de aşırı kıskanç olduğumuz için bir devir böylece kapanmış oldu. Ayrıldıktan sonra bir müddet bunu hissedemedim içimde kalan bu sevgiyi alışkanlığı. Bir yıl sonra evlendim. Karşılıklı saygı ve sevgiyle evlendik. İşimden ayrıldım eşimin işinin olduğu memlekete geldim. İş sebebiyle eşim sık sık yurt dışı seyahatlerine çıktı bu dönemde. Ben çalan bir şarkıda yediğim bi tatlı da sevdiğim bi manzarada sürekli eski sevgilimin özlemiyle karşı karşıya kalıyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Düşünmek istemiyorum. Olmuyor . Eşimle espri anlayışımız hiç uyuşmuyor. Beraber çok nadir gülüyoruz şakalaşıyoruz. Evlilikte bunlar şeker şerbet. Gülmesem olmaz ki. Ağladığımda teskin etmeyi bilmiyor. Aslında beni tanımaya da çalışmıyor. Sevdiğim meyveyi unutuyor mesela ya da kızdığım davranışları tekrar ediyor. Böyle anlarda hep içimden eski sevgilim çıkıyor. Valla engel olamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Yalnız hissediyorum aklımda o katıla katıla güleceğimiz filmlere yalnız gülüyorum. Çok yoruluyorum. Çok. Ben evliliğimden mutluyum. Gerçekten. Onunla tekrar olmak gibi bi düşüncem yok hatta müthiş bi pişmanlık var keske arkadaş kalsaydık hala hayatımda olsaydı diye. Ben nasıl unutacağım ? Ya da nasıl bu düşünceleri en aza indirgeyebilirim bu özlem nasıl diner ? Ya da yok olur? Çok uzun yazdım galiba kusura bakmayın . Yanıt verem herkesten Allah razı olsun.
HARİKA GERÇEKTEN EN GÜZEL TAVSİYE DİYEBİLİRİM. BUNU UYGULAYACAĞIM ÇOOOK ÇOK TEŞEKKÜRLERMerhaba, benim de eşimden once 5 senelik bir erkek arkadaşim vardı. Göruşmedigimiz 1 gun yoktu. Ben agladiğim zamanlarda ne yapar ne eder güldururdu. Onlayken durgun olmak mumkun degildi hayati dolu dolu yaşayan her animizda eglendiren ve mutlu etmeye calişan biriydi.
Sonra ayrildik. Bende cok uzun bir sure boşluga duştum. Hatta eşimle tanistik o ara. Ama eski sevgilimin aksine agladigimda susuyor aglamamin bitmesini bekliyordu
Bizde hemen evlendik ilk 1 sene bende çöküş yaşadim. O kadar sık aklima geliyordu ki keşke onunla evlenseydim diye çok geçirdim aklimdan. Eskisi gibi gülemiyordum eglenemiyordum. Çunku eşimde tam olarak oyle bir insandi. Eglenmeyi gulmeyi pek bilmezdi. Sonra kendime geldim eşimle evlendiysem bir sebebi olmaliydi. Ve vardı... eski sevgilimleyken genelde o güldururdu beni. Tam olarak bende onun rolunü ustlendim. Ve basladim esimle eglenmeye calismaya... eglenmeye calistikca esimin icindeki çocuk ortaya çikti. Sonra o da karşilik verdi. Kendimizi evde guresirken bulduk. Su savaşları yaparken... Evin her yeri dagilsada umrumuzda degildi bu hayata bir kez geliyorduk. Eşim aglarken bir iki kez onu güldurdum moral verdim. O da zamanla aynisini bana yapmaya basladi. Cok sey paylasiyoruz. Ve suan o esimden eser kalmadi... Ve eski sevgilim aklima bile gelmiyor.
Yurtdisina cikiyor demissiniz. Cocuk yoksa atlayin ucaga surpriz yapip gidin. Hergun onunla eglenmeye bakin. Geldigi zamanlarda enerjik olun size nasil davranmasini istiyorsaniz ona o sekilde davranin. Uzakta da olsa vakit buldukca beraber onnline oyun oynayin. Yani eşinizle mutlu olmakk bazen sizin elinizde
Çabanızın karşılığını almanız dilegiyle o zamanEvet aslında bunları daha evvelki mesajlarda konuştuk. Ama benim dönmesini isteme gibi bir durumum da yok ki. Sonuç olarak evliliğe bağlandı konu evet evliliğimin üstünde daha bağlayıcı daha dolu dolu anılar biriktirmem gerektiğine bunun için de zaman ve daha çok emek gerektiğine karar verdim. Zaman ne gösterir bilemem şu an evliliğim için daha çok çabalıyorum kaliteli zaman için çok twşekkürler
burada sizin gibi insanların. Olması güzel. insanlar zor zamanlarda yargılanmak değil. tavsiye için konu açıyor..yıkıcı değil yapıcı olmak gerekMerhaba, benim de eşimden once 5 senelik bir erkek arkadaşim vardı. Göruşmedigimiz 1 gun yoktu. Ben agladiğim zamanlarda ne yapar ne eder güldururdu. Onlayken durgun olmak mumkun degildi hayati dolu dolu yaşayan her animizda eglendiren ve mutlu etmeye calişan biriydi.
Sonra ayrildik. Bende cok uzun bir sure boşluga duştum. Hatta eşimle tanistik o ara. Ama eski sevgilimin aksine agladigimda susuyor aglamamin bitmesini bekliyordu
Bizde hemen evlendik ilk 1 sene bende çöküş yaşadim. O kadar sık aklima geliyordu ki keşke onunla evlenseydim diye çok geçirdim aklimdan. Eskisi gibi gülemiyordum eglenemiyordum. Çunku eşimde tam olarak oyle bir insandi. Eglenmeyi gulmeyi pek bilmezdi. Sonra kendime geldim eşimle evlendiysem bir sebebi olmaliydi. Ve vardı... eski sevgilimleyken genelde o güldururdu beni. Tam olarak bende onun rolunü ustlendim. Ve basladim esimle eglenmeye calismaya... eglenmeye calistikca esimin icindeki çocuk ortaya çikti. Sonra o da karşilik verdi. Kendimizi evde guresirken bulduk. Su savaşları yaparken... Evin her yeri dagilsada umrumuzda degildi bu hayata bir kez geliyorduk. Eşim aglarken bir iki kez onu güldurdum moral verdim. O da zamanla aynisini bana yapmaya basladi. Cok sey paylasiyoruz. Ve suan o esimden eser kalmadi... Ve eski sevgilim aklima bile gelmiyor.
Yurtdisina cikiyor demissiniz. Cocuk yoksa atlayin ucaga surpriz yapip gidin. Hergun onunla eglenmeye bakin. Geldigi zamanlarda enerjik olun size nasil davranmasini istiyorsaniz ona o sekilde davranin. Uzakta da olsa vakit buldukca beraber onnline oyun oynayin. Yani eşinizle mutlu olmakk bazen sizin elinizde
burada sizin gibi insanların. Olması güzel. insanlar zor zamanlarda yargılanmak değil. tavsiye için konu açıyor..yıkıcı değil yapıcı olmak gerek
burada sizin gibi insanların. Olması güzel. insanlar zor zamanlarda yargılanmak değil. tavsiye için konu açıyor..yıkıcı değil yapıcı olmak gerek