Eski sevgili lütfen yargılamayın sadece danışıyorum.

Boşan bence çünkü parasını yediğin adama ait hissetmiyorsun adami .

Benim de buna benzer bi şey geldi başıma.lise sonda sevgili olduğum çocukla üni yıllarında da devam ettim sonra ayrıldık. Çok aşıktık birbirimize çok mutluyduk ama kültür farklılığından dolayı evliliğe gitmicekti ayrıldık. Sonra başka biri girdi hayatıma dedim iyi çocuk güzel anlaşıyoruz ayrılalı 1 yıl olmamıştı. Ama malesef mutlu olamadım eski günlerimi özledim hep. Onunla mutlu olduğum uyumlu olduğum şeyler geldi aklıma hep kıyaslama yaptım. Sonra sevemediğimi fark ettim. Sanki hiç ortak eğlencemiz yoktu yürütemedim ayrıldım. Daha sonra başka biri girdi hayatıma iyi ki hiçbiri olmamış dedim çok daha uyumlu olduk daha çok sevdim. Yani aradığım kişiyi buldum. Sizin durumu anlıyorum evlisiniz artık eşinizle yapıcak ortak şeyler bulun güzel vakit geçirin. Belki de kısacık bi süreç bu yaşadığınız zorluk gelip geçicek sonuçta uzun bi ilişkiden çıkmışsınız. Artık eşiniz var farklı bir hayatınız var eski sevgilinin en ufak düşüncesi gelmemeli aklınıza evliliğinizi kendinizi yeni hayatınızı düşünün odaklanın geçmişe takılmayın. Şeytan vesvesi olabilir geçmiş gitmiş geleceğinize bakın. Bunları düşünmek sizi iyi bir yere götürmez

Evet haklısınız ben de bu denli tavsiyelere uymaya başladım inşallah çok sağolun

Evet haklısınız “erken evlilik” çoğu yorumda bunu gördüm ama o zaman bunun idrakinde değildim. tavsiyeler eşliğinde bundan sonraki dönemi daha verimli daha uyumlu geçirmeye çalışacağım çok sağolun

Evet yeni evliyim ben de bu yönde daha yapıcı daha istikrarlı olmaya başladım desteğiniz için çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için aslında ben tavsiyeleleri daha çok dikkate alıyorum topa tutanlara hayatın daha bitmediğini daha neler yaşayabileceklerini hatırlatmak anlamsız geliyor.

Evwt yapıyorum daha cok ortak nokta bulmaya çalışıyorum şimdi tavsiyeleriniz için çok twşekkürler

Evet maalesef öyle bir gaflete düşmüşüm farkında olmadan. her evlilik çaba ister şimdi ben iki katı çaba sarfetmekteyim aceleci tutumumdan ötürü

Evet haklısınız

En buyuk hatan kocani yara bandi niyetine alman bence.. yani daha tam tanimadan 1 sene icinde apar topar evlenmissin. Digerine yillarini vermissin .. hem sevmissin asik olmussun hemde uyumunuz cokmus. Ee simdi aslinda evliligin yolunda gitmiyor.. karsidaki seni umursamiyor sen belkide ilgi bekliyorsun. Insanin aklimda sadece kocasi varken bile ilgisiz kalinca bocaliyorsun. Suan kotubi durum icindesin.. hem evlisin hemde baskasini istiyorsun.. durumun cok zor : ( kocan ilgili olsa ok derdim belki unutursun ama o da yok.. cocugun olmadan bence sonlandirin

Aslında önyargılı yaklaşmayın bi sesimi duyun derdimi dinleyin sadece danışmak isterim demek istemiştim. Büyütmemeyi öğreniyorum inşallah

Ben de anlam veremedim ondan paylaşmak istedim tavsiyeler almak istedim anlamak anlaşılmak normal bir durum olup olmadığını anlamak istedim gerçekten çok faydalı oldu

Çok dahili açıklayıcı konuşmuşsunuz çok twşekkür ederim yorumunuz için. Daha önce yazmıştım zaten konuştum aslında bu konuyu eşimle bişeyler yapmak anı biriktirmek istediğimi de iş yoğunluğundan ve ortak konu bulamamaktan dolayı maalesef hep kopuk oldu bişeyler. Ama sabredeceğim tekrar deneceyeceğim zaman nasılsa farkında olmadan belki de anılar biriktirecek diyorum. Daha cok vakit gecirecek seyler arıyorum. Cok tesekkür wderim tekrar

Yanıtınız için teşekkürler. Aslında mutluyum. Beklentilerim yönünde karşılık alamadığımdan bu denli kopuğuz sanırım. Tanıyamadığımızdan birbirimizi herkesin de dediği gibi sanırım zamana ihtiyacımız var

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Ama ben eski sevgilimi istemiyorum ki sadede anlamlandıramadığım bir şekilde sürekli aklıma geliyor. Konuyu açmak bana iyi geldi destek mesajları tavsiye mesajları. Aslında herşey için zaman gerek KALİTELİ ZAMAN ben de inşallah bunu sağlamaya çalışıyorım. ÇOk teşekkür ederim

Aslında önyargılı yaklaşmayın bi sesimi duyun derdimi dinleyin sadece danışmak isterim demek istemiştim. Büyütmemeyi öğreniyorum inşallah
Valla ben konunuzu okuyup yargı sahıbı oldum ha benım eşim böyle dusunuyor olsa hissi anlamda beni aldatmıs demektir ben çok üzülürdüm.Eğer ben böyle düşünüyorsam eşimi sevmediğimi düşünüp boşanırdım sanırım kendime biraz daha şans verip

Konuyu eski sevgilinizden açmışsınız ama asıl mesele şu ki evliliğinizde mutlu falan değilsiniz.

Eşinizin yokluğunda yalnızsınız, daha kötüsü bu uyumsuzluk haliyle eşinizin varlığında da yalnızsınız.

Sizin eski sevgilimi özlüyorum dediginiz durum aslında bugününde mutsuz insanın geçmişine sığınmasından başka bi şey değil.

Kısacası önce sorunu doğru tespit ederseniz sonra çözümünü sağlıklı bi şekilde arayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…