HayırBence arkadaş kalsaydık hayatımda olsaydı düşüncesini en başta aklınızdan çıkarın. Evlisiniz siz eski sevgilinizle niye arkadaş kalasınız?
Gerçek iseniz derken anlayamadım maalesef bunu anlamam biraz geç oldu. Farketsem unutamadığımı beklerdimGerçek iseniz;
Eski sevgiliyi unutmadan yeni ilişkiye başlar hatta evlenirseniz böyle olması çok normal.
Ama bunun geri dönüşü yok ki ? Olan olmuş. Bunları düşünmek zaten sizin unutamamanizin nedeni. Çalışıyor musunuz bilmiyorum kendinize bir mesguliyet bulun bu tarz şeyler aklınıza geldiğinde düşünmeye hayaller kurmaya devam etmeyin durdurun kendinizi.Hayırhiç sevgili olmasaydıkta hep arkadaş olarak kalsaydık demek istedim
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuzEsinize anlatin, o unutturur size.
Evet işi bırakmak mecburiyetinde kaldım. Belki onun için bu kadar konuşuyor beynim. Elimden geleni yapıyorum. Hayal kurmak değil aslında eski anılar tazeleniyor. Dinlediğimiz şarkıları dinlemiyorum. İzlediğimiz filmleri izlemiyorum. Aldıklarını kullandığım bütün herşeyi attım yine de yapamadı beynim mi kalbimi bilmiyorum. Mesguliyet bulmam lazım galiba dediğiniz gibiAma bunun geri dönüşü yok ki ? Olan olmuş. Bunları düşünmek zaten sizin unutamamanizin nedeni. Çalışıyor musunuz bilmiyorum kendinize bir mesguliyet bulun bu tarz şeyler aklınıza geldiğinde düşünmeye hayaller kurmaya devam etmeyin durdurun kendinizi.
Eşinizle mutlu olduğunuza emin misiniz?Merhaba arkadaşlar evliyim ve eski sevgilimle alakalı içimi dökmek istiyorum lütfen ön yargılı olanlar okumasın.
2010-2015 tarihlerinde lisenin son sınıfında en yakın sınıf arkadaşım ile duygusal yakınlaşmamız oldu ve sevgililik dönemimiz başladı lise de 4 yıl. Etti 9 yıl. Yediğimiz içtiğimiz güldüğümüz ağladığımız ayrı gitmiyordu. Karakterlerimiz de çok benzediği için çok iyi anlaşıyorduk. Yani belli bir müddet böyle gitti ikimiz de aşırı kıskanç olduğumuz için bir devir böylece kapanmış oldu. Ayrıldıktan sonra bir müddet bunu hissedemedim içimde kalan bu sevgiyi alışkanlığı. Bir yıl sonra evlendim. Karşılıklı saygı ve sevgiyle evlendik. İşimden ayrıldım eşimin işinin olduğu memlekete geldim. İş sebebiyle eşim sık sık yurt dışı seyahatlerine çıktı bu dönemde. Ben çalan bir şarkıda yediğim bi tatlı da sevdiğim bi manzarada sürekli eski sevgilimin özlemiyle karşı karşıya kalıyorum. Neden böyle oluyor anlamıyorum. Düşünmek istemiyorum. Olmuyor . Eşimle espri anlayışımız hiç uyuşmuyor. Beraber çok nadir gülüyoruz şakalaşıyoruz. Evlilikte bunlar şeker şerbet. Gülmesem olmaz ki. Ağladığımda teskin etmeyi bilmiyor. Aslında beni tanımaya da çalışmıyor. Sevdiğim meyveyi unutuyor mesela ya da kızdığım davranışları tekrar ediyor. Böyle anlarda hep içimden eski sevgilim çıkıyor. Valla engel olamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum. Yalnız hissediyorum aklımda o katıla katıla güleceğimiz filmlere yalnız gülüyorum. Çok yoruluyorum. Çok. Ben evliliğimden mutluyum. Gerçekten. Onunla tekrar olmak gibi bi düşüncem yok hatta müthiş bi pişmanlık var keske arkadaş kalsaydık hala hayatımda olsaydı diye. Ben nasıl unutacağım ? Ya da nasıl bu düşünceleri en aza indirgeyebilirim bu özlem nasıl diner ? Ya da yok olur? Çok uzun yazdım galiba kusura bakmayın . Yanıt verem herkesten Allah razı olsun.
Ben de öyle düşünüyorum inanın. ah mı ediyor daha bi sene oldu ayrılalı hemen evlendi diyeAhını mı aldın naptın
Çok benziyoruz ki zaten yazımda da dedim evlensek bile yine kıskançlıklar kuruntular... zordu çok zorduu..Boşan eskisiyle evlen başka çözümü yok..olmadı onuda al onunla gülüşür bununda parasını yirsin
Ben de kendime yakıştıramıyorum. İçimde yaşıyorım bir kişiye dahi söyleyemiyorum. Onun için değil midir ki bu platform paylaşamadıklarımızı paylaşmak aşamadıklarımızı aşmak yapmayacağımız ya da üçüncü göz olarak daha net göreceğimiz konular hakkında konuşmak için değil midir??? Düşüncelerinize saygı duyuyorum.Eşinizle mutlu olduğunuza emin misiniz?
Ben çirkin buluyorum bu duyguları. “Önyargılı olacaklar okumasın” demişsiniz , okudum. Ama yazmayacağım dilime gelenleri.
İyi geceler