Merhaba, benim de eşimden once 5 senelik bir erkek arkadaşim vardı. Göruşmedigimiz 1 gun yoktu. Ben agladiğim zamanlarda ne yapar ne eder güldururdu. Onlayken durgun olmak mumkun degildi hayati dolu dolu yaşayan her animizda eglendiren ve mutlu etmeye calişan biriydi.
Sonra ayrildik. Bende cok uzun bir sure boşluga duştum. Hatta eşimle tanistik o ara. Ama eski sevgilimin aksine agladigimda susuyor aglamamin bitmesini bekliyordu
Bizde hemen evlendik ilk 1 sene bende çöküş yaşadim. O kadar sık aklima geliyordu ki keşke onunla evlenseydim diye çok geçirdim aklimdan. Eskisi gibi gülemiyordum eglenemiyordum. Çunku eşimde tam olarak oyle bir insandi. Eglenmeyi gulmeyi pek bilmezdi. Sonra kendime geldim eşimle evlendiysem bir sebebi olmaliydi. Ve vardı... eski sevgilimleyken genelde o güldururdu beni. Tam olarak bende onun rolunü ustlendim. Ve basladim esimle eglenmeye calismaya... eglenmeye calistikca esimin icindeki çocuk ortaya çikti. Sonra o da karşilik verdi. Kendimizi evde guresirken bulduk. Su savaşları yaparken... Evin her yeri dagilsada umrumuzda degildi bu hayata bir kez geliyorduk. Eşim aglarken bir iki kez onu güldurdum moral verdim. O da zamanla aynisini bana yapmaya basladi. Cok sey paylasiyoruz. Ve suan o esimden eser kalmadi... Ve eski sevgilim aklima bile gelmiyor.
Yurtdisina cikiyor demissiniz. Cocuk yoksa atlayin ucaga surpriz yapip gidin. Hergun onunla eglenmeye bakin. Geldigi zamanlarda enerjik olun size nasil davranmasini istiyorsaniz ona o sekilde davranin. Uzakta da olsa vakit buldukca beraber onnline oyun oynayin. Yani eşinizle mutlu olmakk bazen sizin elinizde