- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yook kıyaslamadan ziyade tanınmak istediğimden aslında. O çok geçici bir dönemdi şu an öyle bi sıkıntım yok çok şükür
Burda yazdığınızdan yola çıkarak öyle düşünmüştüm. İnşallah herşey yoluna girerSevdiğim meyveyi unutuyor mesela ya da kızdığım davranışları tekrar ediyor. Böyle anlarda hep içimden eski sevgilim çıkıyor. Valla engel olamıyorum. Ne yapacağım bilmiyorum.
Evet aslında tüm o güzel yıllarda ve aynı zamanda o zorlu yıllarda hep beraberdik. Konuşmak iyi gelir mi inan ki bilmiyorum. Kaliteli zaman geçirmeyi daha çok isterim aslında...bir de hep şunu düşün sen aslında onu özlemiyorsun o yıllardaki kendini özlüyorsun gençliğini deli zamanlarını özlüyorsun. insanın yaşı ilerledikçe çocukluk gençlik hatıralarına tutunur ya seninki de öyle gençliğinde hep o varmış onu özlüyorsun.
ama benim şahsi fikrim onunla konuşmadığın sürece bu hep böyle olacak.
ya da eşinle kaliteli zaman geçirmediğin sürece.
Allah nasip ederse neden olmasın inşallah diyelimÇoçuk yapin...
Başka biseyi dusunmeye firsatiniz kalmaz.
İnsallah insallahAllah nasip ederse neden olmasın inşallah diyelim
Yaaa evet çoook haklısın tamamen zıt karakter aslında eski sevgilimle bilmiyorum. Nasıl böyle nasip oldu ama oldu. Haklısın. Herkesin huyu suyu farklı işte bınu kabullenme alışma sonrası unutma sanırım..asla kıyaslama bir de. eğer o özellikte biriyle mutlu olabilseydin ona benzeyen bir eşin olurdu veya o olurdu. demekki farklı şeyler arıyormuşsun ki eşinle olmuşsun
Valla siz çok iyi geldiniz Allah razı olsunbiraz da olsa içini hafifletebildiysek ne ala.
daha yeni evlisiniz uzun bir flörtleşme dönemi de olmamış eşinizle. eşinizi gözlemleyin bence neler yapıyor nelere gülüyor ona göre davranın bir süre ya da eşinizle bu durumu görüşünEvet aslında tüm o güzel yıllarda ve aynı zamanda o zorlu yıllarda hep beraberdik. Konuşmak iyi gelir mi inan ki bilmiyorum. Kaliteli zaman geçirmeyi daha çok isterim aslında...
Gerçekten seviyorum ya. Ben kendisine bu konuyu söyledim ortak bir nokta bulalım beraber gülelim beraber ağlayallm. Hiç trip bile yapmam neye üzüldümse söylerim şöyle yaparsan mutlu olurum derim. Şunu dersen sevinirim. Resmen kendi açıklama klavuzumla birlikte tanıtıyorum adama ki o uyumu o hayat arkadaşlığını yakalayalım diye...Bence eski sevgiliyi unutamamış değilsiniz eşinizi sevememişsiniz ... beraber gülüp beraber ağlayamadığınız insanla evlilik sürdürülebilir mi ,çekilir mi o hayat ? Bilemedim valla
Gerçekten yaptım bunu hiiç gülemediğim izlemediğim amerikan absürd komedi filmlerine sırf seviyoe diye güldüm falan eğlenmeye çalıştım. Güldüğü saçma videolara aa ne güzelmiş falan dedim. Ama işte. Kendisi bir ay evdeyse iki ay yok onun için sanırım sevdiğim beğendiğim ilgilendiğim mutlu olduğum şeyleri çok çabuk unutuyor. En basitinden erik çok severim çook gider mesela yeni dünya alır. Meyve gördüğünde. Hani ufak şeylerden mutlu olacağım aslında. Bilmiyorum. Çok sık unutuyor unutmasa belki o da mutlu etmek istiyor beni süreklidaha yeni evlisiniz uzun bir flörtleşme dönemi de olmamış eşinizle. eşinizi gözlemleyin bence neler yapıyor nelere gülüyor ona göre davranın bir süre ya da eşinizle bu durumu görüşün
kendimi yalnız hissediyorum seninle birlikte vakit de geçiremiyoruz bu beni üzüyor ve kendimi boşlukta hissetmeme neden oluyor diyebilirsiniz
Gerçekten seviyorum ya. Ben kendisine bu konuyu söyledim ortak bir nokta bulalım beraber gülelim beraber ağlayallm. Hiç trip bile yapmam neye üzüldümse söylerim şöyle yaparsan mutlu olurum derim. Şunu dersen sevinirim. Resmen kendi açıklama klavuzumla birlikte tanıtıyorum adama ki o uyumu o hayat arkadaşlığını yakalayalım diye...
inşallah mükemmel uyumu yakalarız. Şu anıları tozlandıracak kadar güzel anılar yaşarız dua edin Allah razı olsunÖyle de olmaz ki ama...ne diyebilirim işiniz zor ama vicdan yapmanıza da gerek yok... sizinkisi eskiyi unutamamak değil yeniye uyum sağlayamamak bence
2 sene oldune kadar zamandır evlisiniz?
İnşallah Çok teşekkür ederim Allah razı olsun tavsiyeleriniz için.Yolunuz kalbiniz gibi çiçekli olsuneşinizin çoğunlukla evden uzakta olduğunu varsayarsak yeni sayılır zaman geçtikçe oturacağına inanıyorum ben.
Eksik olmus bu. Tamalayim ben. Insallah eski sevgilisi de esimle ilgili konu acmiyordurİnşallah eşim bir yerlerde eski sevgilisiyle ilgili konular açmıyordur ya.
İNŞALLAHEksik olmus bu. Tamalayim ben. Insallah eski sevgilisi de esimle ilgili konu acmiyordur
Haklısınız. Onların da bilincindeyim de işte.. çok teşekkür ederim tavsiyeniz için Allah razı olsunEski sayfayı kapatmadan yenisini açmanin bedeli kötü olmuş.
Hem niye iyi düşünüyorsunuz?
Mükemmel olsaydi her şey, zaten bitmezdi ilişkiniz.
Filmlere katıla katıla gülerdik diyorsunuz ya, belki de o film salonda ekranda dönerken siz kıskançlık krizi yüzünden birbirinizi yiyor olacaktınız?
Espri anlayışınız çok iyi olsa da o en sevdiğiniz eteği giydiğiniz için; ya da biriyle merhabalaştığınız için çıkan kıskançlık krizinden espri yapmaya bile vakit bulamayacaktınız?
Tavsiyem kötü hayaller kurun da bari soğuyun.