Eski sevgili adı ...

öldüm ya

Sende bendensin. Gel

Bence adam gicikligina eski sevgilisinin adini soyledi.
O da normal degil cunku.
Seviyor da aksiyonu.
Prenses de kendini yiprrattigiyla kalsin, adam nasilsa ben yapmadim etmedim yanlis anlasildim diyor geri cekiliyor, prensesinse hakikaten kalbi kiriliyor, fiziksel bir aci gibi aci cekiyor, abartsa da sacmalasa da o aciyi cekiyor.
Yazik..

5 bin TLlik balayı yapmayı verin bin TL lik yapın huzurlu Bi balayı yapın. Bu kadar borcun altına girip adamı bu kadar strese sokarsanız gergin olmanız Cok normal.
Eski sevgilisi ile sureklı haraletli kavgalar esnasında adıyla hitap ediyorsa o anda oyle onun ismi cıkmıs olabilir agzından. gayet dogal bence. Hos degil ama anlayış gösterilebilinecek bir durum.

Ya önceki konuya da yorum yapmıştım,unutamamış iste eski nisanlısını daha ne diye kabul etmiyorsunuz anlayamadım.Tekrar tekrar sorunca sorun düzelmiyor ki

Ben ne yapmaya çalıştığımızı anlamıyorum artık

Adamın midesine kramplar girecek kadar günlerce düşünecek kadar ne masraf yapıyorsunuz ben anlamadım. Masraflara siz de ortak değil misiniz ? Beraber yapmıyor musunuz ?

Eski sevgili ismi de bilemedim yani Freuda göre basit açıklamayla bilinçaltında o var. Belki de adam o kadar sıkıldı ki o kızı özlemeye başladı ya da onunla nasıl olurdu diye düşünmeye başladı. İlişkiniz tehlike çanları çalıyor.

Çağırmasınlar zaten ambulansa, acil doktoruna gerçekten ihtiyacı olan insanlar var. Konu sahibesininki sadece şımarıklık, saçmalık yani.
Sinir krizi gecirenlere ambulans gelmiyor zaten (doğal olarak ). Aciller zaten çok yoğun bir de böyle gereksiz meşgul edenler var. Nerden baksan cehalet...

İkiniz de evlilik için hazır değilsiniz bence. Ergen gibi gittiği davette surat asıp oturmalar, tartışmada kendini kaybetmeler... Evlilik işini erteleyin bence.

şuan borçsuz ilerliyoruz

bukadar arabesk yaşamaktan yorulmuyormusunuz gercekten
10 kere aradi 3 kere aradi falan cidden sıkıntılı bir kişiliksiniz
karsidaki insani ne kadar yordugunuzun farkindamisiniz?
önemsenmek veya sevilmek gunde kac kez arandiginizla alakali seyler değil
birde şunu yazmak istedim belkide yaşattiginiz seyler sorunlar falan eski kiz arkadasini hatirlatiyordur ayni sorunlari yasamis olabilir oyuzden ismini soylemis olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…