- 31 Ekim 2013
- 21.342
- 71.550
- 798
- 40
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
ayyyyy sarar mıyım yaa, ben o kadar güçsüzlüğü zaten kendime yakıştıramıyorum adam bana öyle davransa kendime uyuz olurum heraldeBoşver hiç adama sarma şimdi , prensesede 2 ay sonra sadece bir bardak su gelecek zaten
Hahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
Sende bendensin. GelAdamın biz görüştükten iki gün sonra eve başka kadın alıp seviştiğini öğrendim. Tansiyonum çıktı sinirimden, elim ayağım uyuştu. İş yerindeyim bu arada, sakince kalktım "tansiyonum çıktı revire gideyim" dedim, alt kata indim, yere yığılırken birisi yakaladı. Ona rağmen "yok ben iyiyim kendim giderim" diye insanları sakinleştirmeye çalışıyordum
Güzelim ilgi çekme fırsatını boşa harcadım görüyor musunuz
Hıh al bende de o kadarayyyyy sarar mıyım yaa, ben o kadar güçsüzlüğü zaten kendime yakıştıramıyorum adam bana öyle davransa kendime uyuz olurum heralde
öldüm ya
Ben ne yapmaya çalıştığımızı anlamıyorum artıkNe kadar arabesk yaşıyorsunuz hayatı. Basit bir durum nasıl mide sorununa, eski sevgiliye, acillik olmaya bağlanıyor hayret ediyorum.
Eski sevgilisiyle çok tartışma yaşadıysa sinirle ağzından kaçmış olabilir. Yapılacak şey aranızdaki güvene bağlı.
Diğer şeyler ise çok saçma. Yahu zaten aynı yerde çalışıyorsunuz, niye günde 10 defa arasın?
İkiniz de olgun ve evliliğe uygun değilsiniz. Yarın evlenince bir o acillik olur, bir siz. Böyle yuvarlanıp gideceksiniz gibi.
Biraz salın artık. Anlaşmıyorsanız da evlenmeyin.
Sinir krizi gecirenlere ambulans gelmiyor zaten (doğal olarak ). Aciller zaten çok yoğun bir de böyle gereksiz meşgul edenler var. Nerden baksan cehalet...Çağırmasınlar zaten ambulansa, acil doktoruna gerçekten ihtiyacı olan insanlar var. Konu sahibesininki sadece şımarıklık, saçmalık yani.
bana da öyle geliyor ben de onun çok şeyine sevdiğim için katlanıyorumSeni seviyor merak etme. Sevmese bunca saçmalığına dayanmaz.
şuan borçsuz ilerliyoruzNe çabuk acillik oluyorsunuz yahu ne acılar yaşanıyor hayatta ne tür bir şımarıklık bu.
Nişanlınız tek başına mı yaşıyor maddi sorunları sizin düğününüz için, size çalışıyorsunuz beraber yapın madem herşeyi. Düğünden önce bu kadar maddi sıkıntı arasında boğulan borç yapan adamdan düğünden sonra size full ilgi alaka beklemeyin şimdiden söyleyeyim, mazallah yine acillik falan olursunuz.
neden????Tam ağlayacağım bana bir gülme geliyor .
Oğlaklarin kafası bu kadar entrikaya basmaz. Bence tam bir aslan :)Aşırı merak ettim burcun oğlak mi?
Öğrenebilirsek neden böyle düşündüğümü söylücem.Oğlaklarin kafası bu kadar entrikaya basmaz. Bence tam bir aslan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?