• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgili adı ...

Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil

Allah kurtarsın nişanlınızı gerçekten. Çok zor durum. sinir krizleri ağlamalar vs.

Azıcık güçlü dur yahu
Nedir hemen acillik olmalar ayılıp bayılmalar ağlamalar
Bak senin için söylüyorum sen bu kadar güçsüz aciz duruma düşersen karşı taraf bir süre sonra seni kaale almaz hele ki evlendikten sonra
Sen naz yapıyorum zannedersin ama karşı taraf öyle düşünmez. Güçlü bir tavır sergile her zaman herkese karşı, ileride çok ezerler yoksa seni..

Daha az aramasının nedeni eski konularınız olabilir mi? Yaptığınız kaprisler olabilir, belki de fazla naz aşık usandırırdi..

Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
usuyen prenses ve mutemauzgun diye bir uye ikinizde beni delirtinz adamlar iyi size katlaniyor. ya bu kadar dert etmeyin sen agir bir iste calistin mi adam ne yapsin senin iateklerin bitmiyor esimle evlenirken kirik igenmiz yoktu inan iki gonul bir olsun samanlik seyran olur diyenlerdenim

her zaman herşeyi bu kadar dramatize eder misiniz?
yazık değil mi size ya böyle yaşamak zor değil mi herşeyi abartıp dünyayı kendinize de etrafınıza da zehir ediyorsunuz
ne olmuş eski sevgilisinin ismiyle seslendiyse
bi anda kafası karışmıştır bişeydi aklı onda mı demek
bi de acillik olmak falan
Dua edin Allah sizi daha büyük daha acı şeylerle sınamasın
rahmetli anneannem hep derdi, derdinizi büyütmeyin çok ağlamayın sızlanmayın, Allah bu derdinizi unutturacak daha büyük dert verir diye

Aman yarabbi onca ülserim gastritim var hiç kucakta acile götürülmedim :KK14:
ne kucağı ya o ne olaki :işsiz:
ilk evlendiğimizde eşimle çok sık kavga ederdik birbirimizin dilini çözemiyorduk o zamanlar, bi gün yine girdik birbirimize ben ciddi anlamda sinir krizi geçirdim sanırım çünkü bildiğin nefes alamadım bi süre eşime nefes alamıyorum bile diyemedim o derece yani, eşim kucaklayıp aile götürmemişti beni, sakinleşeyim diye bi bardak su getirmişti :işsiz:
şimdi ben akşam eve gelince burnundan getirmeyeyim mi niye acile götürmedin diye acaba :KK45:

Back