- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
Ooo drama queenlik, alırım bir dal.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şımarıklık mı yok artıkÇağırmasınlar zaten ambulansa, acil doktoruna gerçekten ihtiyacı olan insanlar var. Konu sahibesininki sadece şımarıklık, saçmalık yani.
Aman yarabbi onca ülserim gastritim var hiç kucakta acile götürülmedim![]()
Kız o değil, hamileyken defalarca anlık bilincimi kaybettim bir defa ambulans geldi sadece. Onda da millete keşke çağırıp, meşgul etmeseydiniz dedim. Biliyorum kendimi çünkü. Tansiyon, açlık tokluk şekeri, reflü...
Adamın biz görüştükten iki gün sonra eve başka kadın alıp seviştiğini öğrendim. Tansiyonum çıktı sinirimden, elim ayağım uyuştu. İş yerindeyim bu arada, sakince kalktım "tansiyonum çıktı revire gideyim" dedim, alt kata indim, yere yığılırken birisi yakaladı. Ona rağmen "yok ben iyiyim kendim giderim" diye insanları sakinleştirmeye çalışıyordumne kucağı ya o ne olaki
ilk evlendiğimizde eşimle çok sık kavga ederdik birbirimizin dilini çözemiyorduk o zamanlar, bi gün yine girdik birbirimize ben ciddi anlamda sinir krizi geçirdim sanırım çünkü bildiğin nefes alamadım bi süre eşime nefes alamıyorum bile diyemedim o derece yani, eşim kucaklayıp aile götürmemişti beni, sakinleşeyim diye bi bardak su getirmişti
şimdi ben akşam eve gelince burnundan getirmeyeyim mi niye acile götürmedin diye acaba![]()
Baktınız ortamda nişanlınızın bu derece nefret ettiği biri var. Yarım saat bir saat oturup kalksaydınız. Bu kadar stres yapıp hastanelik olacak hiç birşey yok inanın. Nişanlınız hep sizi pohpohlamış. Adam belli dar boğaza girmiş. Biraz da siz pohpohlasınız ne okur ki. Evlilik karşılıklı zamanı geldiğinde birbirini idare etmekdir. Böyle en ufak atışmada hastanelik olmak değilMerhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
yazık etmişsin vallaAdamın biz görüştükten iki gün sonra eve başka kadın alıp seviştiğini öğrendim. Tansiyonum çıktı sinirimden, elim ayağım uyuştu. İş yerindeyim bu arada, sakince kalktım "tansiyonum çıktı revire gideyim" dedim, alt kata indim, yere yığılırken birisi yakaladı. Ona rağmen "yok ben iyiyim kendim giderim" diye insanları sakinleştirmeye çalışıyordum
Güzelim ilgi çekme fırsatını boşa harcadım görüyor musunuz![]()
Hey Allahim :) şaka bi yana simarikliktan baska birsey degil.Eve hususi ambulans çağırmadı yine beni kucağında acile götürdü diyecek gibime geliyor
Serum takılmıştı, onun da fotoğrafını çekip gönderseydim keşke "MUTLU MUSUN" diye.yazık etmişsin valla
tam bayılırken o adamı arayıp hatta görüntülü arayıp bak ne oldu bana diye göstermen gerekirdi cıkcıkcıkkk![]()
yok bacım yok bizden bi yol olmaz ben anladım artık, yaş 35 yolun yarısındayım daha da ben iyiyim beni düşünmeyin modundayım içim kan ağlasa daSerum takılmıştı, onun da fotoğrafını çekip gönderseydim keşke "MUTLU MUSUN" diye.
Yaş oldu neredeyse 30, hala öğrenemedik piremsesliği.
Başkasına gerek yok ben kendimi çekemem kiyok bacım yok bizden bi yol olmaz ben anladım artık, yaş 35 yolun yarısındayım daha da ben iyiyim beni düşünmeyin modundayım içim kan ağlasa da
gerçi ben konu sahibi gibi de davransam bu saatten sonra kimse de beni çekmez hele eşim hiç 1 ilgilenir 2 ilgilenir 3.de amma zayıfsın hemen ayılıp bayılıyorsun ya da iyi numaracısın der çıkar işin içinden
Of ciddenmi allahım krizlerimiz bile hep kibar , bide güçlü görünücez diye ölücez birgün... yalnız iyi bir fırsatı kaçırmışsın hakkatenAdamın biz görüştükten iki gün sonra eve başka kadın alıp seviştiğini öğrendim. Tansiyonum çıktı sinirimden, elim ayağım uyuştu. İş yerindeyim bu arada, sakince kalktım "tansiyonum çıktı revire gideyim" dedim, alt kata indim, yere yığılırken birisi yakaladı. Ona rağmen "yok ben iyiyim kendim giderim" diye insanları sakinleştirmeye çalışıyordum
Güzelim ilgi çekme fırsatını boşa harcadım görüyor musunuz![]()
Aynen öyle , katılıyorum ..Çağırmasınlar zaten ambulansa, acil doktoruna gerçekten ihtiyacı olan insanlar var. Konu sahibesininki sadece şımarıklık, saçmalık yani.
Boşver hiç adama sarma şimdi , prensesede 2 ay sonra sadece bir bardak su gelecek zatenne kucağı ya o ne olaki
ilk evlendiğimizde eşimle çok sık kavga ederdik birbirimizin dilini çözemiyorduk o zamanlar, bi gün yine girdik birbirimize ben ciddi anlamda sinir krizi geçirdim sanırım çünkü bildiğin nefes alamadım bi süre eşime nefes alamıyorum bile diyemedim o derece yani, eşim kucaklayıp aile götürmemişti beni, sakinleşeyim diye bi bardak su getirmişti
şimdi ben akşam eve gelince burnundan getirmeyeyim mi niye acile götürmedin diye acaba![]()
o da iyiymiş, alışmamış ..... don durmaz diye boşa dememişler, bizimkisi o hesapBaşkasına gerek yok ben kendimi çekemem ki
Geçenlerde bir naz yapmayı deneyeyim dedim 2 dk sonra ya of tamam diye pes ettim, kendi içimi baydım![]()