Eski sevgili adı ...

Hahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
:rapci::KK70::confused: öldüm ya

Adamın biz görüştükten iki gün sonra eve başka kadın alıp seviştiğini öğrendim. Tansiyonum çıktı sinirimden, elim ayağım uyuştu. İş yerindeyim bu arada, sakince kalktım "tansiyonum çıktı revire gideyim" dedim, alt kata indim, yere yığılırken birisi yakaladı. Ona rağmen "yok ben iyiyim kendim giderim" diye insanları sakinleştirmeye çalışıyordum :KK70:

Güzelim ilgi çekme fırsatını boşa harcadım görüyor musunuz :KK43:
Sende bendensin. Gel :KK50:

Bence adam gicikligina eski sevgilisinin adini soyledi.
O da normal degil cunku.
Seviyor da aksiyonu.
Prenses de kendini yiprrattigiyla kalsin, adam nasilsa ben yapmadim etmedim yanlis anlasildim diyor geri cekiliyor, prensesinse hakikaten kalbi kiriliyor, fiziksel bir aci gibi aci cekiyor, abartsa da sacmalasa da o aciyi cekiyor.
Yazik..

5 bin TLlik balayı yapmayı verin bin TL lik yapın huzurlu Bi balayı yapın. Bu kadar borcun altına girip adamı bu kadar strese sokarsanız gergin olmanız Cok normal.
Eski sevgilisi ile sureklı haraletli kavgalar esnasında adıyla hitap ediyorsa o anda oyle onun ismi cıkmıs olabilir agzından. gayet dogal bence. Hos degil ama anlayış gösterilebilinecek bir durum.

Ya önceki konuya da yorum yapmıştım,unutamamış iste eski nisanlısını daha ne diye kabul etmiyorsunuz anlayamadım.Tekrar tekrar sorunca sorun düzelmiyor ki

Ne kadar arabesk yaşıyorsunuz hayatı. Basit bir durum nasıl mide sorununa, eski sevgiliye, acillik olmaya bağlanıyor hayret ediyorum.

Eski sevgilisiyle çok tartışma yaşadıysa sinirle ağzından kaçmış olabilir. Yapılacak şey aranızdaki güvene bağlı.
Diğer şeyler ise çok saçma. Yahu zaten aynı yerde çalışıyorsunuz, niye günde 10 defa arasın?
İkiniz de olgun ve evliliğe uygun değilsiniz. Yarın evlenince bir o acillik olur, bir siz. Böyle yuvarlanıp gideceksiniz gibi.
Biraz salın artık. Anlaşmıyorsanız da evlenmeyin.
Ben ne yapmaya çalıştığımızı anlamıyorum artık

Adamın midesine kramplar girecek kadar günlerce düşünecek kadar ne masraf yapıyorsunuz ben anlamadım. Masraflara siz de ortak değil misiniz ? Beraber yapmıyor musunuz ?

Eski sevgili ismi de bilemedim yani Freuda göre basit açıklamayla bilinçaltında o var. Belki de adam o kadar sıkıldı ki o kızı özlemeye başladı ya da onunla nasıl olurdu diye düşünmeye başladı. İlişkiniz tehlike çanları çalıyor.

Çağırmasınlar zaten ambulansa, acil doktoruna gerçekten ihtiyacı olan insanlar var. Konu sahibesininki sadece şımarıklık, saçmalık yani.
Sinir krizi gecirenlere ambulans gelmiyor zaten (doğal olarak ). Aciller zaten çok yoğun bir de böyle gereksiz meşgul edenler var. Nerden baksan cehalet...

İkiniz de evlilik için hazır değilsiniz bence. Ergen gibi gittiği davette surat asıp oturmalar, tartışmada kendini kaybetmeler... Evlilik işini erteleyin bence.

Ne çabuk acillik oluyorsunuz yahu ne acılar yaşanıyor hayatta ne tür bir şımarıklık bu.

Nişanlınız tek başına mı yaşıyor maddi sorunları sizin düğününüz için, size çalışıyorsunuz beraber yapın madem herşeyi. Düğünden önce bu kadar maddi sıkıntı arasında boğulan borç yapan adamdan düğünden sonra size full ilgi alaka beklemeyin şimdiden söyleyeyim, mazallah yine acillik falan olursunuz.
şuan borçsuz ilerliyoruz

bukadar arabesk yaşamaktan yorulmuyormusunuz gercekten
10 kere aradi 3 kere aradi falan cidden sıkıntılı bir kişiliksiniz
karsidaki insani ne kadar yordugunuzun farkindamisiniz?
önemsenmek veya sevilmek gunde kac kez arandiginizla alakali seyler değil
birde şunu yazmak istedim belkide yaşattiginiz seyler sorunlar falan eski kiz arkadasini hatirlatiyordur ayni sorunlari yasamis olabilir oyuzden ismini soylemis olabilir

Back