Eski sevgili adı ...

Vay anammmm bedavaya gitmişim. Ne balayı gördüm ne adam akıllı düğün, mobilya şansıma güzel el işlemesi 2500 liraya gelinlik denk gelmişti kaptım hemen bir tek o içimde yara kalmadı. Ama gel sor kıymetli misin diye asla böyleleri yaranıyor kocalara.

12 sayfa yorum okudum ben Mune olsam burdan bi tane bansız insan cikarmam, abarttiniz mi abartiyorsunuz.

Size gelirsem konu sahibi, aslan burcu oldugunuza yemin edebilirim.
Bu kadar ustten bakmayin, biraz da adamin halinden anlayin. Tamam hakli oldugunuz konular var ama duygularinizi cok uclarda yaşiyorsunuz, bu en cok size zarar verir.
Ayrica sirf ortamda sevmedigi biri var diye vicdan azabi gibi orda beş kariş suratla oturup sizi rezil edecek bi adamla evlilige gercekten hazir misiniz?
Onu arkadaslarinizin yanina gotururken hep acaba surat mi asacak gerginligiyle mi yasayacaksiniz?
Bugun arkadasiniz yaninda bunu yapan yarin annenizin babanizin yaninda yapacak. Bu benim icin en buyuk ayrilma sebebidir ki 4 yillik iliskimi bu sebepten bitirdim. Ve şuan sunu soyleyebilirim ki bir insanin ne olursa olsun sizi ortama rezil etmeyecegi, her muhabbeti tarzi olmasa bile saygiyla karsilayip eslik eden bi insanla yaşamanin huzurunu size anlatamam.
Onun dişinda ben adamin sizden sogudugunu dusunuyorum. Borc harc sebebiyle olabilir, iş ciddiye gittikce “acaba dogru mu yapiyorum evlenmekle” hissiyati olabilir, eski sevgiliye duyulan ozlem olabilir. Ama bence hepsinin birlesimini yasiyor suan.

Borc harc yuzunden stres binmiş, “evlenmek akil işi mi” diye sorgularken siz de bi taraftan bencillik yapinca “ama butun borca, sikintiya deger” diyemedigi icin, acaba hata mi ediyorum eski sevgilimle evlenmek daha mi iyi olurdu diye dusundugunden o kiz aklina girmiş ve bilincaltinin etkisiyle size onla hitap etmiş.

Dogruya dogru kimse dusunmedigi ya da surekli soylemekle agiz aliskanligi edinmedigi bi ismi durup dururken soylemez.
Ben de suanki iliskime basladigimda eski sevgilimle ayrilali 1 sene anca olmuştu, ve suanki sevgilimle tartisirken bi kac kez sinirle onun ismiyle hitap ettim. Ama agiz aliskanligim vardi, zaman gectikce o isim aklima bile gelmemeye başladi.
Ama şuan gundemim yine eski sevgilim olsa ben suan ilk firsatta yine onun ismiyle hitap ederim. 2 kere 2 dort.

biz burda yaşadıogımız tecrubelerle nacizane yardımcı olmak için ve sorunlarımızı paylaşmak için üye olduk ,
kadınlarımızın derdine üzülüp ağladık bile ,
neyse konuna gelecek olursak çokta uzatma madem iş arkadaslarını sevmiyor ozaman bir araya getirme ,
gelmeni istemiyorum de bu kadar açık yani
haklısın gelmese daha iyidydi

eski sevgilisi ile hitap olayı hoş olmamış tabi ama
karşısındaki kız usuyenprenses usuyenprenses olduğu için çok talihsiz bir vaka olmuş :)

bu arada bu kadar yaptıklarına rağmen olağanüstü masraf mı yaptırıyorsun çocuğa
üzerine gitme çok kız bak almaz seni :)
çok şekersin valla

Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
Ya siz niye her şeye böyle aşırı tepkiler veriyorsunuz ? Eski sevgilisinin ismini söylemesi yanlış tabi de acillik olacak durum mu allah aşkına ? Eski konularınızı da hatırlıyorum o zaman da dedim yine diyorum allah nişanlınıza yardım etsin. Bir ömür sizi nasıl çekecek merak ediyorum.

her zaman herşeyi bu kadar dramatize eder misiniz?
yazık değil mi size ya böyle yaşamak zor değil mi herşeyi abartıp dünyayı kendinize de etrafınıza da zehir ediyorsunuz
ne olmuş eski sevgilisinin ismiyle seslendiyse
bi anda kafası karışmıştır bişeydi aklı onda mı demek
bi de acillik olmak falan
Dua edin Allah sizi daha büyük daha acı şeylerle sınamasın
rahmetli anneannem hep derdi, derdinizi büyütmeyin çok ağlamayın sızlanmayın, Allah bu derdinizi unutturacak daha büyük dert verir diye
ALLAH korusun
ya elimde değil ben de istemiyorum böyle olmak vallahi yorucu ya

Hahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
Çok yaşayın yahu:KK5:

Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
şimdi ben napıcam
ama elimde değil

Gördüğüm kadarıyla sürekli nişanlınızın olumsuz davranışlarından bahsetmişsiniz. Önceden 10 kere arayan adam neden acaba şimdi 3-4 kere arıyor? 5.000 tl lik bir balayı deyivermişsiniz de bu kadar küçük bir meblağ olarak gördüğünüze göre nişanlınızın ekonomik durumu iyi olmalı ve durumda cimrilik mi yapıyor ?
Çocuğun üstüne her şeyin yükü binmiş ve üstüne üstük siz de yükleniyorsunuz ne yapsın. Böyle devam ederseniz o 3-4 aramalar da azalacaktır emin olun.
Arkadaşlar şunu unutmayın, dünyanın en güzel kadını dahi olsanız birisine aşırı yüklenir, onu boğmaya başlarsanız o kişi sizden uzaklaşmaya başlayacaktır. Kimse vazgeçilmez değil bu hayatta ... O yüzden görmek istediğiniz değer ve anlayışı karşınızdakine de gösterirseniz sorun yaşamazsınız.

Konu sahibesi, bunu iğnelemek için söylemiyorum bilin diye sadece; gerçekten olgunlaşmanız ve gerçek bir dert edinmeniz lazım. Çünkü bu açtığınız konular içi boş şeyler, benzer konular hakkında da sürekli konu açarsanız bir süre sonra ciddiye de alınmazsınız burada biraz ara verin. Umarım iyice çocuklaşmadan her şeyi düzeltebilirsiniz.
İNŞALLAH her şey düzelir

Merhaba
yemin billah ediyor
şimdi ben napıcam
ama elimde değil
sınır kirizi az olmuş ustunuzu başınızı yırtsaydınız

Evlenince cok buyuk hayalkirikligina ugrayacaksin prenses ya.Uzuluyorum yani sana da.
Sevgililik hayatini arayacaksin ama bulamayacaksin.O zaman ne yapacaksin merak ediyorum.
Bir de nisanlina guvenin yok.Evlenince bu katlanarak artacak.
o da öyle diyor bana inanmadığın için bu hale geldik

Hahahahahah, mutsuzlugumu bekleyen uyeler kudurunnn, hala mutluyum ama biraz bayilmis gibi olmus olabilsem de mutluyum
Valla nisanlim 3-4 kere ariyor ve ben acilde igne vurduruyorum hemi de kucakliyor beni nisanlim bunu anlayabiliyor musunuz
Ben olumune mutluyum, hakkaten ölür gibi oldum ama tek basarim hayatta tutunabildigim tek dal nisanliskom var bi kere tamam mi mutluyum yani.
Musmutluyum sakin sevinmeyin cok civik civik bir iliskim var bunu goremeyecek kadar körüm ama insanlarin bizi kiskandiginin farkindayim niye kiskanmasinlar ki sonucta nisanlanabilmisim yav bir nisanlim var Allahim bunu size anlatabiliyor muyum bir nisanlim var kocisim olacak
Yoo yoo bayilmiyorum bayilirken de mutluyum
MUTSUZUM MUTSUZZZZ

Senin mutluluğunun yada mutsuzluğunun benimde umurumda olmamasıyla birlikte insani ve vicdani olarak nişanlın için üzüldüğümden dolayı hiçkimse için bunu istemesemde ""nişanlım beni terk etti"" başlıklı konunu tez zamanda görmeyi cidden istiyorum.
Allah kurtarsın o adamı.

O eski sevgili durumunu biliyorum ben de bi keresinde ağzımdan ilk sevgilimi kaçırmıştım. (2 tane ilişkim oldu) Çünkü onu çok düşünür olmuştum. Onu bu kadar üzdüğüm için şimdi çekiyorum yazıklar olsun bana diye düşünürdüm. Ah çıkıyor derdim pişman olurdum şimdi olsa o böyle yapmazdı derdim. Şimdi ikisi de bitti haliyle ama hâlâ ilk sevgilim aklıma gelir benim. O biteli 3 yılı geçti ama hâlâ unutmadım. Son sevgilimden ayrilali 4 ay oldu ama unuttum bile. Hâlâ ilkini düşünürüm o olsaydı nasıl olurdu beni ne güzel çok severdi diye..
Aklını başına al premses sana tek tavsiyem bu. Numaradan ayılıp bayılma kriz geçirip acilleri meşgul etme. O an seninle ilgileniyor ama gözünden düşünüyorsun. usuyenprenses usuyenprenses

Son düzenleme:
Back