Eski sevgili adı ...

Ceviz kabuğunu bile doldurmayacak meseleler.
Valla böyle basit şeylerle nasıl bilinç kaybediyor krizlere giriyorsunuz anlamış değilim.
Evet eskinin ismini söylemesi hos olmamış ama sizin de kendinizi lastik top gibi saga sola vurmanız abartı olmuş.
Yaşlar kaç arkadaşlar? Fen ve teknoloji dersinde ne ogretiyorlar bakalim size :KK45:

Bacim neden her tartışma , sıkıntıda hastanede soluğu alıyorsunuz. Nişanlıniz evde yok diye kp karsisinda sinir krizi geçirirsiniz, nişanınızla kavga eder sinir krizi geçirirsiniz. Tamam genelde bir cinnet sorunları cozer deniliyor burda ama siz yanlis anlamışsınız olayı. Ben korkarım boyle insandan bence uzmandan yardin alin

Valla ben ne kadın ne erkek bu kadar hanım evladı birini eş olarak istemem. Azıcık ayağı yere basacak insanın yahu. Dik duracak. Yarın öbür gün çocuğumuz olsa bu nasıl anne olacak derim erkek olsam. Çocuğun başına bir şey gelse önce kendi hastanelik olur derim.
Zor dostum.
Kafalar "pamuk prenses". Kafalar "şirinler köyü". Hayat la-la-la-la-la olmuş.

Şimdi canım ben başka biiey söyliycem kendimden biliyorum.. Evlisiniz evde kavga çıktı.. Basit şeylerle sinir krizi geçirdin evi birbirine kattın bardak tabak kırdın kendine ya da adama zarar verdin.. Bu 1 değil 2 değil falan çok kez oldu.. Ki şu durumda olacak gibi.. Adam asla o akşam senin yanında durduğu gibi durmaz. Sabır sabır bi yere kadar. Bi süre sonra o sinir krizleri sevgisizliğe dönüşür adam seni çekemez tahammül edemez sana ve boşanmaya kadar bile gidebilir.. Çok az kişi bunları sineye çeker.. Bak güzel kardeşim. Evlenmeden önce bence bi terapiste gidin birlikte.. Yoksa evlilik senin için de eşin için de çekilmez olur.. Aynı durumda eşin durmadan sinir krizi geçirse nasıl hissedersin bi düşün..
ben de gitmek istiyorum terapiste
pahalı diye istemiyor

Sizin her konunuzu gördüğümde nişanlısı terk mi etti acaba artık diye açıyorum. Allah ona sabır versin ki zaten sabırlı bir insanmış ki sizi çekiyor. Burda konu açmaya harcadığınız zamanı keşke doktora gidip tedavi olmaya harcasanız

Lütfen evlenme. Bak bunu seni eleştirmek adına yazmıyorum. Çünkü henüz olgunlaşmamışsınız. Sevgililik, nişanlılık evliliğe benzemiyor.

Eski sevgilinin adının geçmesi çok nahoş evet ama sinir krizleri geçirmek, acillere taşınmak nedir? Birde bunlar sokak ortasında mı oluyor?

Evlenince ilk aylar güllük gülistanlık geçmeyecek. İnşaallah olmaz ama belki tonlarca tartışma, kavga edeceksiniz alışma döneminde. Her seferinde acilde mi alacaksınız soluğu. Belli bir süreden sonra adam da tınlamayacak artık bu durumu.

Birçok kişi sana destek al demişti. Alıyor musun bilmiyorum ama alman gerekli. Bak canım herkesin ilişkisinde sorunlar olur ama sizin evlilik ilişkiniz buradan pek parlak görünmüyor. Birkaç seneden, ayrı evlerden yaşamaktan değil, aynı evde bir ömür geçirmekten bahsediyoruz.
çok haklısın sana katılıyorum abartı yaşıyorum elimde değil inanki

Kendinizi ne kadar da önemsiyorsunuz ya,sizin mutsuzluğunuzdan sevinecek insanlar varmış.. konunuzu okuyup çıktıktan sonra insanların aklına geldiğinizi mi sanıyorsunuz ki?

Konuya gelince ise; şimdi 10 defa arıyordu,3-4 e düştü diye mızmızlanıyorsunuz ya,evlendikten sonra önceden 3-4 defa da olsa arıyordu şimdi gün boyu hiç aramıyor diye konu açacaksınız... ilgi,heyecan evlendikten sonra aynı kalmıyor çünkü.. aynı ev içinde her akşam gördüğü birini günde 10 defa kimse aramaz .. şimdiden bunu bilin dedim,sonradan bu noktada da hayal kırıklığı yaşamayın..

Onun dışında eski sevgili adı tamam hata olmuş,ama ağlama krizlerine girip hastanelik olmak ta çok abartı.. güzellikle sorardın,açıklardı..
açıkladı ama güzellikle soramadım :/

Yok anacım bizden prenses olmaz

:KK45:
Epilepsi yüzünden otobüslerde, metrolarda defalarca bayıldım da hastahane fikrine hayır deyip yüzüme atılan sular yüzünden ıslak ıslak evin yolunu tuttum. Evde de kimseye çaktırmadım..

Evlenirken tatil paramızı ortak ödedik "bana şurada balayı ayarla, istediğim mobilyaları al ama ekonomik endişelerini bana yansıtma" diyemedim. :KK53:

Doğumumun başladığını anlayıp eşim panik yapmasın diye gece kendi kendime girip sıcak duş aldım, evde saatlerce sancı çektim en son eşimi uyandırdım..

Velhasıl kelam premses olamayacak salaklıkta biriyim. :işsiz:

Ben prensesin gelin hallerini geçtim artık, asıl kayınvalide hallerini hiç düşünemiyorum. Her fırsatta bayılma numarası yapan kv ler geliyor gözümün önüne. :KK48:

Epilepsi yüzünden otobüslerde, metrolarda defalarca bayıldım da hastahane fikrine hayır deyip yüzüme atılan sular yüzünden ıslak ıslak evin yolunu tuttum. Evde de kimseye çaktırmadım..

Evlenirken tatil paramızı ortak ödedik "bana şurada balayı ayarla, istediğim mobilyaları al ama ekonomik endişelerini bana yansıtma" diyemedim. :KK53:

Doğumumun başladığını anlayıp eşim panik yapmasın diye gece kendi kendime girip sıcak duş aldım, evde saatlerce sancı çektim en son eşimi uyandırdım..

Ben prensesin gelin hallerini geçtim artık, asıl kayınvalide hallerini hiç düşünemiyorum. Her fırsatta bayılma numarası yapan kv ler geliyor gözümün önüne. :KK48:
Prenseslik kala kala bize mi kalmış vertigo atağı ile kendimi acile götürüp serum yeyip geldim hem de arabayla gelirken nasıl geldim bende pek farkında olamadım ama niye çünkü serum yiyeceğim çocuklar o süreçte hastanede bunalmasınlar evde babalarıyla dursunlar diye acaba deli miyiz:KK53:9

"düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile" demissin hic dusunmuyor musun sevdigin adami?Cok iyi biliyorsun bu huzursuzlugun sebebini.Daha uygun balayi da secebilirdin.Olmayan seyi oldurmaya calisirsan bu adam bir yerde patlar.Cok sabirliymis eniste.
Biz çok ucuza gitmişiz balayına bile gitmedik on yıldır her istediğimi almıyor esim oyyy bi sinir krizi mi geçirsem aksama :bicak:

çok üzgünüm ama 10 sene sonra yaparsanız yine suçlu siz çıkarsınız, çok geç kaldık biz çooooooooooooookkkkkkkkkk :KK43:
Bize niye bu prenseslik öğretilmedi ki okulu mu var bunun :KK45:Aksam aksam sınır krizi geçir acillik ol çocuklar nerde kalacak devlet hastanesinin acilinde sıra beklenip iğne vurulacak boşuna yorgunluk bence de o sürede yapılmamış utuleri yapsam daha faydalı olur belki:21:

Kız nerdeee, ozaman para Yok balayına gitmedik bile hiç çemkirmedim adama ... aynen oğlumla eşim gece panik yapmasın diye uyandırmadım artık evde doğuracaktım nerdeyse, vallahi zaten olmayalım bence prenses falan kendi kendime iki tokat sallarım heralde bu kadarmı güçsüzsün diye

Merhaba
dün iş arkadaşlarım patronum falan dışarı çıktık, nişanlımda geldi kendisi zaten sürekli yanımda olmak istiyor
hem sevmediği insanlar hem de gelmek istiyor
Son zamanlarda nişanlımla bazı sorunlar yaşıyoruz düğüne az kaldığı için maddi anlamda çoğu şeyde zorlanıyor
sürekli nasıl yapıcam, nasıl alıcam, nasıl ödücem diye düşünmekten yanımda bana odaklanamıyor bile
bazı isteklerim zulüm gibi geliyor galiba 5000 tl lik balayı için kaç haftadır gerginlik var sonunda ayarladı
Eskisi gibi aramıyor beni günde 10 kere arar sürekli mesaj atardı şimdi mesaj atıyor ama 3-4 kere arıyor günde
Mesela geçen gün bir kere aradı tabi mesajlar atıyor ama neyse
ben de mutsuzum sürekli ilgilenmiyor artık benimle söylüyorum çok yoruluyorum iş yerinde diyor
üretimde çalışıyor ağır bir işi var ama önceden de burdaydı
ben mi abartıyorum bilmiyorum
ama dünkü olay abartılacaktı
dün toplandık nişanlımın gerçekten nefret ettiği bir çalışanımız var o da gelmiş ama benim haberim yoktu
sürpriz yani duymuş gelmiş, ilk kez toplandık hepimiz
nişanlım bütün gün suratsız oturdu masada,herkesin enerjisini emdi
akşam dönüşte tartıştık rezil ettin beni dedim, kafama taktığım şey hemen mideme vurur doktora gidelim dedi
tartışıyoruz hala hararetli konuşma sırasında eski sevgilisinin adını söyledi 7 senelik ilişkisi
ben tabi sinir ile ağlama krizi geçirdim kucakladı acile götürdü iğne falan vurdular
sen hala onu unutamadın mı diyorum yemin ederim farkında değilim sinirle ağzımdan çıktı
yemin billah ediyor
aklımda sadece sen varsın ,seni canımdan çok seviyorum bilmem ne dedi
sinirden hala elim ayağım titriyor
seviyor hissediyorum tabiki eskisi kadar hissedemiyorum ama
o kızı unutamadığını hiç düşünmemiştim
bir kere ilişki başında eski sevgililerimizi anlatırken bahsetti o kadar
şimdi ben napıcam
kendine zarar veriyorsun yapma abartma vallahi bir şey yok diyor boş diyor
ama elimde değil
Bence onunla çok kavga ediyordu. O nedenle söyledi. Güzel bir anda söylese mesela seni seviyorum ayşe dese kötü olurdu. Üstünde çok durmayın ki iyice düşünmesin. Bu arada geçmiş olsun. Üşüyen kaprisli prenses daha uyardı size. Bu güzel günleri böyle ziyan etmeyin.

Güldürdünüz beni, entrikalı kv hiç çekilmez😅 ben böyle sürekli basit şeylerde sinir krizi geçirsem eşim senin psikolojin bozuk bir psikoloğa gidelim diye elimden tutup götürür galiba. Bu kadar sürekli birilerinin önünde sinir krizi geçirip kendimi o duruma düşüreceğime biri beni tokatlayıp kendime getirsin isterdim. Nişanlısının bunu normal karşılaması beni şaşırtıyor asıl

Ben size hep diyorum pambık primses. Bu herif sizi çok üzüyor. zaten kır düğününü çok görüyor, kontür bile almıyor, bir de üstüne eski sevgili adıyla hitap ediyor. Hala terketmediyseniz ben size ne diyeyim.

Ya benim takildigim sorun baska... Balayina gitmeseniz ne olur? Ya da istediginiz bir esyadan vazgecseniz? Dugununuz sizin en ozel gununuz ama sevdiginiz insanin da en ozel gunu. Ve bu zamanlari bu kadar sorunla gecirmek zorunda misiniz?

Back