• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlıma bir şans daha vermeli miyim?

Önceki konularınıza bir göz attım
Eski nişanlınızla olan ilişkiniz sizi gerçekten çok yıpratmış
Hep bi şüpheyle yaşamışsınız hep bi mutsuzluk içerisindeymişsiniz
Eğer barışırsanız da farklı bir ruh halinde olamayacaksınız malesef..Aynı şeyleri hissetmeye devam edeceksiniz
O nedenle bence yolunuza yalnız devam edin..Biliyorum şuan için bu size çok zor geliyordur ama siz en zoru başarıp ayrılmışsınız zaten
Arada çocuk vs de yokken eski eşiyle arkadaşça görüşmesi olumlu yorumlanacak bi davranış değil malesef..Ailesinin tavırları da ayrıca incitici
Umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur

Ben sana kendimden örnek vereyim . Bende sözlüydüm 5 ay sözlü kalabildik .Nişan yapacaktık. Nişana 40 gün kala bıraktı beni.İstemiyorum dedi kafam karışık dedi . Çok yalvardım yapma etme diye ama nafilee . Pişman olursun yapma dedim bn pişman olmam dedi .Ayrıldık .

Sonra ne mi oldu 2 ay sonra geldi kapımda yalvardı ağladı zırladı dön die hayır dedim .Birdaha olmıcak seni bırakmıcam bana şans ver dedi hayır dedim .Pazar günü buluşalım konusalım açıkca dedi. Tamam dedim . Buluştuk konuştuk . Sonra ne mi oldu . Bana eski sevgilisiyle facede konustugunu söledi .Telefonda konustugunu söledi .Belkıde biz ayrılmadna öncede bu kızla görüşüyordu sonradan onlar hakkında cok sey duydum dahada cok soğudum lanet etitm hemde . Ah ettim .

Zaten şans vermeyecektım . İstemıodum cunku onu buluşma amacım içimdeki öfkeyi kusmaktı. O eski sevgilisiyle konustugunu söyleyince o anda öfkem 2 ye katlandı tamamen sogudum .10 ay oldu ayrılalı . Biliyorum beni bıraktıgı için köpek gibi pişman ama nafile.

içimde zerre sevgisi kalmadı . soğudum . bide ben bu adama 5 senemi verdim . ayzıklar olsun verdiğim senelere . beni yarı yolda bıraktı .
Ama ahtım olsun Allah yaptıklarını yanına bırakmasın . allahından bulsun .

Sana diyeceğim hiçbişey eskisi gibi olmuyor buna emin ol .Bende deli gibi seviyordum ama bu hareketleri beni kendındne soğuttu .5 senemi verdiğim sevdiğim adamdan 3 gün içinde vazgeçtim .sildim attım kalbimden . çünkü bnm hayallerımı yıktı en cok benı uzen bu oldu . benden ayrıldıgına hiç üzülmedim benı uzen hayalelrımın yıkılması oldu.

İyi düşün taşın canım bu işler kolay değil , evlendikten sonra ayrılmanız daha kötü olur.son sözüm sana BİR DERE DE İKİ KEZ YIKANILMAZ ARADAŞIM .

bence bir şansı hak etmiyor...
çünkü aklı karışmış bir kere,yeniden karışmayacağı ne malum...ve sana söyleyebiliyor aklım karıştı diye...
Biz insan seviyorsa sevgisinde sabit aklım karıştı falan olmaz...
Sen nasıl ona olan sevgimde sabitsen ve sadıksan ona oda öyle olmalıydı...
baştan çok kırmış seni...bundan sonra kırmasına izin verme...evet seviyorsun ama sevgine layık mı bu adam onu düşün...ve eğer layık olsaydı zaten aklı karışıp gitgeller yaşamazdı...

inşallah en doğru kararı verirsin... her şey gönlünce hayırlsı olsun...Rabbim sana doğru karar vermeyi nasip etsin..

günaydın kızlar

dün akşam giremedim kusuruma bakmayın... hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim...

aslında benim sorunum şu mantığım ve kalbim çok farklı şeyler söylüyorlar... bunun üzerine arkadaşlarım ve ailem de tam bir destek vermediği için (yani birileri şans ver diğerleri verme diyor) kafam gerçekten çok çok karışık... bir de evet aslında eski eşiyle başka ne sebepten görüşmüş olabilir ki? bu konuda haklısınız... anneme açtım bu konuyu dün akşam (zaten ondan giremedim tekrar) geç saatlere kadar sohbet ettik... annemin fikri bir süre ondan uzak durmam... yani tutumları kesin ve net olana kadar onunla hiç birşey yapmamam... ama emin olduğum zaman eğer hala seviyorsam (ki maalesef kimseye açıklayamasamda hala çok seviyorum o adamı) birşeyler başlar dedi... yani biraz daha zaman ver dedi... ama bu beni sürekli arıyor... mesaj gönderiyor... mesela az önce şöyle yazmış "günaydın güneşim... sen beni affetmesen de bu kalp senin için atacak" şimdiye kadar yaptığım gibi bu mesaja da cevap vermedim ama işte kafası karışıyor insanın... aslında zaafıma yenik düşmek istemiyorum ama acaba diye bir soru var kafamda.... yani anlayacağınız mantığım ve kalbim çatışıyor ve hangisine inanacağımı hangisinin yolundan devam edeceğimi hiç ama hiç bilmiyorum....
Annen en doğru cevabı zaten sana vermiş, zaman vermek en mantıklısı olacaktır bu yönde.
Fakat yine de geleceğinde neler yaşayabileceğini şimdiden düşünmen senin menfaatine olacaktır.
Şu an ne yaşadığının artık o kadar önemi yok, çünkü belirli sınavlardan geçmişsiniz ve bu sınavı nişanlın verememiş.
Ortada birlikte paylaşılacak koskoca bir ömür var, evlilikte "sarhoştum aydım ben bu işten caydım" hesabı olabilecek birşey değil netice, bugün nişanlıyken, bir sorumluluk altındayken arkasına dönüp bakan ve geçmişinde kalan insan, yarın evlendiğinizde nasıl bir tavır sergileyecek? Bunları da sorgulamalısın.

Dediğim gibi, çok zor bir durum ve karar vermesi de bir o kadar zordur eminim. Baban ile aranda bunu konuşabilecek diyalog varmı bilmiyorum. Babanın görüşleri ne peki bu konuda?
O da erkek olduğu için, daha farklı düşünceleri olabilir.
İnşallah hayırlısı olur... :44:

bıtırdıgın yerde kalması emın ol cok daha dogru olacaktır .

eski nısanlınız tam bır yalancı emın olun .

eskı esıyle duygusal amaclı gorusmedı de ne amacla gorustu .

sen buna ınanıyor musun ? tabıkı de duygusal amacla gorustu .

ama eskı esınden olumlu yanıt alamadı .

o beyımız de eldekı bulgurdan barı olmayım hesabı ıle sana dondu .

olay acık ve net boyle .emın olun .

Özlediğinden,sevdiğinden değil;elindeki gittiğinden ve sizden daha iyisini bulamadığı için döndü.:20:Sakın ha,geri dönmek gibi bi hataya düşme.:19:Alıntı yaptığım arkadaş da çok güzel özetlemiş.:46:Bittiyse bitmiştir.Kimseyi dinleme.:34:

Aynı nehirde 2 kez yıkanılmaz.sizin değeriniz bilseydi kimseye aldırış etmemeliydi.bir ilişki bitmişse ikinci kez şansı zorlamanın gereği yoktur.

neden ayrıldınız bilmiyorum ama yüz yüze bisüre görüşme ama facetten msnden filan konuş o zaman karar verirsin
annemlerde hep bana eski eşim için bişans daha ver en azından huyunu suyunu biliyosun şimdi başkası olsa onu tanıcaksın bilmem ne zor olur dediler tamam deniyim demiştim bende facetten msnden silan konuştum bana hala beni sevdiğini söyliyodu fakat faceinde birsürü kız vardır üstelik 15-16 yaşındaki kıza benimle yaşadıklarını anlatmış sil dedim silmedi facei kapatıcam dedi kapattı sandım sonra birinin faceinden adını soyadını yazdım çıktı sonra ben bunu aradım sen niye bana yalan söylüyosun hani facei kapatmıştın beni engellemişsin filan dedim sonra yok sen faeci kapatmayınca açtım v.s v.s gibi şeyler söyledi e o zaman dedim benim facetten niye görünmüyosun filan dedim baktım olucak gibi değil hiç başlamadan bitirdim bide grup açmış bana şiirler yazmış videolar koymuş o zaman konuştuğum zaman göndermişti bana ama o olanlardan sonra daha da soğudum ve bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum eski eskide kalır

Neden sizi mutsuz eden bir ilişkinin defterini kapatıp mutlu olacağınız bir ilişki yaşamıyorsunuz ki :34: Eskiden yeni olmaz. Kafası karışmış bak seeen... Tavsiyem, sen kafanı karıştırma. Sana layık insanlara vaktini ver.

mantığını dinle derim.
evlilikte hem kalp hem mantık birlikte olmalı

eski karısı pek eski değil galiba. noktalayamamış. ya da çok kararsız. net bir kararı olmayan adam sonra nasıl hareket eder ki?

evet kızlar
uzun bir aradan sonra yazıyorum bunları. bu süre içerisinde hem kendimi dinledim hem de eski nişanlımla konuşma fırsatını buldum. evet onunla konuştum kendimi test etmeye çalıştım ama bana yaptığı haksızlığı hiç unutamıyorum ve bundan dolayı da ona karşı eskisi gibi olamıyorum ama onu gerçekten çok seviyorum çok çok seviyorum... son şans verdim ama gerçekten son... ha bir de tabii ki bu şans verildi ama evlilik yok... emin olana kadar ne evlilik ne ailelerle bu kadar samimiyet ne başka birşey... kendimizi anlamaya dinlemeye çalışacağız... umarım herşey yoluna girer... umarım bu kalbimi dinlediğim için girdiğim yolda pişman olmam... hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim...

Back