Çünkü annesi mesajlar atıyor bire on katıp iftira atıyor iftiradan bi dava açılır korkusu var ya cahilliğimin arkasına sığınmıyorum gençlik hatası yaptım onu belirtiyorumAçıklayamayacağınız şeyleri neden yaptınız, keşke cahilliğiniz arkasına siginmasaniz. Yargılamiyorum yanlış anlamayın ama sizi zor duruma sokmuş. Otel kayıtları bişey kanıtlamaz diye düşünüyorum ve siz bu konuyu acmistiniz tekrar neden açtınız ben mi yanlış hatırlıyorum?
Nasıl ya ne olduyasadiklarinizin arkasinda olun, benimde ailem ogrendi yasadiklarimi hersey unutuluyor
Link atmana gerek yok zaten daha önce de yazdım diyorum bidaha açtım ne olmuş yani bu tepkin neden?Aynı konuyu açmıştınız ve insanlar yapmanız gerekenleri söylemişti size. Yine aynı mevzu var yine ne yapayım diyorsunuz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/eski-nisanlimla-mahkemelik-olduk.979330/
Link atmana gerek yok zaten daha önce de yazdım diyorum bidaha açtım ne olmuş yani bu tepkin neden?
Anlatılır mı yaAilene anlat, bilsinler, yarın adam önüne ispatlı şekilde çıkarsa baban dağa fazla sinirlenir
Bak forum kuralların da ne var bilmiyorum bilsem açmazdım. Orda yazdığım olaylar dışında yeni olaylar gelişti. Hatırlatma amaçlı olayı bir daha anlattım. Şuan annesi iğrenç iftiralar atıyor resmen o.. diyor. Ve olayı bitirmek yerine büyütüyor davadan çekilin siye tehdit ediyor. Benimde korkularım yeniden alevlendi hepsi buÇünkü aynı içerikli konuyu tekrar açmanız forum kurallarına aykırı. Zaten sayfalarca cevap almışsınız, çoğu da yardımcı olmuş. Bunun dışında ekstra ne öğrenemediğiniz var?
Anlatılır mı ya
Az önce birine açıkladım ayni şeyiNiye tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorsunyz siz zaten o konuda yazılan herşey yazılmıştı. Her ne yaşadıysanız yaşamışsınız artık ne olacak canınızı düşünmüyorsunuz da bunu mu düşünüyorsunuz.konu tekrarı yasak boşuna aynı şeyleri açıp insanları oyalammayın.@Mune
Ne biçim cümleler sarfediyosun ya gençlik hatasına uydum bi anda gelişti herşey sonunu nerden bilebilirdimE o zaman yapmayacaktın, ilk ilişkini otelde şipşak 2 saate sığdırmayacaktın, çocuk mu aldırdın ne yaptın bilmiyorum ama adam ispat edebilir ki tehditte ediyo, mahkemede söyleseler ne diyeceksin,en azından ailene anlatır bir kere o stresi yaşar sonrada bana şantaj yapıyo diye şikayet edersin
Ya Allah razı olsun İnan aynı konuyu açmaktan bende bıktım ama içimdeki korkuları bir gösterebilsem. Özel bi hastaneydi aynenHiç kimse böyle bişey dediler diye "hmm hemen araştırılsın bakalım doğru mu!" Demez. Yani mahkeme peşine düşmez bunun düşemez ki 18 üstüsün. O kurşun kafaya sıkılmış ister çocuk aldır ister 35 o hapis yatılacak.
Ama özele gitmediysen bunun dışında aile hekimnde falan görünür bu arayıp sorabilirler bile ailenize. Öyle manyak bir ülkedeyiz çünkü. Onun dışında mahkemede bunlarla karşılaşmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?