Eski nişanlım ve ailesi ile mahkemelik olduk

yagmursr_

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
475
115
303
29
Daha önce de yazmıştım. Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi aranıyordu yakalandı hapiste,kendisi de dışarda geziyor. mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya annesi babama mesajlar atıyor yok senin kızın ... önceden biriyle yatmış benim oğlum onu öyle bile kabul etmiş o kimki istemiyor benim oğlumu falan yazmış kesinlikle yalan benim ondan önce sevgilim oldu ama ergendim 14-15tim. Ciddi manada ilk görüştüğüm kendisiydi. yok beni adamların evlerinden oğlu kurtarıyormuş ben adamlarla kalıyormuşum bi sürü iftira dolu mesaj atmış. Evet dediğim gibi beraberlik oldu ama diğerleri hep yalan. Eğer davadan çekilmezsek gelip bizi herkese Rezil falan edermiş böyle şeyler yazmış bide. Babamda mesajı silmedi mahkemede göstercekmiş cevapta vermiyoruz. Mahkeme tarihi
Daha belli değil ama ben bu kadın Doğum işi ve beraber olma mevzusu ortaya çıkar diye çok korkuyorum öğrenilirse öldürürüm kendimi nolur kınamayın bi cahillik ettim bilemedim

Kadın doğum derken çocuk mu aldırdın

Açıklayamayacağınız şeyleri neden yaptınız, keşke cahilliğiniz arkasına siginmasaniz. Yargılamiyorum yanlış anlamayın ama sizi zor duruma sokmuş. Otel kayıtları bişey kanıtlamaz diye düşünüyorum ve siz bu konuyu acmistiniz tekrar neden açtınız ben mi yanlış hatırlıyorum?

Ne olursa olsun basinizi dik tutacaksiniz, ayrica eski konu bu okumustum ordada yazmistim

Çünkü annesi mesajlar atıyor bire on katıp iftira atıyor iftiradan bi dava açılır korkusu var ya cahilliğimin arkasına sığınmıyorum gençlik hatası yaptım onu belirtiyorum

Ailene anlat, bilsinler, yarın adam önüne ispatlı şekilde çıkarsa baban dağa fazla sinirlenir

Link atmana gerek yok zaten daha önce de yazdım diyorum bidaha açtım ne olmuş yani bu tepkin neden?

Çünkü aynı içerikli konuyu tekrar açmanız forum kurallarına aykırı. Zaten sayfalarca cevap almışsınız, çoğu da yardımcı olmuş. Bunun dışında ekstra ne öğrenemediğiniz var?

Niye tekrar tekrar aynı şeyleri yazıyorsunyz siz zaten o konuda yazılan herşey yazılmıştı. Her ne yaşadıysanız yaşamışsınız artık ne olacak canınızı düşünmüyorsunuz da bunu mu düşünüyorsunuz.konu tekrarı yasak boşuna aynı şeyleri açıp insanları oyalammayın. MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Çünkü aynı içerikli konuyu tekrar açmanız forum kurallarına aykırı. Zaten sayfalarca cevap almışsınız, çoğu da yardımcı olmuş. Bunun dışında ekstra ne öğrenemediğiniz var?
Bak forum kuralların da ne var bilmiyorum bilsem açmazdım. Orda yazdığım olaylar dışında yeni olaylar gelişti. Hatırlatma amaçlı olayı bir daha anlattım. Şuan annesi iğrenç iftiralar atıyor resmen o.. diyor. Ve olayı bitirmek yerine büyütüyor davadan çekilin siye tehdit ediyor. Benimde korkularım yeniden alevlendi hepsi bu

Anlatılır mı ya

E o zaman yapmayacaktın, ilk ilişkini otelde şipşak 2 saate sığdırmayacaktın, çocuk mu aldırdın ne yaptın bilmiyorum ama adam ispat edebilir ki tehditte ediyo, mahkemede söyleseler ne diyeceksin,en azından ailene anlatır bir kere o stresi yaşar sonrada bana şantaj yapıyo diye şikayet edersin

Az önce birine açıkladım ayni şeyi

Hiç kimse böyle bişey dediler diye "hmm hemen araştırılsın bakalım doğru mu!" Demez. Yani mahkeme peşine düşmez bunun düşemez ki 18 üstüsün. O kurşun kafaya sıkılmış ister 1 çocuk aldır ister 35 o hapis yatılacak.

Ama özele gitmediysen bunun dışında aile hekimnde falan görünür bu arayıp sorabilirler bile ailenize. Öyle manyak bir ülkedeyiz çünkü. Onun dışında mahkemede bunlarla karşılaşmazsın.

Ne biçim cümleler sarfediyosun ya gençlik hatasına uydum bi anda gelişti herşey sonunu nerden bilebilirdim

Ya Allah razı olsun İnan aynı konuyu açmaktan bende bıktım ama içimdeki korkuları bir gösterebilsem. Özel bi hastaneydi aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…