Daha önce de yazmıştım. Özet geçiyorum sorunlu bir aile ve uyuşturucu bağımlısı bir nişanlı. Yani hiç bir artı yönleri bulunmayan insanlar. Böyle olduklarından haberim yoktu. Herşey ortaya çıktı,eski nişanlım çok tehdit etti beni zamanında hakaret küfür aileme zarar vereceğini falan söylerdi. Aklınıza gelebilecek bütün pislikler ne varsa artık.. ben ayrıldım daha fazla dayanamadım. Bu ayrılmayı kabullenemedi ve kardeşi kendisinden 2 yaş küçük 25 yaşında, kuru sıkı ile abim konuşmaya gittiği zaman kafasına ateş ediyor. Allah korudu abimi. Şuan kardeşi aranıyordu yakalandı hapiste,kendisi de dışarda geziyor. mahkemeye çıkacağız ve şuan beni kınayabilirsiniz arkadaşlar ama kınasanız bile cevap verin ne olur. Bizim zamanında aramızda bişeyler geçti,otel kayıtları ve kadın doğumda bi işimiz oldu oranın kayıtları mahkemede ortaya atsa hemen açığa çıkar mı ya annesi babama mesajlar atıyor yok senin kızın ... önceden biriyle yatmış benim oğlum onu öyle bile kabul etmiş o kimki istemiyor benim oğlumu falan yazmış kesinlikle yalan benim ondan önce sevgilim oldu ama ergendim 14-15tim. Ciddi manada ilk görüştüğüm kendisiydi. yok beni adamların evlerinden oğlu kurtarıyormuş ben adamlarla kalıyormuşum bi sürü iftira dolu mesaj atmış. Evet dediğim gibi beraberlik oldu ama diğerleri hep yalan. Eğer davadan çekilmezsek gelip bizi herkese Rezil falan edermiş böyle şeyler yazmış bide. Babamda mesajı silmedi mahkemede göstercekmiş cevapta vermiyoruz. Mahkeme tarihi
Daha belli değil ama ben bu kadın Doğum işi ve beraber olma mevzusu ortaya çıkar diye çok korkuyorum öğrenilirse öldürürüm kendimi nolur kınamayın bi cahillik ettim bilemedim
Daha belli değil ama ben bu kadın Doğum işi ve beraber olma mevzusu ortaya çıkar diye çok korkuyorum öğrenilirse öldürürüm kendimi nolur kınamayın bi cahillik ettim bilemedim