Eski nişanlım sürekli kendini affettirmeye çalışıyor

Çok sağolun Allah razı olsun yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki

Mavi gözlü kız küçük ev aletlerine kadar kendi alacak mıymış? Yamuk ç.küne de Adriana Lima yakıştırdığına göre iş tamamdır.

Sakın dönme, çok büyük hata edersin...

Sürekli yarı yolda bıraktığımı yazıyor onun yüzünden böyle hissediyorum
O seninle yola bile çıkmamış ki sen nasıl yarı yolda bırakmışsın. Seni manipüle ediyor, duygu sömürüsü yapıyor. Kararının arkasında dur. Ne aileni üz, ne sen üzül nede hayatını karart, yolu açık olsun bir daha seninle kesişmesin yolu.

Bu adam ruh hastasi. Senin ruhunu emer. Sakın dönme. Akıl oyunu oynuyir simdi. Manipulasyon yapıyor. Evlensrn asla mutlu olamazsin bu adamla. Annem mavi gozlu birini buldu nedir ya? Gercekten pisnan olan bunu yazmaz. Bu ruh hastasina dönme sakin, yoksa cok pisman olursun. Bak bu tip oyunlara kanan kizlarimiz hep pisman oldu. Bizi dinle.

Haklısınız Allah korusun dönmek gibi bir düşüncem yok

sakin geri donme. sevgi sozcukleriyle gulle olacak seyler degil bunlar. insan iki gunde degismez zaten. sakin manipulasyonlara gelme.

Kumar ustesinden çok zor gelinen bir bagimlilik iddia falanda bu grupta. Öyle değiştim demekle olmuyor .zaten bir dediği bir dediğini tutmuyormus. Sakın dönme

Ne vıcdanı sonuna kadar bıle okuyamadım. Osana evlenırsen neler yapacak o zaman goreceksın vıcdanı-vıcdansızlıgı..Vıcdanına soyle o bır kumarbaz ve asla duzelmeyecek ..Sonra evlenığp cocukta yapıp duzelır sandım dıye gelme ne olur..Kendını denıze atacaksan da cocugunu atma.Kısaca evlenme

Kendini sev kendine değer ver. Kendine yatırım yap. Kimsenin üstüne bu kadar düşmeyin. Hayatınız boyunca kanınızı wemekcek vampirlere davetiye çıkarmak bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…