- 10 Ağustos 2009
- 26.121
- 18.276
- Konu Sahibi Gokyuzubulutlar
Erkeğin yaratıdılışı kadını kandırmak
Onun için dünyaya gelmişler
Onun için dünyaya gelmişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsini okumadım. Sakin dönmeHayırlı günler ablalarım geçen hafta nişanı bozma sebebimle ilgili konu açmıştım yazdıklarınız bana çok iyi geldi Allah sizlerden razı olsun ama eski nişanlım denemelerinden vazgeçmiyor nişanlıyken veya konuştuğumuz yıllar içinde bir kere bile benden habersiz kendisi isteyerek gül göndermemişti iki gün önce evime yakın olan çiçekçiyi aramış kutuda gül yaptırmış yollamış bide uzun bir not yazdırmış bir daha olmayacak idda oynamıycam tövbe ettim üzmiycem seni çok seviyorum vazgeçemiyorum ben seni unutmak istemiyorum yazdırmış bir daha seni üzmiycem oynamıycam yazdırmış ablalarım öyle bir insanki vicdanımla oynuyor yaa anneme yine iki gün önce neler yazmış benim için ölen o kıza ne oldu diye beni yarı yolda bırakıyor ahımı alıyor yazmış bayramda oraya geliym yüzükleride getiriym konuşalım barışalım nikah gününe bir ay kaldı dön yazmış 13 saatlik uzak sehirlerde yasiyoruz bu arada bu mesajından öncede ailem bana kız buldu mavi gözlü şöyle böyle beni evlendirmek istiyorlar yazıyor oraya gelicem sizin apartmandan kendimi aticam yaziyor bir dedigi bir dedigini tutmuyor biri mi var onun icin mi biraktin beni yazmis yalanlarindan kumarindan oldugunu cok iyi biliyor bildigi halde kafasinda bunlari kuruyor kendine kabahat bulmuyor biz ordayken mobilyaya bakiliyor tık yok görseniz insan hic mi heveslenmez hevesi bile yokti yanımda ölü balık gibiydi fotografciya gitmistik dis cekim icin rezervasyon olusturmaya orda gıkını bile cikarmadi ben hep konustum adamla ben hallettim herseyi kendisi sadece odeme yapti fotografcidan ciktigimiz gbi bana kizmaya basladi sen neden boyle samimi oldun soyle boyle ben orda bile icimden ben ne yapiyorum burda dedim gozlerim doldu ondan onde hizli hizli yurudum icimden arkamdan gelmesini bekledim arkamdab bile gelme tenezzulunde bulunmadi kendisine oyle cok guveniyor ki aramizda biraz mesafe vardi o mesafeden bana sesleniyor dur bak yoksa iyi olmayacak diye insan gelir gonul alir onun bana hissettigi seyin sevgi olduguna da inanmıyorum artik alışkanlığını sevgi sanıyor ben onun rehabilitasyon merkeziymişim sabah kalkinca yazani gece uyumadan once yazani gun icinde halini hatrini sorani merak edeni deger vereni ne yaparsa yapsin aglatsa bile vazgecmeyeni herşeyine öyle tolerans tanıdım ki yalanlarına herşeyine yemin ettigi halde yalan soyledi idda oynadi kirdi uzdu aglatti çiçeği kabul etmedik babam çiçekciye gitti konuştu bir daha böyle bişey olmasın diye gönderirse bile istemiyoruz dedi bi akrabaları var babam onu aradı söyledi babasını arayın bir daha rahatsız etmesin yazmasın diye artık yazmıyor umarım yazmaz o her yazdığında ben vicdan azabı çekiyorum kendimi çok kötü hissediyorum yarı yolda bırakmış gibi hissediyorum ah almış gibi hissediyorum ağlayasım geliyor sürekli tek istediğim onu unutmak kalbimden aklımdan atmak ona karşı sevgi merhamet vicdan azabı hissetmek beni bunalıma sokuyor benim için doğru insan olmadığının farkındayım herşeye bir bütün olarak bakılınca kime anlatsam olmaz diyor bu aileyle bu çocukla
Zaten öyle bişey ki konuştuğumuz süre içinde bile bana yaptığı iki kere kargo yollaması olmuştu onları bile benim söylememle ısrarımla hatırlatmamla yapmıştı hatta ben bu durumdan yakınmıştım neden hiç bişey yapmıyorsun diye oda ailenden çekiniyorum demişti nişanlanalım bak neler yapıcam demişti iki ay nişanlı kaldık hiçbirşey yapmadı iki gün öncede gül gönderdi bir gülle herşeyin değişeceğini sanıyor geçen açtığım konuda da yazmıştınız ablalarım bu çocuk ne yalanından nede kumarından vazgeçer diye bende biliyorum vazgeçmez ailesi deseniz onlarda normal değil hep bişeyleri dayatma peşindeler bana değer bile vermiyorlar onu aklımdan kalbimden atmak istiyorum vicdan azabı çekmek istemiyorum Allah rızası için bu kardeşinizede dua edin olur mu öyle çok ihtiyacım var ki bugün bayram arefesi Rabbim kimin sıkıntısı derdi varsa gidersin şimdiden bayramınız mübarek olsun.
Keşke bütün kadınlar nişanlıyken kötü huylarını görebilse uygun bir eş mi değil mi ölçmeyi iyi yapabilse daha az boşananlar olurdu ,şanslıymışsınızEski nişanlımda bana öyle şeyler söylemişti. Beni yarı yolda bıraktın düğüne şurda ne kaldı yaptığına bak falan aman işte nolur dön düzeleceğimler falan ( bişeyler kullanıyodu kafa yapan) babama gitmiş kaç kere baba bizi barıştır ben onsuz yapamam diye sonra ne mi oldu buldu bi saftirik 7 ay sonra nişanlandı doğum günümde de evlendi evimin önünden geçirtti konvoyunu ve hala aynı insan hiç huyu değişmemiş çok şükür ondan kurtulduğum için. Ailevi durumları çok kötüye gitmiş falan. Hiç mutlu olamazmışım evlenseydim. Allah beni ondan ayırarak ödüllendirmişti adeta.
Her şerde bir hayır var gerçekten.