Eski nişanlım sürekli kendini affettirmeye çalışıyor

Erkeğin yaratıdılışı kadını kandırmak
Onun için dünyaya gelmişler

Hepsini okumadım. Sakin dönme

Eski nişanlımda bana öyle şeyler söylemişti. Beni yarı yolda bıraktın düğüne şurda ne kaldı yaptığına bak falan aman işte nolur dön düzeleceğimler falan ( bişeyler kullanıyodu kafa yapan) babama gitmiş kaç kere baba bizi barıştır ben onsuz yapamam diye sonra ne mi oldu buldu bi saftirik 7 ay sonra nişanlandı doğum günümde de evlendi evimin önünden geçirtti konvoyunu ve hala aynı insan hiç huyu değişmemiş çok şükür ondan kurtulduğum için. Ailevi durumları çok kötüye gitmiş falan. Hiç mutlu olamazmışım evlenseydim. Allah beni ondan ayırarak ödüllendirmişti adeta.
Her şerde bir hayır var gerçekten.

Keşke bütün kadınlar nişanlıyken kötü huylarını görebilse uygun bir eş mi değil mi ölçmeyi iyi yapabilse daha az boşananlar olurdu ,şanslıymışsınız
Seçilen eş insanın hayatını tamamen etkiliyor , bunu bilincinde olan kadın tartıp ölçüyor kimsenin etkisinde kalmadan , kıçına tekmeyi basıyor !

Vicdan azabi cekecek ne var anlamadim pisligin tekinden ayrilmiasiniz haketmis zaten engelleyin neden engellemiyosunuz ulasamasin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…