- 28 Temmuz 2008
- 1.716
- 71
ben çalışmıyorum iş arıyorum bu arada bitanede üniverirsite okuyorum açıköğretimden bi tane daha diplomam olsun diyo uğraşıyorum onuda zor bela yazdırdım aöf izmirde öğrenci kartı olmayan otobüse daha fazla para ödüyo dedimki bütünleme sınavları için dersaneye gel sende dedim istemiyorum dedi çalışabilecekmisin dedim evde dedim ben zaten sadece öğrenci kartı için aöf gidiyorum dedi düşünebiliyor musun ben bir tane daha diplomam olsun diye uğraşıyorum ama o sadece öğrenci kartı için yani sanırım kafalarımız bile farklı çalışıyo ben çalışmayı çok istiyorum bulduğum işlere asla burun kıvırmıyorum ama o beni okadar körelttiki işte çalışcağın yerde erkekler çok mu nasıl insanlar boşver orası iyi deil gibi cümleler en azından kurumsal biyerde iş bulana kadar evde oturacağıma marketlerde tanıtım yapayım dedim istemedi bulmuştumda şimdi diyeceksinki dinlemeseydin ama müthiş tartışmalar yaşıyoduk.ve bende vazgeçiyodum soğuttu bütün işlerden beni şimdi herşeye yere başvuruyorum haber bekliyorum... böyle bi insanla olmaz yaaaa yapamam sevgi biyere kadar... senin eşin çalışkan bence işten çıkarılsa bile bulabilir belki eğer çok çalışkan biri olmasaydı hissedip istemezdin evlenmeyi emin ol....
bu adamın bu kadar sorumsuz olduğunu 6 yılda göremedinmi derler madem sorumsuzdu bu kadar sürdürmeseydin
herkes ister paralı pullu iyi hayat yaşamayı lüks içinde olmayı bence sen bu adama işi yok diye bırakma bence sen onu işi olsada olmasada bitirmişsin işsizliğini bahane etme hiç olmazsa de ki sevmiyorum ha bu arada sen de işsizsin o da seni bu sebepten terkedebilir di nasıl karşılardın bu durumu bilemiyorum
sen biraz uğraş kendine iyi bir iş bul ve onada iyi bir iş bulmak için yardım et baktın senin bulduğun işlerede burun kıvırdı tak sepeti koluna bacım herkes kendi yoluna dersin o vakit