Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

Benim sevdiğim insan da başkasıyla nişanlanmıştı... 3 yıl oldu... bişey yaşamadım o kadar ama içimde ukte kalmıştı... hep hayal kurardım.... içim paramparça olmuştu fotoğraflarını gördüğümde. Seni çok iyi anlıyorum... zamanla unutulmuyor biliyor musun... hep aklına geliyor. Zaman değil sabır lazım insana. Hâlâ hayatta olan birinin yasını tutmak nedir ben bilirim. Geçti gitti o günler ama ağladığım günleri bir ben bilirim.... Allah yardımcın olsun canım.

Ya nasıl üzüldüm bunu okuyunca şimdi, gerçekten hissettim sizi de inanın bana.geçmiş olsun..
ben de unuttum diyorum aslında, yani ona dönme isteği yok... ne ona inanırım ne de güvenirim bu saatten sonra..
sadece mutlu ve huzurlu olmasını istemiyorum, hayatında onu seven birileri de olmasın istiyorum bu yüzden de takip ediyorum ve merak duygusuna kapılıyorum ne yazık ki..
kızla ilgili kötü yorum yapıp yanlış anlaşılmak istemem şimdi, ama kim görse bunun neresini begenmiş demişlerdi.ben biliyorum o da kiloya,güzelliğe,mezun olunan üniversite adına kadar falan önem veren biriydi..falanca milletvekilinin kızlarını buna layık gören bi halası falan vardı mesela..ama bu kız bunların hiçbirine uymuyor.anne babası boşanmış mesela kızın,bu herif annesinin boşanmış aile kızı istemediğini söylemişti bir zamanlar..
neyi istemezsen hayatta o başına geliyordur belki de..

Yazmayacaktim, icinde bu hadar kin besleyene yardim edemem diye dusundum. Fakat sizi sarsmam lazim . Acilen onu stalklamayi birakin omrunuzun sonuna kadar, kendinize soz verin. Biliyor musunuz kendinize eziyet ediyorsunuz, bir nevi mazohist olmussunuz. Onu her andiginizda iyi veya kotu anlamda her dusundugunuzde , her kufrettiginizde, her bela okudugunuzda, her merak ettiginizde , her stalkladiginizda beyninize obsesyon sinyalleri gonderiyorsunuz. Su anda kendi ruhunuza eziyet ediyorsunuz. Mutlaka bir psikologdan yardim alin. O sizi dogru sorularla kendinize getirecektir. Yapmayin , kiymayin kendinize.

Facebooku bilmem ama bence instadan bildirim gitmiyordur.Emin olun gitse bana bir güzel atar yapar sonra da şifresini değiştirirdi.
Bence girmeyi denemelisiniz sizin için bir anlamı olacaksa

Terbiyesiz herif..ona nedenini ve aslında ne istediğini sordunuz mu, bir cevabı var mı merak ettim?
Erkeklere göre o aldatma değil bu değil.. ee ne o zaman??
ona bağışlanacak durumda olmadıgını söyledim engellemeden önce.İnşallah karşıma düzgün biri çıkar bunu çok fazla istiyorum

Off..Sigara yakmak istedim şu an.
Fotoğrafları görünce mideme elektrik verilmiş gibi oldum ben mesela. Kız saf saf sarılıyor bu da gevşek gevşek gülüyor falan..
Ben de unuttuğumu düşünüyordum ama sanırım unutulan şeyler güzellikler ve güzel anlar.Kötülüğe,şeytanlıklarına karşı hiçbir şeyi unutmadıgımı farkettim.. Uçurumdan yuvarlanıp paramparça olmasını bekliyordum..
ama nu nişanlanma olayı çok zormuş gerçekten, gözünüzün önünde bir şeytan yuva kuruyor hakediyormuşcasına..

Doğru bir noktaya parmak basmışsınız aslında.. Bu stalklama işi lanet bir şey..o üzülüyorsa ne ala ama onu sevindiren şeyler oluyorsa hayatında o satlk burnunuzdan geliyor zaten..
Ve bunu denedim ben biliyor musunuz?İlk ayrıldıgımda bir özel hastanede psikoloğa gitmiştim.
kadın sürekli babamla ilgili sorular sordu, babama hissettiklerim,ilişkimiz falan..sonra da bir kitap önerdi bunu okuyup haftaya gelin falan.
verimli bir şeyler olmayacak gibi geldi,sıkılmıştım çünkü babamın üzerinde o kadar durulmasından,ki babamla dişe dokunur bi sorunum yoktur.babayla olan sorumlarımdan falan cıkıp nişanlıya mı varacaktı anlamadım öyleyse haftalar sürerdi o..devam etmedim sonra da

Aynı şeyleri yaşamışız neredeyse.

Nasip sanırım bunlar başka açıklaması yok. Beni bir kenara bırakın, onun o kızla evlenmesi bile başlı başına olay. Arkadaşlarım da şoka girdi, bunalımda ondan yaptı dediler. Benim eskisi öyle 3 yılda falan değil, bildiğin 7 ayda evlendi bir de. Bende kıza hiç acımıyorum, o kızı da nişanlı iken aldattı ama devam etti umursamadı kız, benimde hiç sorunum yoktu aldattı diye ayrılmıştım. Sonradan bak o bırakmadı, keşke bende bırakmasaydım dediğim bile oldu düşünün halimi. Aldatma olayı da fake bir hesap vardı o kızla konuşmuştu kim olduğunu bilmeden, sonradan aklıma acaba bu kız mı diye bile geldi günahı boynuna, kız ona hiç yakışmıyor çünkü, ondan büyük baya belli, bana takıntılı bir eski sevgilim var demişti o bile olabilir, yoksa bu kadar kısa zamanda nasıl evlenecek.

Bak o evlenmiş gitmiş ben burada ne ayrıntıları sayıyorum 3 sene sonra, bu bile kendime yaptığım haksızlık. Bana sorsan bende dibine kadar unutmuştum ama tam unutulmuyor demek ki çünkü sen hayatını kuramamışsın o belki çocuklarını seviyor. Ben stalklamıyorum, insan merak ediyor ama öyle hiç unutamazsın, bırak ne hali varsa görsün. Unutamama hissi birazda hak ettiğini yaşamadığı için oluyor, ilahi adalet tecelli etsin gör istiyorsun ama göremiyorsun, takılıyorsun oraya, kim bilir ileride göreceğiz belki de. Önümüze bakmaktan başka çaremiz yok.

Ben sizin eskinin nişanlı olduğu kıza da hiç acımadım, gereksiz duyar kasanlar olmuş her zamanki gibi. Benim5 senelik ilişkim biter bitmez yangından mal kaçırmış gibi kapmış kız çocuğu, ben ona mı acıyacağım. İnsan bunlar barışır belki diye düşünür, doktor buldum aman kaçırmadan kafesleyeyim diye düşündü bence.

Evet çok zor... herkesin imtihanı başka işte... ben de burda bi topiğe yazmıştım... çok moralim bozuktu... “boyu posu devrilsin lan diyecek bir şey bulamadım” sözünü yazan üyeyi halen hatırlıyorum.... o fotoğrafta görme video izleme olayı çok kötü oluyor ya. Bazen perde perde aklıma gelir... şimdi onu sevmiyorum,bir başkası var bir süredir var ama acı çektiğim zamanlar hep aklıma geliyor. Mesafeli yaklaşıyorum istemeden üzülmeyeyim diye...

O da nasıl bir manyakmış öyle, o kadar kısa sürede evlilik kararı alacak stoğu nereden bulmuş.. yemin ederim adam yok ortalıkta
Annesi bulmuş 2 ay sonrada evlendi zaten. Napıyosa yapsınlar şimdi yazması kolay tabii bide o zamanlar görecektin beni ama geçiyor işte

Yani seni anlıyorum ama diyecek bir şey bulamıyorum. Teselli edemiyorum özür dilerim. Yakın geçmişte tecrübe ettim ama ne kadar fikir verebilirim bilmiyorum.. üzülme diyebiliyorum sadece canım..... ne bileyim işte

Evet işte bence de benzer görünüyor..
S...m denen salak bi uygulama var,ne zaman baksam 3-5 hatun ekleniyor. Soruyorum kim bunlar tanımıorum diyor, her gün artıyor ama sayı..nişanlı adam ne arar "bi check-in yapamda bakalım ortamda kimler var görem" uygulamasıyla ne işi olur? hastaneye ziyarete gidiyorum, bi sürü doktor var nedense sadece buna kahvaltı teklifleri falan geliyor hemşirelerden..sürekli bir pofpoflanma isteği,aşırı bencil hareketler..detaylara fazla girmek istemiyorum kusura bakmayın sinirleniyorum.
Son yazdıklarınızın altına imzamı atarım,aynen de öyle çünkü. Ben de kıza acımıyorum,herşeyi görüp bile bile başladı.Nişan atılmıştı ama hani her iki tarafta da son çırpınışlar olur ya belli belirsiz onlar devam ediyordu aslında..Hemen atmaca gibi ordan buradan eklemeler,ilk buluşmada kendini evden arabayla aldırmış falan özgüvene bak.Açık söylüyorum 5 sene ilişkisi olup 10 gün önce nişan atan adamla işim olmaz.Belki barışacaklar?Belki adam beni kullanacak unutmak için?Nedir bu o kadar kısa sürede yapışırsan zaten herşeye baştan okeysindir yani.
Hakettiğini yaşadığını görürsem belki huzura eririm diye düşündüm.. ama açıkçası sevebileceğim bir insan da çıkmadı, nefret ediyorum bu histen..

Canınız sağolsun ne demek istediğinizi anlıyorum.. 1-2 cümle yazdıklarınız da yeter aslında.. Allah kalbimize göre insanlarla karşılaştırsın..

Siz şu an hem ona hem kıza sinirlisiniz o yüzden huzursuzsunuz çokta haklısınız da olan yine size oluyor, onlar keyiflerinde gayet. Şu an iyi olmaları hep öyle olacaklarını göstermez, siz Allah'a bırakın.

Zaman çok değişti, kızlar çok fena, hele ki erkek doktor ise. Benim bir arkadaşım doktorla evli. İlk tanıştıklarında çocuk sözlü idi, bile bile buluştu, ayırdı, evlendi, çocuğu da var, bakıyorum gayette mutlu, bende diyorum nerede bu adalet diye ama her zaman adalet işlemiyor sanırım ya da zamanla işliyor. Bu çocukta fakülteden tanıdığı kaç yıllık sevgilisi ile sözlü imiş, bu kızla görüşmeye başlayınca ayrıldı. Kız da bunu öyle gururlanarak anlatıyordu ağzım açık kaldı, benim için sözlüsünü bıraktı beni o kadar çok seviyor diye. Ben o zaman içimden sana da yar olmaz, yuva yıkmışsın dedim ama oldu yani. Çoçuğun bahanesi kız kapalı imiş, sessizmiş, iyi de sen sevgili iken bilmiyor muydun kızın nasıl olduğunu az farklı birini görünce satıyorsun kızı hemen. Çocuk doğulu idi, doğudan çıkmamış hiç, kumpir ne onu bile görmemişti hayatında buraya geldiğinde, geri kafalı idi, kızla 2 sene aynı evde yaşadılar, aralarında da 5 yaş vardı büyüktü kız, biz bu çocuk bu geri kafalıkla evlenmez bu kızla dedik, evlenmedi de aslında başta. Kız sonra ya evleniriz ya ayrılırız dedi büyük oynadı evlendiler.

Niye anlattım bunu bilmiyorum şu an :) Ama gördüğüm öyle yuva yıkanın yuvası olmaz vs şeylerin geride kaldığı, kızlar bunları övüne övüne anlatıyorlar. Kendim için demiyorum sırf, nerede böyle bir kız varsa mutsuz olsun isterim, mutsuz olsa sevinirim ama olmuyor, bu kızlar hep mutlu oluyor maalesef. Kime göre mutlu, kime göre mutsuz olaylarına girmeyeceğim hiç, benim bu dürüstlükle düzen kuramadığım dünyada bu kızlar kurmuşsa mutlulardır, mutlu değillerse bile kazanmışlardır.

Bu arada ben daha sonrasında tekrar sevdim, daha çok sevdim hatta, seviliyor yani üzülmeyin :) Ama gelen gideni arattı ayrıldım ama bu sefer öyle üzülmedim çabu geçti.

Bu aldatma olayı dışında benim eskisi çok beyfendi bir adamdı, herkes parmakla gösterirdi, aslında telefonu sifreleri vs her şeyi elimdeydi, çok güvenirdim, çok güven verirdi vs, çok düşünceli idi, sürekli beni en ince ayrıntısına kadar düşünür, sürekli süprizler yapardı, karnım açsa diye yemek getirirdi, üşürsün sen diye hırka alıp gelirdi, şehir dışından bir günlüğüne bile beni görmeye gelirdi, sürekli incelikler, ailesini aşırı severdim, yanımda iken kalbinin nasıl çarptığını duyardım, dört dörtlüktü yani, onun kadar iyisi zor bulunur. O yüzden maalesef bende hep kıyaslama oldu, o şöyle yapardı bu niye yapmıyor diye, hep onun inceliğini aradım. Sizinki ince de değilmiş, hatta baya kaba imiş, kabayı da geçtim beddua ediyor, insan değil bu. Biz ayrılırken bile helalleştik güzel ayrıldık, o yüzden yine de iyi şeyler var biraz bende ondan aklıma gelir arada, siz yeniden sevdiğinizde arkanıza bile bakmazsınız bence, iyi ki kurtuldum bundan dersiniz.

O kadar okudum okudum şuraya geldim yine, “benim için sözlüsünü bıraktı” nasıl oluyor hangi filtre bu? Çok şaşırdım..... neyse Allah mutlu etsin ne diyim arkadaşınızı.

3 yılını onu stalklayıp düşünerek iletişimde kalarak heba etmişsin...O da seni ego tatmini için kullanmış...Eski nişanlım ayrıldı ama çok pişman oldu diye egosu tavan yaşadığı için sana da dönmedi zaten...Hem başkasını buldu hem ego tavanda gezdi...Şimdi de bebek yapıp paylaşacaklar onları staklayıp ağlamayı düşünmüyorsun umarım

Şu anda hala onu düşünerek bile zaman kaybediyorsun o ise hayatına devam ediyor...
Yani ders çıkarmalısın birinden ayrılınca ayrılıkta kararlıysan artık iletişimi tamamen kesmeli, takip etmemelisin yoksa başka kişiye enerji olarak yer açamazsın...

Mesaj uzun okuyamadım ama göz gezdirdim
Tahmin edebiliyorum
Çok üzücü
İnsan “aşklar sahte mi” diye soruyor kendine
Emek de var ortada
İşe girerken de zor oluyor böyle moral bozukluğu
Zor olucak ama bu da geçicek

Bence adam seni hala unutmamış. Ama senden yeşil ışık almadığı için diğeriyle devam ediyor. O kıza da yazık. Kendini onun yerine koysan. Düşünsene kendisini sevmeyen ve hala eski sevgilisine çiçekler yollayan biriyle nişanlanıyor. Bence iletişimini tamamen kesmelisin..

Yani ders çıkarmalısın birinden ayrılınca ayrılıkta kararlıysan artık iletişimi tamamen kesmeli, takip etmemelisin yoksa başka kişiye enerji olarak yer açamazsın...

Su cumle oyle dogru ki... Bir seyleri beynen cok kararli bir bicimde sonlandirmadan yeni baslangiclar kesinlikle olmuyor.

Bugun yepyeni bir gun olsun sizin icin ve bir daha bu zati stalklamayacaginiza ve sizinle iletisime gecmesine izin vermeyeceginize soz verin.

Bu gunler de gececek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…