Siz şu an hem ona hem kıza sinirlisiniz o yüzden huzursuzsunuz çokta haklısınız da olan yine size oluyor, onlar keyiflerinde gayet. Şu an iyi olmaları hep öyle olacaklarını göstermez, siz Allah'a bırakın.
Zaman çok değişti, kızlar çok fena, hele ki erkek doktor ise. Benim bir arkadaşım doktorla evli. İlk tanıştıklarında çocuk sözlü idi, bile bile buluştu, ayırdı, evlendi, çocuğu da var, bakıyorum gayette mutlu, bende diyorum nerede bu adalet diye ama her zaman adalet işlemiyor sanırım ya da zamanla işliyor. Bu çocukta fakülteden tanıdığı kaç yıllık sevgilisi ile sözlü imiş, bu kızla görüşmeye başlayınca ayrıldı. Kız da bunu öyle gururlanarak anlatıyordu ağzım açık kaldı, benim için sözlüsünü bıraktı beni o kadar çok seviyor diye. Ben o zaman içimden sana da yar olmaz, yuva yıkmışsın dedim ama oldu yani. Çoçuğun bahanesi kız kapalı imiş, sessizmiş, iyi de sen sevgili iken bilmiyor muydun kızın nasıl olduğunu az farklı birini görünce satıyorsun kızı hemen. Çocuk doğulu idi, doğudan çıkmamış hiç, kumpir ne onu bile görmemişti hayatında buraya geldiğinde, geri kafalı idi, kızla 2 sene aynı evde yaşadılar, aralarında da 5 yaş vardı büyüktü kız, biz bu çocuk bu geri kafalıkla evlenmez bu kızla dedik, evlenmedi de aslında başta. Kız sonra ya evleniriz ya ayrılırız dedi büyük oynadı evlendiler.
Niye anlattım bunu bilmiyorum şu an :) Ama gördüğüm öyle yuva yıkanın yuvası olmaz vs şeylerin geride kaldığı, kızlar bunları övüne övüne anlatıyorlar. Kendim için demiyorum sırf, nerede böyle bir kız varsa mutsuz olsun isterim, mutsuz olsa sevinirim ama olmuyor, bu kızlar hep mutlu oluyor maalesef. Kime göre mutlu, kime göre mutsuz olaylarına girmeyeceğim hiç, benim bu dürüstlükle düzen kuramadığım dünyada bu kızlar kurmuşsa mutlulardır, mutlu değillerse bile kazanmışlardır.
Bu arada ben daha sonrasında tekrar sevdim, daha çok sevdim hatta, seviliyor yani üzülmeyin :) Ama gelen gideni arattı ayrıldım ama bu sefer öyle üzülmedim çabu geçti.
Bu aldatma olayı dışında benim eskisi çok beyfendi bir adamdı, herkes parmakla gösterirdi, aslında telefonu sifreleri vs her şeyi elimdeydi, çok güvenirdim, çok güven verirdi vs, çok düşünceli idi, sürekli beni en ince ayrıntısına kadar düşünür, sürekli süprizler yapardı, karnım açsa diye yemek getirirdi, üşürsün sen diye hırka alıp gelirdi, şehir dışından bir günlüğüne bile beni görmeye gelirdi, sürekli incelikler, ailesini aşırı severdim, yanımda iken kalbinin nasıl çarptığını duyardım, dört dörtlüktü yani, onun kadar iyisi zor bulunur. O yüzden maalesef bende hep kıyaslama oldu, o şöyle yapardı bu niye yapmıyor diye, hep onun inceliğini aradım. Sizinki ince de değilmiş, hatta baya kaba imiş, kabayı da geçtim beddua ediyor, insan değil bu. Biz ayrılırken bile helalleştik güzel ayrıldık, o yüzden yine de iyi şeyler var biraz bende ondan aklıma gelir arada, siz yeniden sevdiğinizde arkanıza bile bakmazsınız bence, iyi ki kurtuldum bundan dersiniz.