• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

Bir kere şu düşüncenizi de değiştirin, o kız kazanmadı, nişanından bir kaç gün önce başka bir kıza giden ve muhtemelen ilerde daha başkalarına da gidecek bir adama güvenerek kaybetti. Belki şimdi farkında değil ama bir gün olacak. O karaktersiz de mutlu değil, kendisinden ve egosundan başkasını sevemeyen bir zavallı. Sadece nişanlanarak bir başarı elde etmiş gibi görünmek hoşuna gidiyor. Mutlu değil ve olamaz da. Ayrıca onun defolarını farketmeyensaf bir kıza saygı duyduğunu da düünmüyorum. Sadece kullanıyor onu.
Mukemmel bir yorum :)

Amin inşallah.. bir şeyler yapmam lazım,bakmak istemiyorum aslında.çok zor bir haldeyim
Bence de ya kapatın ya dondurun Bi de öle deniyin bakalım =) halam olsa idi simdi hemen sizi biriyle tanıstırırdı o geldi aklıma. Bende Bi keresinde böle bir durum olmasa da sevgilimden ayrılmıstım nasıl aglıyorum ama sanırsınız anam babam ölmüş. Gördü beni seni hemen biriyle tanıstırıryorum dedi, o geldi aklıma simdi.

Yanağımı çevireyim de 2 de tokat at istersen?
3 yıl oldu biteli zaten,konunun giriş kısmını okuyup gerisini nasılsa böyledir diyip bıraktın okumayı heralde..
Yani öyle bir yazmışsınız ki sanki adamın peşindeyim.. lütfen konunun tamamını okuyun,okumak güzeldir.
Ayrıca geçmişi unutmamak demek bitirmemek anlamına gelmez
tamamini okudum
bitirseydin kac sene önce ayrildigin adami gizliden takip etmezdin.
kafada bitirmek diye bisey var. onu ögren. böylece senden ayrilmis yeni bi sayfa acmis nisanlanmis adamin arkasindan bu kadar yerle yeksan olmazsin.
ve ayrica nisan atildiktan sonra da seni takip etmesine vb kisaca tüm iletisime acik olman da hala bitiremediginin en açık ıspati.
bence önce sen ne yazdigini bi oku
taptım cok salakca falan filan bunlari sen yazdin dimi yoksa başka biri mi yazdi??

tamamini okudum
bitirseydin kac sene önce ayrildigin adami gizliden takip etmezdin.
kafada bitirmek diye bisey var. onu ögren. böylece senden ayrilmis yeni bi sayfa acmis nisanlanmis adamin arkasindan bu kadar yerle yeksan olmazsin.
ve ayrica nisan atildiktan sonra da seni takip etmesine vb kisaca tüm iletisime acik olman da hala bitiremediginin en açık ıspati.
bence önce sen ne yazdigini bi oku
taptım cok salakca falan filan bunlari sen yazdin dimi yoksa başka biri mi yazdi??

Abla şaka mısın gece gece?
Ne biçim üslubun var,kime sinirlendiysen kocana çocuguna hıncını onlardan al
Bitirmek,bitirmemek hepsi benim problemim.

Bence de ya kapatın ya dondurun Bi de öle deniyin bakalım =) halam olsa idi simdi hemen sizi biriyle tanıstırırdı o geldi aklıma. Bende Bi keresinde böle bir durum olmasa da sevgilimden ayrılmıstım nasıl aglıyorum ama sanırsınız anam babam ölmüş. Gördü beni seni hemen biriyle tanıstırıryorum dedi, o geldi aklıma simdi.

İlahi güldürdünüz :) halanıza selamlar,eskiler bu konularda daha net galiba. İşe yaradı mı peki o zaman?

Engelledim zaten, nasıl bir dengesiz oldugunu çok iyi biliyorum. Zar zor kurtarmıştım kendimi ve inanın kendi yoluma bakıyordum.Ama yalan yok, yaşattıklarını yaşamadan ölmesine gönlüm razı değil, 3 yıldır boğazımda yumrukla yaşadığım için tamamen umursamaz moda geçemedim. Ben onun kendinden başkasnı sevdiğine inanmıyorum.
Bu yaşadıklarını yaşamadan ölme lafını ben uydurdum sonra kilise oldu ondan önce herkes ol derdi öyle acılar yaşadım ki şimdi umrumda değil yaşamadı herhalde çok mutlu ev almış Amerika da karısı çok şişman benim azıcık kilomu başıma kakmisti. Av arıyordu buldu .
Boşver sen mutlu ol benim 20 yıl oldu nerdeyse dessem kanıyor ama bakmıyorum kendi ruh sağlığı m için
Bana beni kimse senin gibi sevmedi beni dedi bende ben herkesi öyle severim insanım insan seviyorum dedim.
Hayatına bak sağa sola bak annene de eziyet etme onlar bizden daha çok yıpraniyor.
Ruh sağlığı önemli yeni bir intihar oldu tanıdığım cidden takdin mi kafa gidiyor. Takmadan yaşamalı

benim eski nişanlım öyle bir manipülatör ve pokerfacetir ki, yemin ederim nişanlanana kadar pek çok şeyin ben de farkında değildim.. yoksa ben de bana değer vermeyeni istemem.. nişanımı bozdum bu yüzden ben

Bu tarz erkekler oldukça çok maalesef. Dertleri ne anlamıyorum. Evlendikten sonra 180 derece değişiyorlar..

Back