• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

Resmen o kızı aldatmış, üstelik sizi de kullanmış. 3 yıl oldu diyorsunuz artık unutmanın vakti gelmiş de geçiyor. Siz nişanlansanız da o kızı veya başka birini arayıp konuşacaktı. Bu erkekten hayır gelmez kendinizi üzmeyin bırakın gitsin. Bir daha teşebbüs ederse nişanlısına haber verin bence. Böyle bir erkekten kurtulduğunuz için şanslı sayın kendinizi :)

Yap demiyorum ama ben olsam engellemezdim arayıp yazmasını beklerdim sonra da şakır şakır kıza atardım.
Hatta onla sevgili olduğu zamanlar attığı mesajları bile atardım bide o bey cakilsin burnunun üstüne :kahve:

Beni geçmişe götürdün ya🙄
İlk aşık olduğum adamı askere gitmeden terk etmiştim o da askerde iken sosyal medya uygulamalarından birinden kızın birini eklemiş sonradan öğrendim, askerden dönünce apar topar nişan düğün vs. olmuştu. Küçük bir ileçedeydik nasıl da kahroluyordum aynı seninki gibiydi düşüncelerim...

Hep içimde sızı olarak kalacak bunu kabül ettim öncelikle. Sonra da bana bu kötülüğü yapan biri beni haketmiş olamaz dedim kendi kendime. Kısaca birilerinin hayatımıza girmesinin ve çıkmasının nedenleri vardır bana göre. Sen yeter ki kendine sanş ver yeniden sevilirsin seversin aşık da olursun...
Geçecek bunu bil, acele etme.
Sana göre değilmiş ki nasip olmamış, biz belki de hayallerimizdeki adamlara aşığız. Gerçekte dengesiz iki yüzlü playboy çapsız adamın teki...
Nefret etme yaşadıklarını kabül et ve yoluna devam et.

Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum tabi. Bir an önce atlatmanızı dilerim.
Fakat şuda varki, sizden ayrıldı o gün bu gündür o kızla birlikte diyorsunuz. Ama bu herif sürekli bi şekilde sizinle irtibat halindeymiş. Peki neden buna göz yumuyordunuz? Neden onunla telefonda konuşuyorsunuz? Görüntülü aramalar falan, sürekli takip durumu... o nereden daha doğrusu neden ve nasıl sizin konser biletinize kadar vakıf? Madem böyle bir durum var alın hesabı gizliye, sadece birebir tanıdık harici hiçkimseyi kabul etmeyin olsun bitsin. Bu kadar stalka neden izin veriyorsunuz..
Sonuçta sevgilisi var, ve sevgilisi olan birisi kendi rahat durmuyorsada sizin ona karşı tabiri caizse duvar olmanız lazım.

Bunları neden söylüyorum, çünkü dün sevgilisi olan bir kişi olarak peşinizdeydi, yarın nişanlı bir insan olarak peşinizde olacak. Büyük ihtimalle olacaktır bu. Nişanlandı bitti gitti diye bişey yok. Adam arsız belli yani. nişanlandı diye tak diye imana gelmez. Yarın yine arayacak yine yazacak.
Diğer kızada yazık, aleni aldatıyor onu. Buna alet olmayın.
Silin gitsin. Hatta şükredin kurtuldunuz, sadaka verin kurban kesin yapın bişeyler.

Dışardan bir göz olarak haklılık payınız var elbette ama benim içimde öyle bir hırs+öfke+hayalkırıklığı+kandırılmışlık hissi vs. duygusu var ki keşke bir anlığına aktarabilsem sizlere de.Sürekli irtibat halinde değildik ayrıldıktan sonra 3 yıl hiçbir şekilde irtibat kurmadık ne o ne ben.
şöyle açıklayayım, ben onu stalklıyordum, o bunu anlayamaz ama şifresini bildiğimi bilmiyor. bunu neden yaptım?çünkü ayak parmağımdan kafa derime kadar intikam hırsıyla doluyum ne yazık ki.. mahvoldugunu görmek, cart diye buldugu o kızla ayrıldıgını görmek, yapayalnız bir köşede durdugunu görme isteği ile yanıp tutuştum açık söylüyorum.
bakın bu adam ilk sevgilim değil, ilk ayrılığım da değil.umursamama durumu uzun bir zaman işe yaramadı bende bu adam için maalesef söylendiği kadar basit değil o iş.hesaplarım gizlide zaten. o yüzden sadece arattığı ile kalıyor detay göremiyor ama aratıyor yani adımı bir umut.ben de gizlice onun hesabına baktığım zaman beni arattıgını görüyorum açıktan bir şey yoktu yani,o sadece kendisinin gizlice baktıgını sanıp geçiyordu.
sonra whatsapp story çıktı mertlik bozuldu direk isimler görünüyor.bileti de oraya atmıştım, bakanlar arasında bu da vardı.
görüntülü araması ve konuşmamız son 15 güne ait sadece.
Dediğim gibi bana yaptıklarının cezasını çekmesini istiyordum, pişmanlıkla gelip helallik istese bile içim bir nebze soğur diye düşünüyorum.Ben kıza fazla acımıyorum,çünkü en başta bilerek atladı bu ilişkiye.Ben son bir hamle ilişkimizi kurtarmak için gittiğimde çoktan arkadaşça (!) görüşmeye başladıklarını öğrendim mesela.benim oraya gittiğimi de biliyordu.bile bile başladı bazı şeylere, şimdiye kadar da çoğu şeyi farketmiştir zaten.onun sorunu bu kısımlar.
Çok acı çekiyorum ne yazık ki içten derinlerde bir yerde.Engelledim heryerden, daha önce yapmam gerekirdi evet

Aynı şeyleri yaşadım. Aile yüzünden nişan atıldı. Asla seni sevmekten vazgeçmem gel kaçalım evlenelim denildi sonra ayrıldıktan 4 ay sonra bana hadi kaçalım dedikten 20 gün sonra tekrar nişanlandı başta inanamadım aptal gibi hissettim sonra kendimi bıraktım yeniden sevdim. Şükrediyorum şimdi iyi ki bitmiş

Sen bu adamı hala seviyorsun ne yazık ki . Zaman her şeyin ilacıdır ama 3 yıl geçmesine rağmen unutamamışsın . Muhtemelen yerini dolduracak birini bulamadığın içindir. Bence başkalarına şans vermenin zamanı gelmiş. Hayatini bu adam için erteleme ve gönlünü kimseye kapatma. Sürekli bu adamı takip edersen bu döngüden kurtulamazsın. Öncelikle bunu yapmalısın zira onun hakkında her şeyi biliyorsun. Bunu kendine yapma.

Öyle mi dersiniz? nefret ediyorum ve içim yanıyor böyle sevmek olmaz bence..Sevilecek hiçbir yanı yok emin olun..Ondan bana hiçbir şey olmaz artık, 3 yıl boyunca resmen başka kadına kocalık etti benm gözümde,pislik herif..
Başkalarına da şans verdim ama niyetleri değişik tipler çıktı karşıma,koşarak uzaklaştım onlardan da..
Umarım karşıma düzgün bir adam çıkar,bunu can-ı gönülden istiyorum..

Arkadasimin evlilik planları yaptigi kac yillik sevgilisi ayrildiktan kisa suresonra nisanlandi ve evlendi. Tabi arkadasim icin cok zordu. Zaten sorunlu bir iliskileri vardi. Kotu taraflarini gorup ayrilsada dayanamayip barisiyordu. En sonunda adam evlenince o da kurtuldu. Suan gayet guzel giden iliskisi var
Evet yıkılacaksın, belki kül olacaksin. Ama küllerden doğup ayaga dimdik kalkacaksın. En değerli sensin bu hayatta sakin unutma

Tüm kalbimle bunu diliyorum.. :dua: Çok teşekkür ederim

Resmen o kızı aldatmış, üstelik sizi de kullanmış. 3 yıl oldu diyorsunuz artık unutmanın vakti gelmiş de geçiyor. Siz nişanlansanız da o kızı veya başka birini arayıp konuşacaktı. Bu erkekten hayır gelmez kendinizi üzmeyin bırakın gitsin. Bir daha teşebbüs ederse nişanlısına haber verin bence. Böyle bir erkekten kurtulduğunuz için şanslı sayın kendinizi :)
Beyefendiye sorsanız hayır bu asla aldatmak değil, sadece huzur bulmak istiyor.Benimle konuşarak doğru anlaşılmak,affetmek (!) ve affedilmek istiyor.O huzursuzken ben huzurlu olmayı haketmiyormuşum(!) çünkü.. böyle bir kılıfa sokuyor konuyu,anlamıyorum.
Ben onu unuttuğuma neredeyse emindim, ama şu nişan olayı benim canımı sıkmaya yetti.
Bakın kızı tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla aldığım hissiyatı aktarayım size; ona söylesem ve haber versem bile bir şekilde adamı kaybetmemek için gözlerini kapatıp o ne derse ona inanacaktır.Hatta üzerine benim onları kıskandıgım ve ayırma hırsıyla gidip söylediğimi bile düşünebilecek tıynette bir tip.
Çevremdeki herkes kurtuldugumu söylüyor evet ama o ölmeden huzur bulamayacakmışım gibi hissediyorum

Yap demiyorum ama ben olsam engellemezdim arayıp yazmasını beklerdim sonra da şakır şakır kıza atardım.
Hatta onla sevgili olduğu zamanlar attığı mesajları bile atardım bide o bey cakilsin burnunun üstüne :kahve:

kızı tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla aldığım hissiyatı aktarayım size; ona söylesem ve haber versem bile bir şekilde adamı kaybetmemek için gözlerini kapatıp o ne derse ona inanacaktır.Hatta üzerine benim onları kıskandıgım ve ayırma hırsıyla gidip söylediğimi bile düşünebilecek tıynette bir tip.

Beni geçmişe götürdün ya🙄
İlk aşık olduğum adamı askere gitmeden terk etmiştim o da askerde iken sosyal medya uygulamalarından birinden kızın birini eklemiş sonradan öğrendim, askerden dönünce apar topar nişan düğün vs. olmuştu. Küçük bir ileçedeydik nasıl da kahroluyordum aynı seninki gibiydi düşüncelerim...

Hep içimde sızı olarak kalacak bunu kabül ettim öncelikle. Sonra da bana bu kötülüğü yapan biri beni haketmiş olamaz dedim kendi kendime. Kısaca birilerinin hayatımıza girmesinin ve çıkmasının nedenleri vardır bana göre. Sen yeter ki kendine sanş ver yeniden sevilirsin seversin aşık da olursun...
Geçecek bunu bil, acele etme.
Sana göre değilmiş ki nasip olmamış, biz belki de hayallerimizdeki adamlara aşığız. Gerçekte dengesiz iki yüzlü playboy çapsız adamın teki...
Nefret etme yaşadıklarını kabül et ve yoluna devam et.

Tamamen katılıyorum...
Evet beni asla haketmiyor, asla.. Ama birileri tarafından sevilmeyi, yuva kurmayı da kesinlikle ama kesinlikle haketmiyor.
Onun gibi playboy pislikler orada burada parasını yiyecek sonra da köşeye atacak hatunlarla ömür geçirip sonra da yalnız ve mutsuz ölmeye mahkum olmalılar..

Aynı şeyleri yaşadım. Aile yüzünden nişan atıldı. Asla seni sevmekten vazgeçmem gel kaçalım evlenelim denildi sonra ayrıldıktan 4 ay sonra bana hadi kaçalım dedikten 20 gün sonra tekrar nişanlandı başta inanamadım aptal gibi hissettim sonra kendimi bıraktım yeniden sevdim. Şükrediyorum şimdi iyi ki bitmiş

O da nasıl bir manyakmış öyle, o kadar kısa sürede evlilik kararı alacak stoğu nereden bulmuş.. yemin ederim adam yok ortalıkta

of of, çok zor bir durum. Sana şimdi 3 çocukla kocandan mı ayrıldın bu ne hüzün diyen de olacaktır, boşver üzülme diyende olacaktır, değmez diyen de olacaktır, haklılar ama insanız o iş öyle olmuyor. Üzül boşver insanız, bu durumda üzülmemek için tüm duygularını aldırman lazım zaten ama bu durumun içine hapsetme kendini, bu bir süreç ve geçecek, üzülürken bile bunun farkında ol.

Benzeri başıma geldi, onu ben terk etmiştim daha doğrusu etmek zorunda kalmıştım, o yüzden üzüleceğimi hiç düşünmemiştim. İnsan sevince en büyük aşk bizimki biz farklıyız diye düşünüyor ya bende öyle düşünüyordum, ilk aşkımdı bir de, o da beni öyle deli seviyor sanıyordum, o hatta daha çok sevdiğini söylerdi, bir ayrılığımızda üzüntüden 10 kilo vermişti, deli gibi ağlamıştı her gün, hala düşündüğümde o dönem sevmiş olmalı bu kadar yalan olamaz diye düşünüyorum. Ayrıldık, 3 ay sonra nişanlandı, o an içimin nasıl yandığını anlatmam mümkün değil, kavruldum resmen, yataklara düştüm, ailem hiç anlamadı beni bu süreçte, ne var bu kadar üzülecek Allah kurtardı dediler, doğru belki aklın onaylıyor ama kalbin keşke diyor. Ben bir gün iyi ki ayrıldım dersem, bir gün keşke bırakmasaydım diyordum, hala beni seviyor diyordum çünkü evlenmeden önceki hafta bile beni stalklamaya devam ediyordu ama yüzüne vurmadım, iletişim kurmadım. Bu dönemde kısyaslamada girdi tabi, ben çok daha güzelim, daha eğitimliyim onunla nasıl evlenir diye, bu da ayrı saçma bir durum maalesef. O dönem yazan bazı arkadaşlardan ben 5 sene unutamadım vs diyenler olmuştu, korkmuştum cidden ama 1 senede falan tamamen unuttum, iyi ki olmamış dedim ama o 1 senede hocam bile sana ne oldu diye soruyordu, belli idi halimden.

Yine de tamamen unutulmuyor sanki. Çok az da olsa anılar akla geliyor ama kötü hissetmiyorsun. Bu aksam birden aklıma geldi, ne kadar güzel ellerin var demiştim, çok güzel elleri vardı, uzun uzun parmakları, inşallah senin yüzüğünü takarım bu parmaklara demişti, başkasının yüzüğünü taktı. Aklıma gelince o benden başkası ile bu kadar mutlu olamaz diyorum, karısı ile mutlu olduğunu sanmıyorum nedense, züğürt tesellisi belki de ama onun tarzı değil hiç, ailesinin tarzı bir kız. O güzelliğe çok önem verirdi biliyorum, eski sevgilileri de güzeldi, karısı değil. Kapalı, öğretmen, tam ailesinin istediği gibi. Bunları düşünmek gereksiz biliyorum ama öyle düşünmek iyi geliyor sanırım.

Uzattım baya, kısacası geçiyor ama zamanla geçiyor birden değil, bu süreci kabullenip normal görmen lazım. O iç kavrulma hali gayet normal merak etme geçecek.

Herkese iyi geceler..
Zaman zaman buradaki konulara cevap yazarken nefretle andığım eski nişanlımın, bu gece nişanlandığını öğrendim.. itiraf ediyorum bu kadar sızlayacağımı, hatta gözyaşı dökeceğimi düşünmemiştim.. Gözlerim ve kalbim benim komutlarımın dışında çalışıyorlar resmen şu an.
Çok girmek istemiyorum bu kısma ama; Gel gitli ve ara ara kısa ve uzun ayrılıklı, 5 yıllık bir ilişkiden sonra nişanlanmıştık.Ayrı şehirlerdeydik.Hep hasrettim ona, hep beklemiştim.Hayallerim vardı,aşıktım..Dur TUS a gireyim, dur şu bitsin dur bu bitsin derken bir türlü düğün tarihi alınmadı,kavgalar, kırıcı sözler,hakaretler,ailesinin bu süreçteki tutumu..Uzatmayayım nişan atıldı,ayrıldık.İnanılmaz yıkıcı bir ayrılıktı benim için,hayatımda ilk defa antidepresan kullandım, işten çıktım..Aylarca yatağıma ağlayarak girdim,sabahları krampla uyandım.Kendimi ne durumlara soktum, aptal gibi aradım falan..Deli gibi de stalklıyordum.
Ayrılığımızdan 10 gün sonra bir kızı ekledi bir uygulamadan.Sonra kızla beraber check-in yapmaya başladı,derken bu beraber check-in yapmacalar arttı.Benim onunla hayal ettiğim ne varsa bir başka kadınla yaşadı hep bunları..
Biz ayrılalı 3 yıl oldu, o gün bugündür de bu kızla beraberler.Şimdi de nişanlanmışlar işte..
Aslında ben son 2 yıldır iyiydim,işlerimi yoluna koymuştum.Onu unutmuştum, arada stalklıyordum, onun da beni stalkladıgını görünce mutlu oluyordum egom okşanıyordu falan, o da kimmiş yea moduna bile geçmiştim..Son 7 aydır da düzenli stalklıyordu beni açıkça.Hiç konuşmadık ama 3 yıl boyunca.Kalbimde eski bir yara ve büyük bir hayalkırıklığıydı sadece.
Uzatmamak için hızlıca geçiyorum;ramazanın başlangıcında bir gece sahur vakti telefonum caldı.Önce açmadım, yine çalınca açtım. Bu zat, zil zurna sarhoş aptal aptal şeyler soruyor söylüyor, fi tarihinde bir memlekette bana çok benzeyen birini görmüşmüş.Kız bunun suratına bakmadan çekip gitmişmiş,benmiymişim o? biz ne zaman bu kadar yabancılaşmışmışız falan.. ben de hee bendim dedim, halbuki o şehre hayatımda gitmedim ben değildim yani..
Bir arkadaşım bana süpriz yapıp konser bileti almış,paylaştım sosyal medyada ismiyle beraber teşekkür maiyetinde.Bir sonraki gün bana isimsiz bir çiçek geldi ve kartında bana bilet alan kişiye hakaret içerikli sözler yazıyordu, sen miydin diye sordum inkar etti.Halbuki ben onun mailinde çiçeğe ödediği parayı ve alıcı olarak kendi ismimi görmüştüm bile..
Sonraki 15 gün boyunca her gün beni görüntülü aramaya başladı,başta açmasam da merak duygusuna yenilerek açtım.Oradan buradan konuşuyordu arada geçmiş açılıyordu vs.sadece ne yapmaya çalıştıgını anlamak, açıkçası eğer pişman olduysa bunu görüp bir nebze olsun içimi soğutabilmek adına cevap verdim aramalarına. 3 yıl geçse de ben bana yaşattıklarını,yaptıklarını hazmedemedim aslında.
En son Cuma günü bana yazdı, bu arada yazışmalarımız hesaplaşma tarzında, hatta bizzat ona haksızlık yaptığımı falan söylemesiyle benim de karşı çıkmamla devam etti.En son söylediğim bir şeye kaba bir cevap verdi. Sen zaten bana karşı hep böyle kabaydın dedim.5 dk sonra arayıp, "çok gerginim kusura bakma, akşam konuşuruz detaylı" dedi.
Ve bu akşam.. hesabına girip baktım uzun bir aradan sonra ve kız arkadaşının nişan paylaşımlarını gördüm..Resmen nişanlanmış adam, kameralara gülümsüyor,yüzükler takılıyor.Bizim nişanımızda somurtup oturan kız kardeşi bu defa gülümseyerek tepsi tutuyor, yüzükleri takan bir zat Allah tamamına erdirsin diyor, Amin diyorlar ikisi de..
Sonrası karanlık.. Gözümün önünden kendi yaptıklarım, emeklerim,hayallerim,çabalarım,çırpınışlarım geçti..Sana taptım resmen (evet çok ama çok salakça) demiştim ona ayrılırken de,gerçekti çünkü..Benim ona dair umudum 2 yıl önce kıza aldıgı çiçekteki kartta yazdıklarını gördüğümde bitmişti yani umutlu falan konuşmadım yanlış anlaşılmasın.Sadece ilahi adalet tecelli ettiyse bunu görmekti isteğim..Neden böyle oldum bilmiyorum, içim sızlıyor ben olmalıydım oradaki hissi beni yakıp kavuruyor,elimde değil.
Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?Nasıl atlattınız..
Anneciğime çaktırmamaya çalışıyorum o da severdi eski damadını bir zamanlar, çok üzülüp benim için gözyaşı dökmüştü anacığım.Şimdi görse beni, üzülür.Pazartesi iş var, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum..Bana yardım eder misiniz?.. Okuyanlara teşekkür ederim..
Hani ilahi adalet tecelli ettiyse görmek istedim d falan diyorsunuz ya madem en baştan beri o kız var biliyorsunuz o kıza iki sene önce aldığı çiçekte yazılanları da gördünüz ve konuşmaya devam ettiniz hangi adalet bu neden engelleyip geçmediniz ? Bu adam çok karaktersiz biri ama sizde eşlik etmişsiniz

Tamamen katılıyorum...
Evet beni asla haketmiyor, asla.. Ama birileri tarafından sevilmeyi, yuva kurmayı da kesinlikle ama kesinlikle haketmiyor.
Onun gibi playboy pislikler orada burada parasını yiyecek sonra da köşeye atacak hatunlarla ömür geçirip sonra da yalnız ve mutsuz ölmeye mahkum olmalılar..
Nerden biliyorsun mutlu olduğunu...
Hayatının merkezinde sen olmalısın sen.
Kendini sevip değer verdiğinde insanların yaptıkları çok da umrunda olmuyor.
Ben de o mutlu ben mutsuz dedim dedim mutsuzluğu çoğalttım. Herşey beyinde biter inan. Eskiden ilişki yaşadığım kişiye çok değer verirdim şimdi önce ben diyorum hattta işine gelmezse gidebilirsin de diyorum. Silkelen ve kendine gel hayat gerçekten çok kısa anın tadını çıkar sevdiklerinle.

Belki de ailesi ısrar etmiştir artık evlen diye bilemem.Ama buna da ayrı sinir oldum bu pat diye ortaya cıkacak bir şey değil,belli ki bir üredir konuşuluyor.Ne hakla bana yazarsın köpek diye suratını tokatlamak istiyorum şu an..
Ben zamanında tesadüfen onun bazı sosyal medya şifrelerine denk gelmiştim,hiç de çaktırmadım.Ayrılana kadar da bakmışlığım yoktu zaten.Sonrasnda girdim, instagramda mesela ara kısmına bakarsanız en son kimlerin aratıldıgını görürsünüz.o şekilde hep kendi adıma denk geliyorum

Bende instagram şifresini biliyorum değiştirmedi ise ama hiç cesaret edemedim girmeye. Facebook da başka yerden girince bildirim gidiyor ya, instagramda da oluyordur belki sonra rezil olurum korkusu ile denemedim. Bir ara internet cafeden gidip gireyim falan demiştim ama ondan bile tırstım anlarsa diye :)

Hani ilahi adalet tecelli ettiyse görmek istedim d falan diyorsunuz ya madem en baştan beri o kız var biliyorsunuz o kıza iki sene önce aldığı çiçekte yazılanları da gördünüz ve konuşmaya devam ettiniz hangi adalet bu neden engelleyip geçmediniz ? Bu adam çok karaktersiz biri ama sizde eşlik etmişsiniz

konuyu tam olarak okumanızı rica etsem?hani öyle hızlı hızlı atlaya atlaya değil..

Herkese iyi geceler..
Zaman zaman buradaki konulara cevap yazarken nefretle andığım eski nişanlımın, bu gece nişanlandığını öğrendim.. itiraf ediyorum bu kadar sızlayacağımı, hatta gözyaşı dökeceğimi düşünmemiştim.. Gözlerim ve kalbim benim komutlarımın dışında çalışıyorlar resmen şu an.
Çok girmek istemiyorum bu kısma ama; Gel gitli ve ara ara kısa ve uzun ayrılıklı, 5 yıllık bir ilişkiden sonra nişanlanmıştık.Ayrı şehirlerdeydik.Hep hasrettim ona, hep beklemiştim.Hayallerim vardı,aşıktım..Dur TUS a gireyim, dur şu bitsin dur bu bitsin derken bir türlü düğün tarihi alınmadı,kavgalar, kırıcı sözler,hakaretler,ailesinin bu süreçteki tutumu..Uzatmayayım nişan atıldı,ayrıldık.İnanılmaz yıkıcı bir ayrılıktı benim için,hayatımda ilk defa antidepresan kullandım, işten çıktım..Aylarca yatağıma ağlayarak girdim,sabahları krampla uyandım.Kendimi ne durumlara soktum, aptal gibi aradım falan..Deli gibi de stalklıyordum.
Ayrılığımızdan 10 gün sonra bir kızı ekledi bir uygulamadan.Sonra kızla beraber check-in yapmaya başladı,derken bu beraber check-in yapmacalar arttı.Benim onunla hayal ettiğim ne varsa bir başka kadınla yaşadı hep bunları..
Biz ayrılalı 3 yıl oldu, o gün bugündür de bu kızla beraberler.Şimdi de nişanlanmışlar işte..
Aslında ben son 2 yıldır iyiydim,işlerimi yoluna koymuştum.Onu unutmuştum, arada stalklıyordum, onun da beni stalkladıgını görünce mutlu oluyordum egom okşanıyordu falan, o da kimmiş yea moduna bile geçmiştim..Son 7 aydır da düzenli stalklıyordu beni açıkça.Hiç konuşmadık ama 3 yıl boyunca.Kalbimde eski bir yara ve büyük bir hayalkırıklığıydı sadece.
Uzatmamak için hızlıca geçiyorum;ramazanın başlangıcında bir gece sahur vakti telefonum caldı.Önce açmadım, yine çalınca açtım. Bu zat, zil zurna sarhoş aptal aptal şeyler soruyor söylüyor, fi tarihinde bir memlekette bana çok benzeyen birini görmüşmüş.Kız bunun suratına bakmadan çekip gitmişmiş,benmiymişim o? biz ne zaman bu kadar yabancılaşmışmışız falan.. ben de hee bendim dedim, halbuki o şehre hayatımda gitmedim ben değildim yani..
Bir arkadaşım bana süpriz yapıp konser bileti almış,paylaştım sosyal medyada ismiyle beraber teşekkür maiyetinde.Bir sonraki gün bana isimsiz bir çiçek geldi ve kartında bana bilet alan kişiye hakaret içerikli sözler yazıyordu, sen miydin diye sordum inkar etti.Halbuki ben onun mailinde çiçeğe ödediği parayı ve alıcı olarak kendi ismimi görmüştüm bile..
Sonraki 15 gün boyunca her gün beni görüntülü aramaya başladı,başta açmasam da merak duygusuna yenilerek açtım.Oradan buradan konuşuyordu arada geçmiş açılıyordu vs.sadece ne yapmaya çalıştıgını anlamak, açıkçası eğer pişman olduysa bunu görüp bir nebze olsun içimi soğutabilmek adına cevap verdim aramalarına. 3 yıl geçse de ben bana yaşattıklarını,yaptıklarını hazmedemedim aslında.
En son Cuma günü bana yazdı, bu arada yazışmalarımız hesaplaşma tarzında, hatta bizzat ona haksızlık yaptığımı falan söylemesiyle benim de karşı çıkmamla devam etti.En son söylediğim bir şeye kaba bir cevap verdi. Sen zaten bana karşı hep böyle kabaydın dedim.5 dk sonra arayıp, "çok gerginim kusura bakma, akşam konuşuruz detaylı" dedi.
Ve bu akşam.. hesabına girip baktım uzun bir aradan sonra ve kız arkadaşının nişan paylaşımlarını gördüm..Resmen nişanlanmış adam, kameralara gülümsüyor,yüzükler takılıyor.Bizim nişanımızda somurtup oturan kız kardeşi bu defa gülümseyerek tepsi tutuyor, yüzükleri takan bir zat Allah tamamına erdirsin diyor, Amin diyorlar ikisi de..
Sonrası karanlık.. Gözümün önünden kendi yaptıklarım, emeklerim,hayallerim,çabalarım,çırpınışlarım geçti..Sana taptım resmen (evet çok ama çok salakça) demiştim ona ayrılırken de,gerçekti çünkü..Benim ona dair umudum 2 yıl önce kıza aldıgı çiçekteki kartta yazdıklarını gördüğümde bitmişti yani umutlu falan konuşmadım yanlış anlaşılmasın.Sadece ilahi adalet tecelli ettiyse bunu görmekti isteğim..Neden böyle oldum bilmiyorum, içim sızlıyor ben olmalıydım oradaki hissi beni yakıp kavuruyor,elimde değil.
Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı?Nasıl atlattınız..
Anneciğime çaktırmamaya çalışıyorum o da severdi eski damadını bir zamanlar, çok üzülüp benim için gözyaşı dökmüştü anacığım.Şimdi görse beni, üzülür.Pazartesi iş var, bu ruh halinden kurtulmak istiyorum..Bana yardım eder misiniz?.. Okuyanlara teşekkür ederim..
Bu nisanlanma uzun surmez. Nisanlanma arifesinde sana yazan adamdan ne beklenirki. Bunun kokusu cikar yakinda..

Beyefendiye sorsanız hayır bu asla aldatmak değil, sadece huzur bulmak istiyor.Benimle konuşarak doğru anlaşılmak,affetmek (!) ve affedilmek istiyor.O huzursuzken ben huzurlu olmayı haketmiyormuşum(!) çünkü.. böyle bir kılıfa sokuyor konuyu,anlamıyorum.
Ben onu unuttuğuma neredeyse emindim, ama şu nişan olayı benim canımı sıkmaya yetti.
Bakın kızı tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla aldığım hissiyatı aktarayım size; ona söylesem ve haber versem bile bir şekilde adamı kaybetmemek için gözlerini kapatıp o ne derse ona inanacaktır.Hatta üzerine benim onları kıskandıgım ve ayırma hırsıyla gidip söylediğimi bile düşünebilecek tıynette bir tip.
Çevremdeki herkes kurtuldugumu söylüyor evet ama o ölmeden huzur bulamayacakmışım gibi hissediyorum

Evet erkekler asla aldattığını veya buna teşebbüs ettiğini kabul etmiyor. Ben de aynı durumdayım ama benim bu durumun tam tersi, sevgilim eski sevgililerine yazıyor.. :) bu tiplerin değişeceklerini düşünmüyorum artık.. unutamadıkları bir aşkları olduğunu düşünmeye bayılıyorlar kendilerince drama yaratıyorlar.. ben biliyorum ki ben de ondan ayrıldığımda ben de değerli olacağım bana da öyle mesajlar atacak...
Ayrıca onun sizi nişanlanma Arefe’sinde araması vicdanını rahatlatmaya çalıştığını gösteriyor.. üzülmemek elbette çok zor, zamanla azalır ama illa ki bir sızı kalacak, inşallah karşımıza daha iyi insanlar çıkar.

Seni biraz olsun anlayabiliyorum, beni aldatan eski sevgilim de ayrıldıktan 1 ay sonra yeni bi ilişkiye başlamıştı, geçenlerde mesaj attı bayramdan sonra söz takıcaz onunla mutluyum diye, yıkıldım ben de, nasıl dayanıcam diye kara kara düşünüyorum ayrılalı 5 ay olmadı daha. Aradan bi kaç gün geçti sonra tekrar attı aklıma geldin halini hatrını sorayım istedim dedi sonra vazgeçtim değmezsin dedi, dedim sevgilin var mutlusun defol git hayatımdan mutluyum diyosun benden ne istiyorsun, evet mutluyum Allaha şükür diyo. Bastıra bastıra bunu söylüyo ama ben inanmıyorum mutlu olduğuna da kızı sevdiğine de. Mutlu insanın aklına eski sevgilisi mi gelir, mutluysan yanındakinden başkasını düşünmezsin ki sen çocuk mu kandırıyon. Yani seninki de mutlu değildir bence hala mesaj attığına göre.
5 yıllık ilişkiniz varmış 5 yıl bi insanı tanımak için uzun bi süre sen de onu tanımışsın, karakterini görmüşsün sadakatsizliğini görmüşsün ki ayrılmışsın, e bi insan 7 sinde neyse 70 te de odur, dün sana yaptığını, çektirdikleri eziyeti yarın yanındakine de yapar huyu bu çünkü mutlu da olamaz yani bunlar geçici hevesler, göstermelik gülüşler takma kafana. Ha evet, hayalini kurduğun hayatı bi başkasının yaşıyo olması çok zor, orda ben olmalıydım diye düşünmeden edemiyo insan. Ama nasip böyleymiş demek ki, yeni hayaller yeni hayatlar kurabileceğin pek çok erkek var dışarda sonuçta illa bigün biri çıkıp yaralarını sarıcak tüm bu yaşananları unutturcak sadece biraz sabır. Mutlu olamaz o merak etme.

Sizin eski sevgiliniz de ayrı piskopatmış, geçmiş olsun.

kızı tanımıyorum ama gördüğüm kadarıyla aldığım hissiyatı aktarayım size; ona söylesem ve haber versem bile bir şekilde adamı kaybetmemek için gözlerini kapatıp o ne derse ona inanacaktır.Hatta üzerine benim onları kıskandıgım ve ayırma hırsıyla gidip söylediğimi bile düşünebilecek tıynette bir tip.
Ama içten içe sonuçta nefret edecek. Yine de yapardım yine de yapardım 😂
Ponçik bunyem hep bir kaus arıyor kendisine 😂😂

Back