• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nişanlım nişanlanmış,bana yine kurşunlar...

Konuyla alakasız kusura bakmayın ama aklıma takıldı

Facebook’tan birilerinin profiline gönderilerine bakınca karşıdaki kişi görebiliyor mu bunu? Arkadaş olarak ekli olmasak bile.isim olarak görüyormu

Niye engellemedin?
Kusura bakma ama suç biraz da sende
Bu tip bir adam şu an nişanlısı var ve hala sana ulaşıyor senle birlikte olsa bu sefer o kıza gidecek
Yani ne bilim böyle bir adamdan hayır mı gelir ya
Saçma sapan şeyler yapıyor
Bide doktor galiba yuh yani

Bu arada benim çoook eskilerde eski sevgilim de evlenmişti hemde ben onu istemiyorum dediği eski sevgilisiyle
Böyle karektersiz biriydi
O kız hakkında bana neler anlatmıştı kızın takıntılı olduğunu bunun peşini bırakmadığını vs vs
Baktım onla evlenmiş mutlu mesut resimler
O an insanlara inancımı yitirmiştim.insanlar çok kolay yalanlar söylüyor ben o tarz biri olmadığım için şok olmuştum ama sonra alıştım
O dönem çok üzülmüştüm ama geçti gitti hiç umrumda değil artık öyle bir karektersizle evli olmadığım için şükür ediyorum çünkü evli olsam kimbilir kimlerle aldatılacaktım yada Benim hakkında neler söylenecekti?
Hayatta hersey geçiyor sağlık olsun

Benim de bir eski erkek arkadaşım aynı ölçüde karaktersizdi. Her şeyden şüphelenen, çevrimiçi olduğumda hesap soran bir manyak. Kişi kendinden bilir işi ya işte. O okuyordu ben stajdaydım, orda çevrem olmasını bile kaldıramıyordu, hep kavga çıkrtıyordu.

Bir gün kuruntuları yüzünden bana uzun uzun mesajlar attı, bir süre konuşmayalım minvalinde. Yazokulunda, aklı meşgul olmasın diye ben de üstelemedim. Bir hafta on gün sonra, çevrimiçi olması dikkatimi çekti. Sorunca neyi ima ediyorsun oldu.

Neyse bir süre sonra benim de bulunduğum şehre döndü, güya konuşacaz, adamda tık yok. (Adam dedim lafın gelişi de değil.) Arkadaşıyla karşılaşmıştık, yarım saat sonra mesaj atıyor nerdesin diye, ben de o sırada büroya geçmiştim, bürodayım dedim. Bana hiçbi şey demedi, ben de sürpriz yapıp gelecek sanıyorum. Yarım saat sonra eve geldim ben de dedi. Sonra bu olayı x bana şuradayım dedi ama y görmüş şurdaymış diye anlatmış bir de.

Ama işin asıl ilginç tarafı, bir iki gün sonra mesajlaşırken beni kavganın içine çekip benim kendinden ayrılmamı sağlamaya çalışmasıydı sen benden ayrıldın diyip ayrılığın sorumluluğunu alamamak için. En sonunda o istemiyorum dedi. İş için başka şehre gideceğini falan söylüyordu. Ben de safım, vay çocuğun kafası karışık zaten okulu uzamıştı şimdi de iş durumu sıkıntılı ben de üstüne gittim galiba diye düşünüyorum. Nasıl üzgünüm nasıl anlatamam.

Bir hafta sonra arkadaşım mesaj attı. X, T ilişkisi var yapmış barıştınız mı diye. Daha önce benle küsüp kendi kendine barıştığı zaman böyle şeyler yaptığı için ben de acaba dedim. Pusuya yattım bekliyorum. Çevrimiçi yazmıyor. İlişkisi var yapmışsın hayırdır yazdım, pat engel. Jeton düştü. Kim kim kim diye kendi kendimi yerken biraz kendi aptallığı biraz stalk yeteneğim sayesinde buldum. Bu arada kimse bilmiyor ne oldu nasıl oldu nerden buldu kim diye. İşte beni abim ablam diye tanıştırdığı çifte dedim böyle böyle böyle, şu an Ankara yeni mahallede sevgilisi de bu. Arayıp yüzüne vurdular. Şaşırdı garibim! Nerden biliyorlarmış... dediler oğlum sen kendini akıllı mı sanıyorsun x her şeyi çözdü. Ama o kadar kötü oldum ki, 10 günde 10 kilo.

3 dört ay kadar çok takıntılıydım, yüzleşmek istedim hep. Abim dediği kişiden rica ettim. O beni gördüğü yerde fare deliği gibi yerlerden kaçıyordu. Sonra Allah ıslah etsin dedim yoluma baktım. Ama o zamana kadar acımdan kısmadım bastırmaya çalışmadım.

3 dört ay kadar sonra da tamamen tesadüf eşimle tanıştık. Onunla ilk andan itibaren bir şeyler olacağı belliydi, 6 ay içinde nişanlandık, 2 ay sonra da evlendik. Eşimle hiç böyle basit şeyler yaşamadık, güven problemimiz olmadı, bir gün bile konuşmadığımız olmadı. Sorun bende değilmiş demek.

Ve o, o kızla zaten devam edemedi ama bi sürü kişiye yazdı o dönemde hep kulağıma geldi, en son birine kapak attı. Ve kendi nişanlı ben evliyken, abim dediği kişiden profilime bakmak istemiş birinde kız evli sanane demişler. Birinde de yine kendi arkadaşına -yine kendi nişanlı ben evliyim- x le boşu boşuna bitti demiş. Birkaç kez karşılaştık evlendikten sonra, o kadar saçma sapan bakıyor ki, bakmamama rağmen hissediyorum bakışlarını üstümde.

Uzun oldu, ama anlatmak istediğim geçiyor. Tabi karşındakinin pişmanlığını görüp duyunca insan daha iyi hissediyor kendini. Ama o bunları söylediğinde benim gözümde kum tanesi kadar değeri kalmamıştı, hiçbir anlam ifade etmedi. Sadece nişanlısına üzüldüm ve onun ne kadar şerefsiz ve karaktersiz olduğunu bir kere daha anladım. Düşünsenize, nişanlınız, evli olan eski sevgilisiyle ilişkisi için boşu boşuna bitmiş diyor. Tekrar söylüyorum, Allah ıslah etsin.

Size de en kısa zamanda gönül ferahlığı diliyorum. Hepimiz bir şekilde benzer olayları yaşıyoruz. Öfkenizi üzüntünüzü bastırmadan yaşayın, daha çabuk iyileşirsiniz..

Ben onu unutmadım ama güzel şeyleri değil, yaptığı kötülükleri.. Ben ağlarken kızın evinde geçirdiği gecenin sabahında kahvaltı masamı fotoğrafı atmıştı mesela.. İnsan şok a giriyor ama geride bıraktım bunları ben.Fakat bu gece nedne böyle oldum bilmiyorum inanın
Evlilik teklifinden kisa bir sure sonra baskasiyla nisanlanani gordum hatalarini gormeyip sana haksizlik yapilinca boyle hissediyorsun mutlu olsun istemiyorsun iki kez yasadim suan ikincisini yasiyorum ayriligin nasil katlandim neden katlamdim ne kadar tahummul gosterdim diye kendime cok kiziyorum hep kendimden vermisim ve erkekler dugusal zekalari dusuk egolari yuksek gercekten kiza aciyorum senin eski nisanlininda evlenecegi kiza aciyorum zaten olmazmis onunla baksana ne ne kadar uzmus ama umutlandirmis seni cok arayip sormus hep cok cirkin bunlar ondan icinden belki olusmustur girs yapma zaten adi ustunde eski travma olmasin sakin bende olmustu bari sen kendini telkinlerde bulun mantikli dusun evlenecegin biri olsaydi birakmazsin zaten bizimkisi birazda kor oldu badem gozlu oldu

Ins.istediginden daha iyisiyle seninde haberlerini aliriz...hayatina devam et aklina gelince. Dikkatini baska seye yonlendir inemsemiyorum demeye alistir kendini duzgun biri degilmis buradanda anlasiliyor kestirip at artik

Siz şu an hem ona hem kıza sinirlisiniz o yüzden huzursuzsunuz çokta haklısınız da olan yine size oluyor, onlar keyiflerinde gayet. Şu an iyi olmaları hep öyle olacaklarını göstermez, siz Allah'a bırakın.

Zaman çok değişti, kızlar çok fena, hele ki erkek doktor ise. Benim bir arkadaşım doktorla evli. İlk tanıştıklarında çocuk sözlü idi, bile bile buluştu, ayırdı, evlendi, çocuğu da var, bakıyorum gayette mutlu, bende diyorum nerede bu adalet diye ama her zaman adalet işlemiyor sanırım ya da zamanla işliyor. Bu çocukta fakülteden tanıdığı kaç yıllık sevgilisi ile sözlü imiş, bu kızla görüşmeye başlayınca ayrıldı. Kız da bunu öyle gururlanarak anlatıyordu ağzım açık kaldı, benim için sözlüsünü bıraktı beni o kadar çok seviyor diye. Ben o zaman içimden sana da yar olmaz, yuva yıkmışsın dedim ama oldu yani. Çoçuğun bahanesi kız kapalı imiş, sessizmiş, iyi de sen sevgili iken bilmiyor muydun kızın nasıl olduğunu az farklı birini görünce satıyorsun kızı hemen. Çocuk doğulu idi, doğudan çıkmamış hiç, kumpir ne onu bile görmemişti hayatında buraya geldiğinde, geri kafalı idi, kızla 2 sene aynı evde yaşadılar, aralarında da 5 yaş vardı büyüktü kız, biz bu çocuk bu geri kafalıkla evlenmez bu kızla dedik, evlenmedi de aslında başta. Kız sonra ya evleniriz ya ayrılırız dedi büyük oynadı evlendiler.

Niye anlattım bunu bilmiyorum şu an :) Ama gördüğüm öyle yuva yıkanın yuvası olmaz vs şeylerin geride kaldığı, kızlar bunları övüne övüne anlatıyorlar. Kendim için demiyorum sırf, nerede böyle bir kız varsa mutsuz olsun isterim, mutsuz olsa sevinirim ama olmuyor, bu kızlar hep mutlu oluyor maalesef. Kime göre mutlu, kime göre mutsuz olaylarına girmeyeceğim hiç, benim bu dürüstlükle düzen kuramadığım dünyada bu kızlar kurmuşsa mutlulardır, mutlu değillerse bile kazanmışlardır.

Bu arada ben daha sonrasında tekrar sevdim, daha çok sevdim hatta, seviliyor yani üzülmeyin :) Ama gelen gideni arattı ayrıldım ama bu sefer öyle üzülmedim çabu geçti.

Bu aldatma olayı dışında benim eskisi çok beyfendi bir adamdı, herkes parmakla gösterirdi, aslında telefonu sifreleri vs her şeyi elimdeydi, çok güvenirdim, çok güven verirdi vs, çok düşünceli idi, sürekli beni en ince ayrıntısına kadar düşünür, sürekli süprizler yapardı, karnım açsa diye yemek getirirdi, üşürsün sen diye hırka alıp gelirdi, şehir dışından bir günlüğüne bile beni görmeye gelirdi, sürekli incelikler, ailesini aşırı severdim, yanımda iken kalbinin nasıl çarptığını duyardım, dört dörtlüktü yani, onun kadar iyisi zor bulunur. O yüzden maalesef bende hep kıyaslama oldu, o şöyle yapardı bu niye yapmıyor diye, hep onun inceliğini aradım. Sizinki ince de değilmiş, hatta baya kaba imiş, kabayı da geçtim beddua ediyor, insan değil bu. Biz ayrılırken bile helalleştik güzel ayrıldık, o yüzden yine de iyi şeyler var biraz bende ondan aklıma gelir arada, siz yeniden sevdiğinizde arkanıza bile bakmazsınız bence, iyi ki kurtuldum bundan dersiniz.

hikayede anlattığınız kızdan nefret ettim gerçekten marifet gibi anlatmak nedir iğrenç karaktersiz.Yarın genç ve hoppa bir tipin kocanla flörtleşmeyeceği ne malum, nasıl da aldım yaşlı karısının elinde derse mesela?..Karma mekanizmasını böylesine harekete geçirmeye cesaret etmek büyük iş..
Aslında eski nişanlım da ilk 2,5-3 yılımızda çok kibar biriydi.Biraz sivri yanları olsa da, beni mutlu etmeyi, ilginç süprizlerle şaşırtmayı falan seven birisiydi..
Hiç unutmuyorum, ilişkimizdeki ilk doğum günüm 23.yaşım falandı sanırım.Bana tam 0. yaş bebek hediyesinden tutun, 23 yaşına kadar uygun olan dünya kadar hediye almıştı.0.yaş için bebek patikleri, 8.yaş günü için ilkokuldaki süslü kalem ve silgierden,10 yaş için barbie bebek vs. vs..hepsine de kısa kısa notlar yazmıştı.. Doğduğumdan beri berabermişiz hissini yaşatmak istemiş bana..hayatımda öyle bir hediye bir daha almadım zaten.. öyle değişik ve çeken yönleri, jestleri vardı ki..Eli acaip açıktı mesela,tartışırdık 5 kuruş ödetmezdi bana.Paraya hiç değer vermezdi falan..
ama son 1,5 yılda leş bir adama dönüştü özellikle nişandan sonra.. insanlıktan çıktı.. buraya yazsam gözleriniz dolar duydugum lafları..
işte şimdi 3 yıl geçmişken aramaya başladı.bir şeye pişman oldugunu biliyorum,sadece bunları duymak huzur bulmak istiyorum

Bana bu denli ağır laflar söyleyecek bir insanı ne ararım ne özlerim ne de lafını ederim taş gibi soğurum ancak size de Sabırlar diliyorum unutacağın günlerde yakın biraz zaman

En son buna benzer bir acı yaşadıktan 3 sene sonra allah iyle bir insan çıkardı ki karşıma iyi ki başkaları olmamış dedim. Merak etmeyin dibi görmeden yukarı çıkılmaz. Hiç bir acı sonsuza kadar sürmez

3 yılını onu stalklayıp düşünerek iletişimde kalarak heba etmişsin...O da seni ego tatmini için kullanmış...Eski nişanlım ayrıldı ama çok pişman oldu diye egosu tavan yaşadığı için sana da dönmedi zaten...Hem başkasını buldu hem ego tavanda gezdi...Şimdi de bebek yapıp paylaşacaklar onları staklayıp ağlamayı düşünmüyorsun umarım

Şu anda hala onu düşünerek bile zaman kaybediyorsun o ise hayatına devam ediyor...
Yani ders çıkarmalısın birinden ayrılınca ayrılıkta kararlıysan artık iletişimi tamamen kesmeli, takip etmemelisin yoksa başka kişiye enerji olarak yer açamazsın...

Konuyu tam olarak anladıgınıza emin olamadım.3 yıl iletişimde kaldıgımı nereden cıkardınız?hiç konuşmadık diyorum,ayrıca onun hesabına girebildiğimi bilmiyor.Onun tarafından bakınca kendi hayatına bakan,güçlü bir kadın imajı çizdim hep..
Egosunu nasıl tatmin edecek?Ben ona güzel, umut verecek bir söz söylemedim ki?Seni unutmadım bık bık da demedim.. Bana sordugunda sevgililerim oldugunu, yeni insanlar tanıdıgımı falan söyledim.Egosu nasıl tavan oluyor bu durumda onu anlamadım..

Bence adam seni hala unutmamış. Ama senden yeşil ışık almadığı için diğeriyle devam ediyor. O kıza da yazık. Kendini onun yerine koysan. Düşünsene kendisini sevmeyen ve hala eski sevgilisine çiçekler yollayan biriyle nişanlanıyor. Bence iletişimini tamamen kesmelisin..

Kızın en baştan yaptığı şey hataydı, sonuçları kendisinin sorunu, zamanla beni sever falan dedi galiba.Kendimi kızın yerine koyduğumda; 10 gün önce nişan atmış, tek taraflı sebebini bildiğim (adamın anlattığı) üstelik kız arkadaşının üzgün bir şekilde çırpınarak bulunduğumuz şehre geldiğini de biliyorsam o adamdan uzak dururdum...Yarabandı olmaya bu kadar gönüllü olmak nedendir..

Ben diğer kıza acıdım acikcasi.Karaktersiz bir adamin oyuncağı olmus resmen.Sizin hissettikleriniz cok normal,insani seyler ama,
ben olmalıydım oradaki hissi beni yakıp kavuruyor,elimde değil.
İyi ki siz degilsiniz orada ki oyle düşünün.

Niye engellemedin?
Kusura bakma ama suç biraz da sende
Bu tip bir adam şu an nişanlısı var ve hala sana ulaşıyor senle birlikte olsa bu sefer o kıza gidecek
Yani ne bilim böyle bir adamdan hayır mı gelir ya
Saçma sapan şeyler yapıyor
Bide doktor galiba yuh yani

Yanlış anladınız galiba, adamdan hayır gelmez.İnsan olmadıgını anlayınca nişanl
Benim de bir eski erkek arkadaşım aynı ölçüde karaktersizdi. Her şeyden şüphelenen, çevrimiçi olduğumda hesap soran bir manyak. Kişi kendinden bilir işi ya işte. O okuyordu ben stajdaydım, orda çevrem olmasını bile kaldıramıyordu, hep kavga çıkrtıyordu.

Bir gün kuruntuları yüzünden bana uzun uzun mesajlar attı, bir süre konuşmayalım minvalinde. Yazokulunda, aklı meşgul olmasın diye ben de üstelemedim. Bir hafta on gün sonra, çevrimiçi olması dikkatimi çekti. Sorunca neyi ima ediyorsun oldu.

Neyse bir süre sonra benim de bulunduğum şehre döndü, güya konuşacaz, adamda tık yok. (Adam dedim lafın gelişi de değil.) Arkadaşıyla karşılaşmıştık, yarım saat sonra mesaj atıyor nerdesin diye, ben de o sırada büroya geçmiştim, bürodayım dedim. Bana hiçbi şey demedi, ben de sürpriz yapıp gelecek sanıyorum. Yarım saat sonra eve geldim ben de dedi. Sonra bu olayı x bana şuradayım dedi ama y görmüş şurdaymış diye anlatmış bir de.

Ama işin asıl ilginç tarafı, bir iki gün sonra mesajlaşırken beni kavganın içine çekip benim kendinden ayrılmamı sağlamaya çalışmasıydı sen benden ayrıldın diyip ayrılığın sorumluluğunu alamamak için. En sonunda o istemiyorum dedi. İş için başka şehre gideceğini falan söylüyordu. Ben de safım, vay çocuğun kafası karışık zaten okulu uzamıştı şimdi de iş durumu sıkıntılı ben de üstüne gittim galiba diye düşünüyorum. Nasıl üzgünüm nasıl anlatamam.

Bir hafta sonra arkadaşım mesaj attı. X, T ilişkisi var yapmış barıştınız mı diye. Daha önce benle küsüp kendi kendine barıştığı zaman böyle şeyler yaptığı için ben de acaba dedim. Pusuya yattım bekliyorum. Çevrimiçi yazmıyor. İlişkisi var yapmışsın hayırdır yazdım, pat engel. Jeton düştü. Kim kim kim diye kendi kendimi yerken biraz kendi aptallığı biraz stalk yeteneğim sayesinde buldum. Bu arada kimse bilmiyor ne oldu nasıl oldu nerden buldu kim diye. İşte beni abim ablam diye tanıştırdığı çifte dedim böyle böyle böyle, şu an Ankara yeni mahallede sevgilisi de bu. Arayıp yüzüne vurdular. Şaşırdı garibim! Nerden biliyorlarmış... dediler oğlum sen kendini akıllı mı sanıyorsun x her şeyi çözdü. Ama o kadar kötü oldum ki, 10 günde 10 kilo.

3 dört ay kadar çok takıntılıydım, yüzleşmek istedim hep. Abim dediği kişiden rica ettim. O beni gördüğü yerde fare deliği gibi yerlerden kaçıyordu. Sonra Allah ıslah etsin dedim yoluma baktım. Ama o zamana kadar acımdan kısmadım bastırmaya çalışmadım.

3 dört ay kadar sonra da tamamen tesadüf eşimle tanıştık. Onunla ilk andan itibaren bir şeyler olacağı belliydi, 6 ay içinde nişanlandık, 2 ay sonra da evlendik. Eşimle hiç böyle basit şeyler yaşamadık, güven problemimiz olmadı, bir gün bile konuşmadığımız olmadı. Sorun bende değilmiş demek.

Ve o, o kızla zaten devam edemedi ama bi sürü kişiye yazdı o dönemde hep kulağıma geldi, en son birine kapak attı. Ve kendi nişanlı ben evliyken, abim dediği kişiden profilime bakmak istemiş birinde kız evli sanane demişler. Birinde de yine kendi arkadaşına -yine kendi nişanlı ben evliyim- x le boşu boşuna bitti demiş. Birkaç kez karşılaştık evlendikten sonra, o kadar saçma sapan bakıyor ki, bakmamama rağmen hissediyorum bakışlarını üstümde.

Uzun oldu, ama anlatmak istediğim geçiyor. Tabi karşındakinin pişmanlığını görüp duyunca insan daha iyi hissediyor kendini. Ama o bunları söylediğinde benim gözümde kum tanesi kadar değeri kalmamıştı, hiçbir anlam ifade etmedi. Sadece nişanlısına üzüldüm ve onun ne kadar şerefsiz ve karaktersiz olduğunu bir kere daha anladım. Düşünsenize, nişanlınız, evli olan eski sevgilisiyle ilişkisi için boşu boşuna bitmiş diyor. Tekrar söylüyorum, Allah ıslah etsin.

Size de en kısa zamanda gönül ferahlığı diliyorum. Hepimiz bir şekilde benzer olayları yaşıyoruz. Öfkenizi üzüntünüzü bastırmadan yaşayın, daha çabuk iyileşirsiniz..

Bu adam da çok orjinalmiş, tam ne istediğini bilmeyen anlamsızca kavgalar çıkartıp sonra da ama ben seviyodum diye ağlayan tip..Geçmiş olsun size de..
Ne kadar mutlu oldum en azından karşınıza eşiniz çıkmış, Allah mutluluğunuz daim etsin.
Çok teşekkür ederim, gönülden dua ediorum bunun için..İnsan bir sorguluyor bu hemen birini buldu, 3 senedir ben kalbimi kapattım kimseye bir şey hissedemiyorumresmen.. Belki biri olsaydı bu öfkeden kurtulacaktım..

Ben diğer kıza acıdım acikcasi.Karaktersiz bir adamin oyuncağı olmus resmen.Sizin hissettikleriniz cok normal,insani seyler ama,

İyi ki siz degilsiniz orada ki oyle düşünün.

Ben acımıyorum, bile bile başladı bazı şeylere, gözünü açsın.Herhalde benimle evleniyor, beni seviyor aklı bende diye düşünüp mutlu oluyordur şimdi.
Bu konuda çok karışığım tabii ki böyle bir durumda oradaki ben olmak istemezdim.. Ama genel olarak neden oradaki ben değilim diye içimi kavuruyor,yaşadıklarımı düşündükçe.. Mutsuzum.

Ben acımıyorum, bile bile başladı bazı şeylere, gözünü açsın.Herhalde benimle evleniyor, beni seviyor aklı bende diye düşünüp mutlu oluyordur şimdi.
Bu konuda çok karışığım tabii ki böyle bir durumda oradaki ben olmak istemezdim.. Ama genel olarak neden oradaki ben değilim diye içimi kavuruyor,yaşadıklarımı düşündükçe.. Mutsuzum.
Aaa ben orayi kacirmisim,kusura bakmayin.Bilerek basladiysa elbette yaşadığı herseyi hakediyor.Biliyorum uzuluyorsunuz ama hic uzulmeyin,denginiz değilmiş zaten.Tencere kapak misali kapagini bulmus.

Kurtulduğun için sükret. Eminim evlendikten sonra da seni arayacak, çünki karaktersizlik bunu gerektirir.

Back