Seni biraz olsun anlayabiliyorum, beni aldatan eski sevgilim de ayrıldıktan 1 ay sonra yeni bi ilişkiye başlamıştı, geçenlerde mesaj attı bayramdan sonra söz takıcaz onunla mutluyum diye, yıkıldım ben de, nasıl dayanıcam diye kara kara düşünüyorum ayrılalı 5 ay olmadı daha. Aradan bi kaç gün geçti sonra tekrar attı aklıma geldin halini hatrını sorayım istedim dedi sonra vazgeçtim değmezsin dedi, dedim sevgilin var mutlusun defol git hayatımdan mutluyum diyosun benden ne istiyorsun, evet mutluyum Allaha şükür diyo. Bastıra bastıra bunu söylüyo ama ben inanmıyorum mutlu olduğuna da kızı sevdiğine de. Mutlu insanın aklına eski sevgilisi mi gelir, mutluysan yanındakinden başkasını düşünmezsin ki sen çocuk mu kandırıyon. Yani seninki de mutlu değildir bence hala mesaj attığına göre.
5 yıllık ilişkiniz varmış 5 yıl bi insanı tanımak için uzun bi süre sen de onu tanımışsın, karakterini görmüşsün sadakatsizliğini görmüşsün ki ayrılmışsın, e bi insan 7 sinde neyse 70 te de odur, dün sana yaptığını, çektirdikleri eziyeti yarın yanındakine de yapar huyu bu çünkü mutlu da olamaz yani bunlar geçici hevesler, göstermelik gülüşler takma kafana. Ha evet, hayalini kurduğun hayatı bi başkasının yaşıyo olması çok zor, orda ben olmalıydım diye düşünmeden edemiyo insan. Ama nasip böyleymiş demek ki, yeni hayaller yeni hayatlar kurabileceğin pek çok erkek var dışarda sonuçta illa bigün biri çıkıp yaralarını sarıcak tüm bu yaşananları unutturcak sadece biraz sabır. Mutlu olamaz o merak etme.