- 8 Ağustos 2014
- 1.181
- 1.084
-
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
İdolümsünbir kaç arkadas var forumdan benı sosyal medyadan takıp edıyorlar
hem yazdıklarımı benı ben gıbı bılıyorlar hemde bır o kadar dısarıdalar.
3-5 gunde bır tebrıkler mesajı alıyorum
sıyahbeyaz ıyı gunler onunuzde ınsallah darısı basınıza
Canım ben onların evliliklerinin uzun süreceğine inanmıyorum. Çok tepiniyorlar, bir yere kadar ama..Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...
Evet cnm bırlestıkten 4 ay sonra ısyerındekı kızla ılıskısı baslamıs,bız de 9 ay bırlıkteydık 5 ayı onunla da berabermıs tum ısyerınde acıkca bellıymıs ama ınkar etmısler.Garıp bı durum,bunu sonradan bılmek ve o kadının uvey anne olacak olması benı uzen..Keske namuslu,duzgun bırı olsaydı kardeslerının annesıçok rahatsız edici bir durum
sanırım hiç bişey yapamazsınız yasal olarak engellemenın bır yolu olsaydı keske
ama ben nasıl yenı esımle cocugumla aynı evde yasıyorsam sanırım oda gorus gunlerınde gıdeceklerı yer ya ev olacak yada beraberce gezme.
buarada sız bır donem ayrı kalmıstınız o donem mı baslamıs ılıskılerı?
onun dısında benım eskı esım evlendımı naptı bılmıyorum cocukla bır bagı yok acıkcası cok rahatım . ama sızın ne olur bılemıyorum
ay ne tatlısın sen :) süper alkışlar kocaman kocaman
merkür retrosunda,yarım kalan işler kolaylıkla hal edilir,retro avantaj sağlarYazinizi gorunce dayanamadim. Bu yuzden konu sahibinden ozur diliyorum. Benim nikahim 9 ocakta oldu. Dugunum 23 Mayista olacak bu durum beni de etkiler mi acep?
obür merkür retrosuna kadar bitme ihtimali vardır....Benim de 23 mayısta nişanım varetkiler mi acaba
Benim babam evlendi. Bir de kendi çocukları olunca tabi araya mesafe girdi. Maddi açıdan da çok daha ilgisiz tabi ki. Sonuçta adamın öncelikleri(!) var. Hala görüşürüz ama eskisi gibi olmuyor. Yalnız benim takıldığım nokta kızınızın şuan babasının yanına giderken o kadının da yanlarında olması. Bakın sizi çok ciddi ciddi uyarıyorum buna müsaade etmeyin. Hukuki olarak bunu sebep göstererek çocuğu göstermeme hakkınız var mı bilmiyorum ama uyarılarınıza uymuyorsa gerekirse bir süre göstermeyin. Bilmiyorum yuvamızı yıkan kadınla birlikte vakit geçirmeyi bırak, yolda görsem parçalarım herhalde... O kadına alışmasın çocuğunuz. Bu tür ilişkiler normalleşmesin gözünde zira bence çok çirkin.Eski kocam,beni boynuzladığı metresiyle 23 mayısta evlenecek!!! O kadar gergin hissediyorum ki kendimi..
Sevgim saygım yok,nefret ve öfkem hala var maalesef...Çünki aldatıldığımı ve evleneceğini aynı dönemde öğrendim (Metresle ilişkisi başlayalı 1,5 yıl;biz ayrılalı 11 ay,boşanalı 6 ay,aldatılmamı ögrenelı 2 ay oldu)...
Sürekli görüş günlerinde kızımla o kadını gezdirmesi...
Benim uyarılarımı takmaması...
Kendini hiç suçlu görmeden hayatını,bize tercıh ettıgı o...la bırlestırecek olması..
Yüzsüzlüğü...Vsvs..
Kısacası gerginim ve kızımın geleceğinden endişe ediyorum..Böyle kadınlar köprüyü geçince hem nafakaya göz diker,hem de kızımla görusmelerını azaltır dıye cok korkularım var...
Eski kocası evlenen bayanlar , evlilikten sonra neler değişiyor..Nasıl davranıyorlar?Cocuklarını ıhmal etmeye baslıyorlar mı?Neler yasadıgınızı benımle de paylasır mısınız?Yalnız olmadıgımı bılmeye ıhtıyacım var cok...
bende yıllarca kendımı bununla uzdumBen bunu o kadar çok sordum ki..
Ona da sordum.
İçimde de çığlık çığlık sordum kendime..
Nasıl o baş yastığa konup uyunabiliyor.
Nasıl yemek yenebiliyor?
Hatta nasıl nefes alınabiliyor?
Ben bunu sorguladığım için çocuklarından soğuduğunu söylemişti başlarda..
Kim ne yaparsa yapsın, hatta çocuklarım en kötü hataları da yapsalar evlatlarımdan soğumam mümkün değil demiştim kendisine.
Sonra bıraktım. Sormadım.
Bu birilerinin söylemesiyle olmuyor gerçekten de..
İçinden gelmiyorsa zoraki olmaz ki..
bıraz daha zaman gecsın butun bu sancılar bıtınce neden olmasın sıyahbeyazcutemom blogun mu var,lınk verır mısın bız de okuruz..
Kızlar ıkıncı evlılıgı asla dusunmuyorum cunkı tum guven duvarlarım depreme ugradı..Kımsenin hayatına dahıl olup uzmek ıstemıyorum..Yerle bır olmus hıssedıyorum...Gerek yok su an erkek sınege bıle:)
bende yıllarca kendımı bununla uzdum
nasıl aramaz, nasıl uyur nasıl hiç bişey olmamış biri gibi hayatına devam eder diye cok soruyordum kendime
sizlerin durumu gene cok daha kötü ya da iyi
ege hiçbişey bilmediği için şuanda durum iyi öbür taraf iiçin ise yahu yolda karşılaşsalar kendisini tanımayan bir biyolijik baba
gecenlerde yanı daha pazar gunu egeyle mutfakaydık o bırseyler yazıyor bende bulasık yıkıyordmBilmediği şey pek de üzmez demişti psikoloğumuz bana.
Küçük çocuğum hatırlamıyor boşandığımızı. Bebekti daha.
Babayla yaşamak nedir bilmiyor.
Bu sadece soru işareti onun için.
Büyük az da olsa hatırlıyor.
Ama o şimdiki yaşamı tercih edeceği için o da çok üzülmeyecek dedi.
Sizinki de hiç tanımıyor, bilmiyor babayı.
O yüzden öğrendiği zaman bile çok üzülmeyecek bence..
Teşekkür ederim içim ferahladı :)merkür retrosunda,yarım kalan işler kolaylıkla hal edilir,retro avantaj sağlar
siz etkilenmezsiniz
K.ltaktan eş, anne olmaz hanımefendi , merak etmeyin.
Cehenneme gitsinler bırakın ne halleri varsa görsünler.
Valla babası çocukla tek başına ilglenmeli bence, çocuk o hanımın annesinin yuvasını yıktığını bilse, anlasa o hanımla vakit geçirmek ister miydi? İstemezdi, hiçbirimiz annemizi üzen biriyle vakit geçirmek istemeyiz.
Net söyleyin bence, kadına da o herife de, çocuğumun metreslik yapacak karakterde biriyle vakit geçirmesini, ondan bir şeyler görüp öğrenmesini istemiyorum diyin.
Kaldı ki bu çocuk bir kız, ya ona da metres zihniyeti bulaşırsa??? uzak tutun derim.
Benim babam evlendi. Bir de kendi çocukları olunca tabi araya mesafe girdi. Maddi açıdan da çok daha ilgisiz tabi ki. Sonuçta adamın öncelikleri(!) var. Hala görüşürüz ama eskisi gibi olmuyor. Yalnız benim takıldığım nokta kızınızın şuan babasının yanına giderken o kadının da yanlarında olması. Bakın sizi çok ciddi ciddi uyarıyorum buna müsaade etmeyin. Hukuki olarak bunu sebep göstererek çocuğu göstermeme hakkınız var mı bilmiyorum ama uyarılarınıza uymuyorsa gerekirse bir süre göstermeyin. Bilmiyorum yuvamızı yıkan kadınla birlikte vakit geçirmeyi bırak, yolda görsem parçalarım herhalde... O kadına alışmasın çocuğunuz. Bu tür ilişkiler normalleşmesin gözünde zira bence çok çirkin.
canım bence de o kadınla beraber görmesine izin verme ben asla katlanamam böyle bişeye,çok küçük herşeyden etkilenecek yaşta üstelik ,yani ne denir gerçekten bilmiyorum zor bir durum ama atlatacaksın sen güçlü bir kadınsın ve allah sana onların mutsuzluğunu gösterecek merak etme
Evlenmesı umrumda bıle degıl,kızıma dokunacak kısımları umrumda benım ...Evlılık ıcın secmıs oldugu namussuz bırı var,cocugumun ılerdekı kardesının de annesı olabılme ıhtımalı vs..cocugumla ılgılı kısımlar tum dusunduklerım.Hem bu kadar hızlı evlenen bırı zaten bedelını oder cekmesı gerekenı ceker ondan yana hıc sıkıntım yok..sorumsuz ve koca bıle olamayan bırının ıkıncı evlılıgı de husran olacak ona adım gıbı emınım ıcım cok rahat..
Olayın olus seklını ogrenmek,kızın ex kocamın pesınden ayrılmayarak ınce ınce ısledıgı bu ılıskı,sınsılıklerıyle kurdukları oyunlar,bosanır bosanmaz metresle cocugumu gezdırmeye baslaması vs vs ...Sorunlarım bunlar..
En onemlısı de ; bunu yasayan bı arkadasım olsaydı da aynı hıslerı hıssederdım cunkı hem ıhanet asla hazmedemeyecegım bı asagılık harekettır;hem de yakınıma bıle olsa gunlerce agladıgım ,önem verdıgım bırseydır...
Kiz miss seni ruyamda gordum. Didim ne guzel kiz. Bu bizim baytari almaz :))K.ltaktan eş, anne olmaz hanımefendi , merak etmeyin.
Cehenneme gitsinler bırakın ne halleri varsa görsünler.
Valla babası çocukla tek başına ilglenmeli bence, çocuk o hanımın annesinin yuvasını yıktığını bilse, anlasa o hanımla vakit geçirmek ister miydi? İstemezdi, hiçbirimiz annemizi üzen biriyle vakit geçirmek istemeyiz.
Net söyleyin bence, kadına da o herife de, çocuğumun metreslik yapacak karakterde biriyle vakit geçirmesini, ondan bir şeyler görüp öğrenmesini istemiyorum diyin.
Kaldı ki bu çocuk bir kız, ya ona da metres zihniyeti bulaşırsa??? uzak tutun derim.