Hoş geldin prenses:).Dağıldılarsa yenilerle tanışırsın olsun:)ben varım :)
çeyiz grubunda birçok arkadaş vardı ama sonra herkes dağıldı
Ben hatırladımda deryalım,bişi anlamadım desem gülermisin bana
Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi aramyhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.
Denef,haydec,beyaztoprak,cano yu biliyorum.Biraz da cancer yabancı gelmiyorNAZ24 geldim canımm pc tamirdeydi tel den de üye girişi yapmıyorum mesajları yeni gördümm ilk üye olduğumda tanıştığım denef lotus boddim cancer sakarya topiğinden haydeç abla yeşilgözlü abla çalıkuşu beyaz toprak cano ve şu anda niklerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım tedavilerim de benimle birlikte dua eden sıkıntılarım da güç veren gerçek dostlar ve onları hayatıma sokan kk iyi ki varsınızz
Hoşgeldin canım,denefle görüşüyorum watsapdan ama lotusu görmedim uzun zamandırNAZ24 geldim canımm pc tamirdeydi tel den de üye girişi yapmıyorum mesajları yeni gördümm ilk üye olduğumda tanıştığım denef lotus boddim cancer sakarya topiğinden haydeç abla yeşilgözlü abla çalıkuşu beyaz toprak cano ve şu anda niklerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım tedavilerim de benimle birlikte dua eden sıkıntılarım da güç veren gerçek dostlar ve onları hayatıma sokan kk iyi ki varsınızz
Oy ne güzel ya:).Kk yı bu yüzden seviyorum işde.Güzel dostluklar çıkıyor.Nette zor böyle dostluklarHoşgeldin canım,denefle görüşüyorum watsapdan ama lotusu görmedim uzun zamandırdualarımız çok güzeldi bebeği olmayan kimse kalmadı nerdeyse.
Ablam öpüyorumOy ne güzel ya:).Kk yı bu yüzden seviyorum işde.Güzel dostluklar çıkıyor.Nette zor böyle dostluklar
Oy canım bende öperim:).Gene ederim nolacak:)Ablam öpüyorumhatırlamazsın ama ilk Zaman'lar çok yardım ettin bana.
OAblam öpüyorumhatırlamazsın ama ilk Zaman'lar çok yardım ettin bana.
Mutlu yıllar tatlişim:).Sana ve tüm kk ya2016 yılı hepimize sağlık huzur ve mutluluk getirsin mutlu yıllar canlar
Hoş geldin:)yenidenben de eskiyim...okypete hatırladığım isimlerden:))
Mutlu yıllarmutlu seneler kızlarrrreskiler yeniler herkes...
Hoşgeldiniz:)Bende eskiyim...
Mus mutlu yıllarmutlu seneler kızlarrrreskiler yeniler herkes...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?