• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski kk lilardan kimler

ben varım :)
çeyiz grubunda birçok arkadaş vardı ama sonra herkes dağıldı

Sağol Can'ım bende iyiyim :) bende bi dönem ara verdim girmedim,şimdi buralardayım 1 yıldır takılıyorum eskilerden kimseye rastlamadıydım bi ara myhope myhope ile görüştüm özelden ( etiketliyimde gelsin)denefimle görüşüyoruz bu ara yazışmadık ama onunda kızı var okula gidiyor yoğunlar :) çocuklarıda çiftledim :) geçinip gidiyoruz.
NAZ24 NAZ24 geldim canımm pc tamirdeydi tel den de üye girişi yapmıyorum mesajları yeni gördümm ilk üye olduğumda tanıştığım denef lotus boddim cancer sakarya topiğinden haydeç abla yeşilgözlü abla çalıkuşu beyaz toprak cano ve şu anda niklerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım tedavilerim de benimle birlikte dua eden sıkıntılarım da güç veren gerçek dostlar ve onları hayatıma sokan kk iyi ki varsınızz

NAZ24 NAZ24 geldim canımm pc tamirdeydi tel den de üye girişi yapmıyorum mesajları yeni gördümm ilk üye olduğumda tanıştığım denef lotus boddim cancer sakarya topiğinden haydeç abla yeşilgözlü abla çalıkuşu beyaz toprak cano ve şu anda niklerini hatırlayamadığım bir sürü arkadaşım tedavilerim de benimle birlikte dua eden sıkıntılarım da güç veren gerçek dostlar ve onları hayatıma sokan kk iyi ki varsınızz
Denef,haydec,beyaztoprak,cano yu biliyorum.Biraz da cancer yabancı gelmiyor

Hoşgeldin canım,denefle görüşüyorum watsapdan ama lotusu görmedim uzun zamandır :( dualarımız çok güzeldi bebeği olmayan kimse kalmadı nerdeyse.

Hoşgeldin canım,denefle görüşüyorum watsapdan ama lotusu görmedim uzun zamandır :KK43: dualarımız çok güzeldi bebeği olmayan kimse kalmadı nerdeyse.
Oy ne güzel ya:).Kk yı bu yüzden seviyorum işde.Güzel dostluklar çıkıyor.Nette zor böyle dostluklar

Ablam öpüyorum:KK60: hatırlamazsın ama ilk Zaman'lar çok yardım ettin bana.
Oy canım bende öperim:).Gene ederim nolacak:)
a066.gif

Back