Eski kk lilardan kimler

Slm ben 2008 de evlenenlerdenim biz kalabalık bir gruptuk 2 kişi hariç hepimiz 2008 yazında evlendik yakın şehirde olanlar yüzyüze görüşmeye başlamıştı hala bir kısmımız görüşüyor. nicklerinizi hatırlamıyorum ama sizleri özledim

Biz bayagi faal dik buralarda kazen di sanirim yoneticimizin adi sonra uyeligimiz silinip yeniden uye olduk diye hatirliyorum simdi girince mesaji gordum sevgiler herkeslere

Evetttt iste o zamanlardan uyeyim bende simdi dusundukce hatirliyorum da site icinde chat bolumu kurulmustu msn den de konusuyorduk uyelerle ve nilbera profil fotografin o zaman da ayniydi senin ama net hatirliyamiyorum sanki site icinde bir sey olmustu ya topluca siteden atilmistik yada bayagi bir kisi siteyi terketmistik ama sebebi neydi hatirliyamiyorum ( gece gunduz buradaydik yahu

O zaman nikin neydiki.Toplu atılma olayını hatırlayamadım:)

Elif abla sende elif@kadınlarkulubu.com dıye bır msn vardıya ne kıskanıyordum senı bende hemen deryalı_kkyı almıştım.

çocukmusum yav

Bilmem artık cebimizden çıkarırmıyız,yoksa cebimize mi sokarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…