- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Aa hemen hemen aynı dönemde kayıt olmuşuz. Hoş geldin eskileri görmek güzelBende cok eskilerdenim.yeni yila yeni umutlarla girer ve en cok istediginizi elde edersiniz insallah
Evdeki veletleri hiç sorma,pc canavarı hepsi
Kimbilir hayatlarda neler değişti ,keşke gelebilse eski üyeler..
Sitede çetin aktif olduğu zamanları hatiriyorum.Kro,Ayn,Askperisi,Nilbera,Bersule,Olilya..Hangisiydi bilemedim şimdi online müzik yapar,istek parcalarimizi çalardı..Ne çabuk geçti zaman..Yaşlandıkça mi ne ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O zaman nikin neydiki.Toplu atılma olayını hatırlayamadım:)Evetttt iste o zamanlardan uyeyim bende simdi dusundukce hatirliyorum da site icinde chat bolumu kurulmustu msn den de konusuyorduk uyelerle ve nilbera profil fotografin o zaman da ayniydi senin ama net hatirliyamiyorum sanki site icinde bir sey olmustu ya topluca siteden atilmistik yada bayagi bir kisi siteyi terketmistik ama sebebi neydi hatirliyamiyorum( gece gunduz buradaydik yahu
msnde toplu konusmalarımızı bende hatırlıyorum ama toplu atılmayı hatırlamıyorum bende..O zaman nikin neydiki.Toplu atılma olayını hatırlayamadım:)
Ay canım ya:).Keşke sana da öle mümkün olsaydı:)Elif abla sende elif@kadınlarkulubu.com dıye bır msn vardıya ne kıskanıyordum senı bende hemen deryalı_kkyı almıştım.
çocukmusum yav
Ay utandım şimdiAy canım ya:).Keşke sana da öle mümkün olsaydı:)
Toplu atilmayi ben de hatirlayamadim..O zaman nikin neydiki.Toplu atılma olayını hatırlayamadım:)
Elif abla sende elif@kadınlarkulubu.com dıye bır msn vardıya ne kıskanıyordum senı bende hemen deryalı_kkyı almıştım.
çocukmusum yav
Ay utandım şimdi
Aman abla çocukluk işte
Toplu atilmayi ben de hatirlayamadim..
Kiskanccc
Cocukmus, ufal da cebime gir
Deryalımı dövme oda seni dövmesin:)Toplu atilmayi ben de hatirlayamadim..
Kiskanccc
Cocukmus, ufal da cebime gir
Deryalımı dövme oda seni dövmesin:)
Olur mu hiç öyle şey. Ne sen ne de ben, biz hepsini cebimizden çıkarırız evvelallahKocakarı ben:).Benden ihtiyarı varmı ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?